Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 475.
-
Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από tassosmer: “@Marios Galanis Δοκίμασες τη σημερινή 8.8.9; Η 8.8.2 είχε κάποια θέματα... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την 8.8.9 έχω εγκαταστήσει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καί ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ 36 - 42 ΜΕΤΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ 26.4.8 ΕΊΧΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΎ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΆ 2.5 ΜΕΤΡΑ . ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gdy190: “Εγώ πάντως στην πρώτη 8.8.2 είχε πρόβλημα με το app της μουσικής. Όταν έβαζα ένα κομμάτι να παίξει, δεν ακούγονταν ο ήχος από το ηχείο. Με ακουστικά όμως μπορούσα να το ακούσω. Θα δοκιμάσω αύριο που θα είμαι σπίτι την 8.8.9 για να δω αν συνεχίζει ή πλέον δουλεύει κανονικά.” Μερικές παρατηρήσεις εκτός συστήματος εφαρμογών συσκευής. Τό swift keybord δεν τό κρατά σταθερά πρέπει κάθε φορά να τό ενεργοποιεις, ενώ την φωνή vocalizer , παρά τό ότι γίνεται εγκατάσταση, δεν λειτουργ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από dhmlaz: “για να προχωρήσω στην εγκατάσταση του MIUI 10 θα ήθελα κάποιος απο την παρέα να ανεβάσει το αρχείο XposedInstaller_3.0-alpha4.apk το οποιο έχει αφαιρεθεί για κάποιο λόγο απο την σελίδα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην διαΔΙΚΑΣΊΑ XPOSED sto redmi Pro. Ευχαριστώ εκ των προτέρων την ομάδα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχω ανταπόκριση ” Έχει διορθωθεί το link με την μεταγενέστερη έκδοση του installer αλλά να μην το κάνεις, καθώς θα φας bootloop. Δεν υπάρχει αυτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Μέχρι και σε παραλία έχουμε κάνει φλασάρισμα (ναι ναι μην κοροϊδεύετε είναι αλήθεια). Πέρα από την πλάκα, εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο ( @gkalen) γιατί έχει κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο του με το θέμα. Ελπίζουμε να έχουμε ένα λειτουργικό global port για omega μέχρι το τέλος του μηνός, πάνω στο οποίο να μπορούμε να "χτίσουμε" τις επόμενες εκδόσεις του MIUI 10.” Μέχρι στιγμής στις 3 ώρες που δοκιμάζω την βετα 8.8.9 τα προβλήματα που έχω βρει είναι είναι δύο. Το πρώτο ό…
-
για να προχωρήσω στην εγκατάσταση του MIUI 10 θα ήθελα κάποιος απο την παρέα να ανεβάσει το αρχείο XposedInstaller_3.0-alpha4.apk το οποιο έχει αφαιρεθεί για κάποιο λόγο απο την σελίδα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην διαΔΙΚΑΣΊΑ XPOSED sto redmi Pro. Ευχαριστώ εκ των προτέρων την ομάδα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχω ανταπόκριση
-
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ και κάτοχοι του Redmi Pro σταματήστε να ασχολείστε με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Σε όλες τις συσκευές υπάρχουν τα συν ➕ και τα πλην ➖. Στο δικό μας είναι η μικρή διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με την χωριτικοτητα, και η έλλειψη αναβάθμισης. Θέλω να πιστεύω ότι εάν το miui κάτσει καλά τότε θα είναι ελάχιστες οι συσκευές της Xiaomi που θα υπερτερούν. Οι μισογνωριζοντες ασχολούνται με τα soc Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Ίσως δεν πρέπει να είσαι και τόσο απόλυτος με την qualcomm διότι από προσωπική εμπειρία που έχω ένα πολυ καλό για τα δεδομένα του τηλέφωνο με qualcomm cpu έχει να δει αναβάθμιση από τους πρώτους του μήνες (android 5 του 2015)... Ίσως βέβαια όλα είναι σχετικά τελικά” Μπες στο xda Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για εμένα η κατάσταση θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί μετά τις 25 Αυγούστου που φεύγω θα παραμείνω γιά περίπου 6 μήνες σε ένα διαρκές πήγαινε έλα, και ελπίζω στην μεγάλη παρουσίαση στη Σαγκάη των μεγάλων Κινέζων κατασκευαστων στην έκθεση να είμαι εκεί. Τέλος σημασία δεν έχει ποτέ η ημερομηνία παρουσίας μιας συσκευής αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας στην λαϊκή κατανάλωση, από επίσημη διάθεση του προϊόντος και το κυριότερο που να αντίστοιχει στην ζώνη που θα χρησιμοποιηθεί. Εκτός και εαν είναι internat…
-
Το ΜΙ 5 μπορεί να ανακοινώθηκε αλλά δεν κυκλοφορισε εκτός Κίνας και Ινδίας. Μάλιστα επειδή εκείνη την εποχή είμουνα Κίνα η ενημέρωση και διαφημίσεις για το ΜΙ 5 ήταν για προεγγραφή και παράδοση μετά τον Νοέμβρη του 2016 ενόψει της νέας χρονιάς που γιορτάζεται ουσιαστικά μόνο σε Σαγκάη και Χονγκ Κονγκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤην λειτουργία και για τρόπο αντιμετώπισης τους. Η εξέλιξη αυτής της παρακολούθησης είχε σαν αποτέλεσμα την κατασκευή νεωτερων και καλύτερα στημένων επεξεργαστών. Και κάτι ακόμα. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής του Redmi pro σύμφωνα με τα εργαστήρια δεν ξεκλειδωνεται γιατί ο υπερχρονισμος του μπορεί να φτάσει στο 1.75% της ισχύος της Παράθεση από thanfun: “"Παρακολουθεί" τι εννοείς ακριβώς;” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑκόμα καί σήμερα και συγκεκριμένα η ΜΤΚ παρακολουθεί την λειτουργία του συγκεκριμένου επεξεργαστή που χρησιμοποιήθηκε σε ακόμα 2 συσκευές της εποχής. Αποτέλεσμα η δημιουργία της σειράς Ρ που έχει σαν αποτέλεσμα όποιες εταιρείες την χρησιμοποιούν να δίνουν γρηγορότερα αναβαθμίσεις από ότι μοντέλα με Snapdragon. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι για ποιό λόγο η ΜΤΚ τσακώνεται με την ΧΙΑΟΜΙ μόνο για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και δεν τον ξεκλειδώνει Παράθεση από thanfun: “Ε δεν επιμένω απλά κάπου …
-
RE:
ΜήνυμαΣήμερα δεν πάει μαζί Redmi pro και ναυαρχίδα. Τον Μάιο του 2016 που κυκλοφόρησε υπήρχε μόνο το ΜΙ 2. Για τότε λοιπόν ναυαρχίδα ήταν. Και εκείνο που γνωρίζω από χρήση όσο και εαν φαίνεται παράξενο το πολύ νεότερο ΜΙ 5 με Snapdragon δεν τρέχει δύο τοπογραφικες εφαρμογές που τρέχει το Redmi Pro me 4gb kai128Παράθεση από amavroudis: “Redmi και "ναυαρχίδα" δεν πάνε μαζί. Η redmi σειρά είναι entry ή στην καλλίτερη mid-range. Καλό είναι βέβαια να πάρει αναβάθμιση, όπως άλλωστε συνηθίζει να δίνει η Xiao…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από valantis8: “τελικα mui 10 θα παρει το pro; διαβασα οτι στα τελη Ιουλιου θα βγει για το κινητο μας. Ισχυει; εχει καποιος αλλος καμια πληροφορια; ” ¨Ήταν μέσα στην πρώτη λίστα που ανακοινώθηκε αρχικά. Μετά, τις επόμενες 2 φορές που βγήκαν λίστες, έλειπε όπως και το Rn note 4 (ΜΤΚ). Δεν είναι καλό σημάδι αυτό. Αλλά ίσως να πάρουν από τα τελευταία, τέλος καλοκαιριού. Η και ακόμα αργότερα. Αν και από ότι βλέπω, πιο καλά να μην πάρει καθόλου. Μάλλον το δικό μου θα …
-
RE:
ΜήνυμαΗ άποψη μου είναι ότι υπάρχουν μαγαζιά στην Αθήνα που με μικρή διαφορά στην τιμή μαζί με την εγγύηση καλής λειτουργίας θα σου λύσουν το πρόβλημα. Για εμένα το καλύτερο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη Παράθεση από Kostis_87: “Λοιπον παιδια... θελω βοηθεια. απο που να παρω οθονη ? βρειτε μου ενα site. αν μπορειτε θα ηθελα να μου στειλετε στο μαιλ moy kostislamp@gmail.com” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk