Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 475.

• 2018 xiaomi ευχές

dhmlaz - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλή βδομάδα, καλό μήνα, καλό χρόνο και ότι καλύτερο για τον καθένα από μας. Για όσους από εμάς έχουμε το Redmi Pro εύχομαι να γίνει πραγματικότητα η αποκάλυψη ότι στο τέλος του πρώτου εξαμήνου θα δοθούν δύο αναβαθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dfoust: “Όσοι τόλμησαν να βάλουν την καινούργια stable στο omega ας γράψουν εντυπώσεις από την λειτουργία της και κυρίως την μπαταρία. Μόνο αν αξίζει πραγματικά η διάρκεια μπαταρίας θα φύγω από development. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν και την έχω από την πρώτη στιγμή δεν έχω καταγράψει κάτι τόσο θετικό ώστε να την κρατήσω. Παρατείνω λίγο για έλεγχο μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• New stable rom

dhmlaz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Όταν μου είπες να κάνω έλεγχο και με εγγλέζικα, ξαναέκανα καθαρή εγκατάσταση με εγγλέζικα και όχι ελληνικά. Το δαχτυλικο σε ορισμένες από τις εφαρμογές που έχω δηλώσει ανταποκρίνεται. Σε άλλες όχι. Προχώρησα λοιπόν σε επιστροφή στην τελευταία XTRV 7.12.28 έχοντας τα δύο προβλήματα που εξακολουθούν που δεν υπάρχουν στην stable. Εκτός της μη σύνδεσης με τηλεόραση, κολλάει το Google Earth Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• New stable rom

Μήνυμα

Hi, and with English Language the fingerprint sometimes working sometimes no Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• New stable rom

Μήνυμα

Προβλήματα με την Νέα stable 9.2. Δεν ξεκλειδώνω με δακτυλικο, και το μήνυμα είναι ότι δεν έχει καταγραφεί δακτυλικο αποτύπωμα. Η εγκατάσταση ήταν καθαρή Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Έχεις δίκιο και εσύ, και η xiaomi και η mediatek.. Το κακό από όλο αυτό είναι ότι αυτοί που χάνουν δυστυχώς είμαστε εμείς, οι κάτοχοι αυτής της συσκευής. Που κατά τα άλλα, δεν έχει σχέση με την σειρά redmi σε ποιότητα κατασκευής και απόδοση..” Ξέρεις σκέφτομαι ξανά και ξανά. Όταν το αγόρασα στην Κίνα όλα τα σχετικά περιοδικά έγραφαν ότι η ποιότητα του δεν έχει καμιά σχέση με Redmi αλλά με mi ή κάποια νέα κατηγορία. Επίσης έγραφαν χωρίς ποτέ η εταιρεία να το αντικρουσει ότ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Μου φαίνεται πως το πρόβλημα έχει όνομα και λέγεται.. Mediatek. :/” Κατά την ταπεινή μου γνώμη το πρόβλημα δεν είναι η mediatek αλλά η Xiaomi η αν θέλεις και οι δύο αφού δεν τα βρίσκουν στην οικονομική διαφορά για ξεκλείδωμα του mediatek. Το ζήτημα όμως είναι ότι η Xiaomi έχει την μεγαλύτερη ευθύνη και δείχνει ότι δεν υπολογίζει και δεν σέβεται ιδιαίτερα τους Κινέζους πελάτες της αφού η συγκεκριμένη συσκευή κυκλοφόρησε μόνο στην Κίνα. Τέλος υπενθυμίζω ότι άλλες μικρότερες…

• ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ έκανα μια παράλειψη. Όταν λέω ότι δεν επικοινωνει μεσω wifi και router , εννοω με smart τηλεοραση. Δεύτερο επειδή έχω κάποια λόξα και το τελευταιο διάστημα και ερκετό χρόνο τις τελευταίες xtrv δεν τις κάνω update στην προηγούμενη αλλά καθαρή εγκατάσταση. Άρα μάλλον είναι κάπου αλλού το πρόβλημα. Επειδή σε stable δεν έχω αυτά τα προβλήματα ενδεχομένως να είναι προβλημα κάποιου τμήματος του Hardware. Παράδειγμα τα δύο απο τα τέσσερα προγράμματα για τοπογράφους μηχανικούς κολάνε στην stab…

• Καλημέρα σε όλη την παρέα. Λιγο πριν τελειώσει η χρονιά αυτή η τόσο άσχημη για την γενική κοινωνική και οικονομική κατάσταση , υπήρξε μια εξαίρεση. Η λειτουργία της ομάδας miui xiaomi Ελλάδας. Παρόλα αυτά θέλω να επισημάνω και στην τελευταία έκδοση xtrv ότι τουλάχιστον στην δική μου συσκευή εξακολουθούν να μην ανταποκρίνονται: 1. η επικοινωνία μέσω wifi μέσω router 2. H λειτουργία usb debugging 3. Η λειτουργία google earth

• αγαπητοί ομόσταυλοι, στο δικό μου redmi pro το netflix δουλεύει κανονικά. Mτην τελευταία xtrv έχει διορθωθεί και διάρκεια της μπαταρίας. Εκεινο που δεν έχει διορθωθεί μέχρι τώρα είναι το usb debugging ,που δεν δουλεύει, κολάει, και η αποκατάσταση επικοινωνίας με τηλεοραση είναι σταματημένη. Μόνο σε stable δουλεύει.

• Καλημέρα στην ομάδα. Μετά από αρκετό διάστημα χρειάστηκα να ενεργοποιήσω το Usb debugging. Ενώ κάνω αποδοχή και στις τρεις προτροπές όταν γίνεται από το τηλέφωνο επεξεργασία για ενεργοποίηση μου βγάζει μήνυμα " debugging restricted". Παίζει κάτι με την 7.12.14;. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να πάρω screen shot, γιατί εμφανίζεται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

• πρόβλημα με το redmi pro

Μήνυμα

Λοιπόν αγαπητέ Αθηναιε, έχεις κάνει διάνα από σπόντα. Χωρίς να το γνωρίζεις βρίσκεσαι στην αρτιότερη ομάδα υποστήριξης κινητού τηλεφώνου στην Ελλάδα και ενδεχομένως στην Ευρώπη. Όταν αγόρασα το Redmi Pro το έκανα από ανάγκη,γιατί έπρεπε σε 2-3 ώρες να έχω συσκευή. Μπήκα στο πρώτο μαγαζί που χωρίς να το γνωρίζω ήταν κινεζομαγαζο. Μου πρότειναν αυτό με βάση τα χαρακτηριστικά που ζήταγα. Για τις πρώτες ημέρες αντιμετώπισα προβλήματα. Ψάχνοντας βρήκα την ομάδα. Γράφτηκα, μου έκαναν εντατικά (να είνα…

• Πάντωσ για βοήθει΄σου σου λέω ότι πήγα σε δύο ακόμα χώρους με ασυρματο δίκτυο. Στον ένα χώρο υπάρχει το τελευταίο μοντέλο σαμσοθγκ , που μου δίνει την ίδια απάντηση, ότι δεν είναι συμβατή η τηλεοραση με τημ συσκευή . Τέλος σε ακόμα μια τριτη τηλεοραση sony το ίδιο αποτελεσμα. Απλα βαριεμαι να βάλω πάλι την stable giati le;ipoyn polla kalo;ydia..?????

• η τηλεόραση είναι η smart lg 37LM620S-ZE ,ΠΟΥ ολως παράδοξα στην dev έκδοση του τηλεφώνου μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Όμως δεν έχει καμία σχέση. Με λογική ασυρματων επικοινωιων αφού με αυθενικη ρομ παιζει

• Καλημερα στην ομάδα. Μετά την τελευταια αναβαθμιση στην 7.11.23 , την παρασκευή , έχω να κάνω πρόσθετες παρατηρήσεις. Λειτουργεί καταπληκτικά το gps, με τα πρόσθετα προγράμματα για τοπογράφους μηχανικούς, είναι σημαντικά γρηγορότερη η σύνδεση σε οποιοδηποτε ασύρματο δίκτυο, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έχουν τόσο καλό αποτελέσματα. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Σημειωση : πως ειναι δυνατον όταν το γ…

• την δική μου σαν Redmi Pro, δηλαδή την πραγματική.

• Επειδή λοιπόν μου έχει κάνει εντύπωση , Σάββατο , Κυριακή και σήμερα πρωί, πραγματοποίησα έλεγχο με διπλούς δορυφορικούς δέκτες διπλόσυχνους με εξάρτηση απο το κρατικό τριγωνομετρικό δίκτυο σε ΕΓΣΑ87. Η απόκλιση που μου δίνει σήμερα τπο μεσημέρι είναι της τάξης των 2,0 μέτρων, ενώ Σάββατο απόγευμα απο 5 μέχρι 6:30 στο τριγωνομετρικό Πρ. Ηλίας της Μάνδρας μού έδωσε ο,30 στα Ε και ο,52 στα Ν μετά απο μέτρηση 75 δευτέρων της ώρας. Την Κυριακή το πρωι ( 7 με 10) στο ίδιο σημείο καθώς και σε όλα τα σ…

• Χρησιμοποίησα όλες τις εκδόσεις miui 9 απο την αρχή. Η τελευταία είναι η καλύτερη διόρθωση που έχει γίνει με τηνσταθερότερη λειτουργία, και ιδιαίτερα ΄λύθηκαν και κάποιια προβλκήματα με την κάμερα που είχα στο δικό μου ομέγα , αλλά δεν τα είχα αναφέρει. Τέλος σε κάποια προβλήματα λειτουργίας εφαρμοφών τεχνικού αντικκειμένου (τοπογραφικές εφαρμογές) που τα είχα αναφέρει απο τον Μάρτη του 2017 έχουν λυθεί, και δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που υπήρχε αρχικά. Δηλαδή σε σχέση με άλλη συσκευή που έχω(…

• Χαιρετώ την κοινότητα. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ειδοποιηθηκα για νέα άρομα. Την εγκατέστησα και τα προβλήματα ήταν δύο. Το πρώτο ότι παρά το ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάνει εγκατάσταση του patch, το update OTA, εξακολουθεί να μην δουλεύει, και το δεύτερο ότι βράδυ Σαββάτου ήρθε πάλι μήνυμα για νέα ΡΟΜ άρομα με ίδια στοιχεία όπως αυτά της Παρασκευής, XTRV ARΩMA 7.11.2 ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΈΓΕΘΟΣ ΑΡΧΕΊΟΥ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ. Ποια διαφορά, και την εγκαθιστώ η όχι;. Τέλος να πω ότι από το β…

• Καλημέρα στην κοινότητα, και ότι καλύτερο για όλους όπως ο καθένας το αντιλαμβάνεται. Μετά την προηγούμενη άρωμα , που κάποιο μικροπροβληματακι για την εμφάνιση της αποφόρτισης που είχα επισημάνει μου ήρθε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση για ανανέωση η 7.11.2 την παρασκευή το απόγευμα. Την εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα , συνεχίζεται ακόμα το ότι παρα το patch που είχε σταλθεί πριν δεκαπέντε ημέρες δεν λειτουργεί. Όμως όλως παραδόξως Σάββατο βράδυ αργά πήρα νέο μήνυμα για νέα XTRV arωma. Πράγματι την…