Παράθεση από amavroudis: “Τωρα που πέρασες fastboot και έστρωσε, δεν δοκιμάζεις να ξαναπέρασεις την ελληνική; Εμένα έτσι καθάρισε το gemini και έχω την τελευταία dev πάνω χωρίς θέμα. ” Το σκεφτηκα και εγω αυτο,αλλα ελεγα μπας και ειχε βρεθει καμια λυση στο θεμα ροοτ(αν δηλαδη ειναι αυτο και σε μενα). Μη ξανα εχω τα ιδια και φτου απο την αρχη. Θα το αφησω 1-2 μερες να περασει ενας κυκλος να δω καθαρα ποσο θα βγαλει και θα τη ξαναπερασω.Εχει μεινει και ξεκλειδωτος ο bootloader οποτε δε θα με ταλαι…
Ειχα θεμα με το android που ετρωγε 50% της μπαταριας. Το κινητο οταν ηταν κλειστη η οθονη ηταν οκ και σε deep sleep,αλλα με ανοιχτη οθονη τη καταπινε τη μπαταρια. Εκανα απειρα wipe ,περασα και αλλη ρομ απο globe miui και παλι τα ιδια. Να υπενθυμισω οτι ειχα μετρησει τη μπαταρια με το usb ματζαφλαρι και ειχε βγαλει 3600 mah οποτε δε δικαιολογουταν τετοια συμπεριφορα.Ενω και με το accubattery μου εβγαλε 3500. Εκατσα χθες βραδυ και περασα official fastboot rom και η διαφορα ηταν εμφανης. Εβγαλε 3 ω…
Την εβαλα εγω τη νεα stable. Οκ δε βλεπω καμια ιδιαιτερη διαφορα. Ενα bug εχω βρει μονο με τη μπαρα της φωτεινοτητας,που καμια φορα δειχνει μηδενισμενη.
Παράθεση από geoanto555: “Η ένδειξη και σε μένα υπήρχε αλλά ήταν λανθασμένη .... δεν έτρωγε μπαταρία. ” Το θεμα ειναι οτι εμενα και η ενδειξη ειναι ετσι αλλα και τρωει μπαταρια. Πλεον βγαζω 5 ωρες οθονη με το ζορι.
Και με dev τα ιδια κανει. Εφυγα και εγω απο stable γιατι μου ετρωγε το android 50%.το ιδιο και με dev. Μπορει αργοτερα ετσι απο περιεργεια να βαλω μια παλιοτερη.Θυμαμαι οτι η προηγουμενη απο την 8.5.3 stable,δεν ειχε αυτο το θεμα.
Οσο αφορα τη μπαταρια τη προηγουμενη βδομαδα το αφησα να κλεισει απο μπαταρια και εβαλα το ματζαφλαρι που μετραει ποσα mah φορτιζει. Μετα απο 2 χρονια χρησης η μπαταρια εχει 3650mah απο τα αρχικα 4000.Ουτε 10% πτωση δηλαδη.Αρα το θεμα δεν ειναι στη μπαταρια.
Ειχα ξεκλειδωσει με την αδεια μου. Απλα πριν 2 χρονια.Αφου ημουν και ο πρωτος που ειχε ξεκλειδωσει και περασει την ελληνικη τοτε κιολας Παντως πολυ ωραιος ο installer της αρωμα,το ομολογω.Το φερνεις με το καλημερα στα μετρα σου το κινητο.Ενω παει και σφαιρα.
Γυρισα απο τη μπυρα μου,με το που μπηκα σπιτι ηρθε μηνυμα οτι εγκριθηκε,συνδεσα,ξεκλειδωσα και τελος. Αυτη τη στιγμη ειναι στο loading για το πρωτο boot. Ευχαριστω απαντες. Καλες γιορτες,καλα χριστουγεννα ,καλη χρονια και μη σκασετε στο φαι αυριο. =============== Δεκ 25th 2017, 2:17am =============== Παντως ναι,απο οτι φαινεται παιζει ανακληση αδειας μετα απο καιρο.
Προσπαθησα να ξεκινησω το miunlock αλλα μου βγαζει Your device isn't supported by mi unlock. Ενω οταν παταω να μπω στη σελιδα μου εβγαζε rejected.Τωρα που ξανακανα αιτηση μου βγαζει αναμονη για να εγκριθει. Αρα περιμενω.
Παράθεση από geoanto555: “Υπομονή... Αν δεν βαριέσαι ρίξε official μέχρι αν έρθει η άδεια. ” Ε αν ειναι οπως ειπες και με το που ξεκλειδωσω θα ανοιξει και θα μπει κατευθειαν ,θα περιμενω. Μου θυμισε εξαλλου τις παλιες καλες εποχες τωρα,αφου εβαλα τη σιμ σε ενα samsung innov8 που ειχα. Κινηταρα και slide up για μουρη.
Παράθεση από geoanto555: “Σε αυτούς που είχαν ήδη άδεια δεν νομίζω να την αργούν τόσο... ” Ειχα αδεια πριν 2 χρονια Παντως η ωρα περασε και δεν ηρθε τιποτα
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Μαλλον κλειδωσε γιατι εβγαλε και στο miflash οτι δεν εχει αδεια. ” Καλά δεν έχει σχέση αυτό...Τσέκαρε τον Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr και φυσικά πάρε και την άδεια .. ” Κλειδωμενος ειναι.Αααντε παλι απο αρχη δηλαδη.