Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 632.

• RE:

RASTAVIPER - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από komatoza: “Καλημέρα. Εχθές βγήκε αναβάθμιση τις κάμερας του Φλεβάρη και σήμερα τις εφαρμογής Honor 6 ” Πράγματι. Με αυτή την έκδοση μου κατέβασε και το νέο firmware. Σε λίγο θ' ανέβει και στα ελληνικά.” Βγήκε η νέα ελληνική; Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από mi99y: “mad, My phone is rooted and I have installed ES explorer. I did find the "data" folder, so do I make sub folders where I put the downloaded plug ins?” I am not mad, but you don't make any subfolders. U r supposed to replace the current plugins with the modified. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Λοιπόν νομίζω ότι στην περίπτωση μου, δεν αλλάζει η γλώσσα στα μενού, γιατί το πρόγραμμα μου αλλάζει το plugin μετά που το αντικαθιστω. Έχω επιλέξει να μην κάνει αυτόματο update, αλλά πάλι τα ίδια. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Έχει βγει η .29 Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Αν βλέπεις κινέζικα δεν έχεις αντικαταστήσει σωστά το κινέζικο plugin με το δικό μου.” Μα τι λέμε τώρα. Delete το παλιό και αντιγραφή το δικό σου. Θέλει κάτι άλλο για να δουλέψει; Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Εξακολουθεί να μην βγάζει αγγλικά στα μενού, όπως στην προτελευταία εικόνα. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Και το πρόγραμμα και το plugin βγάζει κανονικά αγγλικά όπως βλέπεις Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Εγώ με το που γυρνάω στ'αγγλικά το κινητό βλέπω τις φωτό. ” Βρε σε πιστεύω, αλλά καμιά ιδέα τι να τσεκάρω; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk ” Το πρόγραμμα το φτιάχνω έτσι πια που…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Εξακολουθεί να μην βγάζει αγγλικά στα μενού, όπως στην προτελευταία εικόνα. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Και το πρόγραμμα και το plugin βγάζει κανονικά αγγλικά όπως βλέπεις Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Εγώ με το που γυρνάω στ'αγγλικά το κινητό βλέπω τις φωτό.” Βρε σε πιστεύω, αλλά καμιά ιδέα τι να τσεκάρω; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• Εξακολουθεί να μην βγάζει αγγλικά στα μενού, όπως στην προτελευταία εικόνα. Έχω την 3.4.9 την μεταφρασμένη, πρόσθεσα και το 1730 στον αντίστοιχο φάκελο, έφτιαξα τα permissions, έκανα force close την εφαρμογή για σιγουριά, αλλά τζίφος. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Αντικατέστησα το 1730 αρχείο, αλλά τίποτα δεν άλλαξε στα μενού της εφαρμογής. Λείπει κάτι; θέλει ρεσταρτ το κινητό ή κάτι άλλο; Sent from my m1 note using Tapatalk

• 3.4.9 is out Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Το αρχείο το έφτιαξα από την αρχή. Αυτή την φορά είναι σταθερό, δεν κρασάρει και πρόσθεσα και τα γαλλικά. Ανάλογα με την γλώωσα που βλέπει στο κινητό, ορίζει και την γλώσσα στην εφαρμογή. Εάν δεν είναι σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, πρέπει να βλέπετε αγγλικά. Να επισημάνω μόνο ότι το αγγλικό μενού έχει κάποια ελάχιστα κινέζικα, καθώς έχω χρησιμοποιήσει το αυθεντικό μενού του προγράμματος, που δεν δημιουργούν όμως πρόβλημα. File was decompiled and recompiled from the begi…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Αγγλικά πώς ενεργοποιούμε; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Έπρεπε να βλέπεις αγγλικά εάν η γλώσσα του κινητού είναι στα αγγλικά. Προσπαθώ να δω τι μπορώ να φτιάξω γενικώς, οπότε ελπίζω σήμερα να ξαναβγάλω την έκδοση, κανονικά και με γαλλικά” Και όμως όχι. Μέσα στην εφαρμογή δεν επιλέγω κάτι, έτσι; Sent from my m1 note using Tapatalk

• Αγγλικά πώς ενεργοποιούμε; Sent from my m1 note using Tapatalk

• Γιατί μου βγάζει την εφαρμογή στα ελληνικά όταν έχω αγγλικό μενού στο τηλέφωνο; Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kwintessens: “Thank you again, The version 3.4.3 is still crashing here. Also it is in greek while the previous versions were in English (system language is in English).” Γιατί γράφεις στα Αγγλικά; Sent from my m1 note using Tapatalk

• No problems here with latest version of smart home. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Περαστικά και από μένα. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παιδες αν δείτε κανένα μαγαζί να πουλάει Ευρώπη τον αφυγραντηρα, Ρίξτε σύρμα. Με έχει φάει η υγρασία στο νησί. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk ” Το βρήκα στο Amazon για 329.99$+ free shipping to Athens. Amazon.com - Original Xiaomi Air Purifier Small As An A4 Papercapacity of 406 m 3h Smartphone Remote Control And Alerts - Δεν έχω καταλάβει όμως από που...” Κάτι που κάνει 150€, να το πάρεις 280€ χωρίς μεταφορικά, είναι κρίμα. Υπάρχει ε…

• Παιδες αν δείτε κανένα μαγαζί να πουλάει Ευρώπη τον αφυγραντηρα, Ρίξτε σύρμα. Με έχει φάει η υγρασία στο νησί. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “ Λογικό γιατί εσύ έβαλες εικόνα από το plugin του προγράμματος που δεν έχω μεταφράσει και όχι από αυτό το πρόγραμμα. Για το plugin έχω πει βάλτε το προηγούμενο και είχα γράψει πως, αν θέλετε να ξέρετε τι βλέπετε στα μενού. Το πρόγραμμα-πρόγραμμα, πρέπει να είναι στα αγγλικά.” Το τσέκαρα. Έχω τα 1730 και 1711, τα οποία δεν τα έχεις στην λίστα. Sent from my m1 note using Tapatalk