Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 342.
-
Σε kenzo εξακολουθεί να μη μπαινει σε recovery και fastboot από το μενού. Κατά άλλα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα
-
@fkakavakis Δοκίμασε να κλείσεις το κινητό και μπες στο recovery με Vol+ και power. Μόλις εμφανιστεί το mi άφησε τα κουμπιά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manutd: “Και πως γίνεται αυτό με το προφίλ στο ίντερνετ χειροκίνητα; δεν ξέρω αν μπορείς να μου πεις αναλυτικά;” Μπαίνεις ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/επιλέγεις πάροχο π.χ. cosmote/όνομα access point/σβήνεις το cosmote wireless internet και φτιάχνεις καινούργιο apn. Όνομα βάζεις Cosmote Wireless Internet και Apn βάζεις internet. Το αποθηκεύεις και είσαι ΟΚ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά σε kenzo παρατήρησα ότι στις επαφές, η δεξιά μπάρα είναι πάλι στα αγγλικά. Κατά τα άλλα με το πέρασμα της καινούργιας rom δεν έχασα το mobile internet..keep walking Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από StiUchiha: “Καλημερα, έκανα update της τελευταίας version MIUI και από τότε (πέμπτη απόγευμα) δεν ανοίγουν τα δεδομένα, παταω να ανοίξουν και δεν εμφανίζονται καν τα τοξακια. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Υπάρχει τρόπος να το λύσουμε ή κλαίω την κάρτα που έβαλα την τέταρτη?” Είναι γνωστό πρόβλημα στις τελευταίες rom. Θα πας Ρυθμίσεις/Δίκτυα κινητής/Όνομα παρόχου, π.χ. cosmote/access point. Σβήνεις το apn cosmote wireless internet και φτιάχνεις καινούργιο. Για όνομα θα βάλεις Cosmote w…
-
@gkalen Έχω την XTRV BETA2 7.1.19. Πρόσφατα παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το cloud print που πριν δούλευε κανονικά. Όχι ότι είναι το μόνο bug αλλά το αναφέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από wat3rb0yGR: “Καλησπέρα κ από εμένα παιδιά, πάτησα στο mi5 οκ να κάνει την αναβά8μιση σε 7.1.19 Αφού όλα πήγαν καλά, μετά απο το reboot δουλευεί κανονικά απλά διαπίστωσα ότι δεν έχω mobile data απο sim cosmote, μονο με wifi παίζει internet. Τι να κάνω να ξαναπεράσω τη rom ή να γυρίσω σε άλλη ver? Ευχαριστω!” Είναι πρόβλημα της rom. Θα διαγράψεις το υπάρχον apn και θα φτιάξεις ένα καινούργιο με τα εξής: Όνομα Cosmote Wireless Internet, apn: internet. Το σώνεις και είσαι οκ Στάλθηκε απ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanosgk13: “Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω reboot την συσκευή, όταν πάω να δω τις κλήσεις μου, μου τις εμφανίζει χωρίς τα ονόματα σκέτο οι αριθμοί, ενώ στις επαφές υπάρχουν κανονικά. Βέβαια αυτο διορθώνεται αν ξανα καλέσω εγω κάποιον η με καλέσει αυτός. Μήπως φταίει το οτί αποθηκεύω τους αριθμους στην SIM; (8.1.1.0 Global stable)” Μάλλον δεν βάζεις το +30 μπροστά από τους αριθμούς κλήσης. Απλά κάντο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
Παράθεση από Alextsum87: “έχω κάνει(μόλις) την αναβάθμιση σε MIUI 8.1 stable (8.1.6.0) και θα ήθελα να μ εμφανίζει την αλφαβήτα του ευρετηρίου στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ όχι στα αγγλικά!!!!!!!! γνωρίζει κάποιος κάτι?????????” Όλοι το έχουμε το πρόβλημα, προφανώς είναι bug της rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Fotis Apostolakakis: “Καλησπερα. Σε kenzo ένα πρόβλημα. Από την ώρα που πέρασα τη τελευταία ROM δεν ενεργοποιείται η σύνδεση δεδομένων. Τηλέφωνο , Wi-fi, GPS, Bluetooth κανονικά αλλά μετά από αρκετά restart απλά δεν ανοίγει. Σύνδεση Cosmote. Καμιά ιδέα κανείς ?” Είναι γνωστό πρόβλημα φίλε μου: Θα διαγράψεις το apn που υπάρχει και θα φτιάξεις ένα καινούργιο με τα εξής: για όνομα Cosmote Wireless Internet και για apn θα βάλεις internet. Το αποθηκεύεις και είσαι οκ Στάλθηκε από το Redm…
-
@dnomikos Για να πάμε από xtrv beta1 σε xtrv beta2 χρειάζεται factory reset; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@newbie Αυτό μπορει να συμβει σε κάποιες από τις τελευταίες συσκευές . Την πρώτη φορά που βάζεις twrp δεν μπορεί να κάνει mount στο data , αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται η εγκατάσταση του system μόνο κι έτσι δεν γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών που προσθέτουμε στο data .. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να κάνουμε format data πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία εγκατάστασης με το twrp. Δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος στην ουσια , τυγχάνει να έχει χιλιοειπωθει σε μεγάλο αριθμό τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@newbie Flash player έχεις ?? Root explorer έχεις ?? EDIT Πιθανώς ούτε απ'αυτη έχεις .. Μάλλον δεν έχεις προσέξει στην εγκατάσταση ότι σου λέει "can't mount data" .. Πάρε backup της εσωτερικής μνήμης του τηλ.. γιατί θα χαθούν όλα , φωτο ή ότι άλλο έχεις Βάλτα στο pc ή σε εξωτερική micro sd .. Βάλε το ζιπ της ρομ στην εξωτερικη micro sd .. Μπες σε twrp .. Επέλεξε , Wipe , και μετά το δεξί κουτί που λέει , format data , πληκτρολόγησε yes και πάτα enter . Μετά πας πίσω στο αρχ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tolkien: “Νομιζω καποιο bug πρεπει να εχει αυτη η rom (XTRV-7.1.5 ROM) στο Redmi Pro (δεν την περασα απο πανω. Τα εσβησα ολα). ” Δοκίμασε μήπως είναι απενεργοποιημένα τα animation μέσα στην μπαταρία για εξοικονόμηση... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikozzz35: “app είναι το number fixer ?” Ναι. Προσθέτει σε όλα τα τηλεφωνικά νούμερα το +30. Έτσι θα σου τα αναγνωρίζει πάντα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk