Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα σε όλους η ρομ το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει είναι η κατανάλωση μπαταρίας... Με μόνο WiFi fb και λίγο παιγνίδι το πολύ τρισιμη με τέσσερις ώρες Πότε επιτέλους η Κινέζοι θα κοιτάξουν το θέμα της κατανάλωσης?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Πως θα μπορούσα να ανοίξω τα λινκ για να δω live streaming στο τηλέφωνο χωρης διαφημίσεις?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα εγω την αναβάθμιση προσπαθησα να την κάνω μέσω της αναβάθμιση της mui αλλά με έβγαλε αυτόματα στο recovery και την έκανα από εκεί απευθείας, είναι φυσιολογικό αυτό??και δεύτερο μου γράφει ότι η έκδοση του είναι η 6 1 11 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Κέρκυρα όχι δεν έχουμε τέτοιο θέμα αν και νομηζω ότι το συγκεκριμένο είναι μπαγκ γιατί ενώ δεν έχει καθόλου σημα το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, απλά το σήμα πάει και ερχεται από μόνο του. ” Είναι Bug στο εικονίδιο και τίποτα παραπάνω. Το εικονίδιο γίνεται transparent και δεν φαίνεται, ενώ το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.” Ευχαριστούμε αυτό το bag δεν είναι και τοσο πρόβλημα το θέμα είναι ότι κάποιες φορές το τηλέφωνο σαν να κολαει όταν πας να βγεις …
-
Σε εμένα εκτός από το θέμα με το σήμα που το έχουν και άλλα παιδιά το τηλέφωνο κάποιες φορές λαγγαρει εάν είναι ο σωστός όρος για αυτό που μου κάνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Τελικά το σήμα επανήλθε μόνο του!!! Αν και δεν νομηζω να είναι κάποιο θέμα με την Vodafone ποτέ δεν είχα θέμα με σήμα. ” Οσον αφορά το σήμα της Vodafone θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Big Time. το τελευταίο διάστημα εχει χειροτερέψει αισθητά, ακόμα και μέσα στην Θεσσαλονίκη :x” Κέρκυρα όχι δεν έχουμε τέτοιο θέμα αν και νομηζω ότι το συγκεκριμένο είναι μπαγκ γιατί ενώ δεν έχει καθόλου σημα το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, απλά το σήμα πάει και ερχεται α…
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από hcross: “Παράθεση από stefanos1985: “ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2 edit ακυρο το bug ολα καλα” Το επιβεβαιώνω. Δεν το πρόσεξα στην αρχή. Έκανα reboot μπας και στρώσει, μάταια. Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.” Καλημέρα και μένα μου συμβηκε αλλά πήγα απενεργοποιησα την κάρτα για λίγο και μετά από…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hcross: “Παράθεση από stefanos1985: “ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2 edit ακυρο το bug ολα καλα” Το επιβεβαιώνω. Δεν το πρόσεξα στην αρχή. Έκανα reboot μπας και στρώσει, μάταια. Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.” Καλημέρα και μένα μου συμβηκε αλλά πήγα απενεργοποιησα την κάρτα για λόγο και μετά όταν την ενεργοποιησα πάλι ό…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Lunatico: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Lunatico: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Lunatico: “Με 5 ευρώ για 6 μηνες η με 10 για ένα χρόνο!! Εγώ πριν μισή ώρα έγινα, και αυτήν την στιγμή δουλεύω με την 6.1.7!!μπραβο στα παιδιά!!![tooltip][/tooltip] ” ” Χθες έκανα κι εγώ συνδρομή αλλά δεν βλέπω τίποτα vip. Στάλθηκε από το MI 4W μου ” Kατσε να φωνάζω το αφεντικό εμαιλ δεν σου ηρθε?? MIUI_ART” Αν εννοείς mail για να κατεβάσω ρομ, όχι, δεν μου ήρθε. Στάλθηκε από το MI 4W μ…
-
Kατσε να φωνάζω το αφεντικό εμαιλ δεν σου ηρθε??MIUI_ART
-
Παράθεση από Lunatico: “Με 5 ευρώ για 6 μηνες η με 10 για ένα χρόνο!! Εγώ πριν μισή ώρα έγινα, και αυτήν την στιγμή δουλεύω με την 6.1.7!!μπραβο στα παιδιά!!![tooltip][/tooltip] ”
-
έκανα την συνδρομή με PayPal πριν λίγο χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?? Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “έκανα την συνδρομή με PayPal πριν λίγο χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?? ” Πήρες το mail με τα Updates ? ” Ναι τα πήρα και Μολης κατεβασα την 6.1.7!!! Για να δουμε???
-
έκανα την συνδρομή με PayPal πριν λίγο χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο??
-
Antivarius
ΜήνυμαKαλησπερα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάζεται να βάλουμε antivarius στο κινητό μας λόγω PayPal κωδικούς και Web banking και εάν ναι πια είναι τα καλητερα free για προστασία και σύγχρονος και ελαφριά. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από billxrys: “καλησπερα. Απλά είπα ότι έδωσα και εγώ την ψήφο μου για την μεγαλη νικη μας και όχι ότι ψήφησα εκτώς χρονικού ορίου. ” Για να μην παρεξηγηθώ νόμιζα ότι ψηφησες εκτός χρόνου για αυτό στο έγραψα σαν ενημέρωση,και δεν έχει να κάνει με την κλήρωση για τα δώρα.για αυτό τον λόγο και μόνο σου απάντησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk