Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 417.

• Xiaomi Android Nougat

K.Papaefthymiou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μα καλά θα πάρει το redmi 2 prime και δεν θα πάρει το redmi Note 2 prime...? Γιατί έτσι στην επ`έξω εμείς...

• Μπορεί να συμβεί εαν έχει ζητήσει και την φυσική κάρτα. Αλλάζουν συνήθως κάποιο νούμερο...(δεν ξέρω γιατί) εμένα είχε αλλάξει το CCV και δεν μπορούσα επίσης με τίποτα να τη συνδέσω για αυτον το λόγο, επίσης και εμένα μου λέγαν τα ίδια πράγματα. Μόλις βρήκα τι φταίει όλα καλά.

• @Sam το περιμένουμε ακόμα, αλλά έχει αναφερθεί εδω Η Xiaomi φαίνεται να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το δικό της Smartwatch στις 30 Αυγούστου Το banggood γενικά κάνει το λάθος να βγάζει νωρίς προϊόντα και να λέει οτι να ναι. Πχ είχε βγάλει τη xiaomi yi 2 με 150 δολλάρια περίπου πριν βγει και τους βρίζαν όλοι οτι αισχροκερδούν μετά που είχε 250... Γενικά πάντως λένε οτι δεν θα είναι πολύ φθηνό...Είναι συνεργασία με την Huami που έφτιαξε και το AmazFit. Εν τω μεταξύ ωραίο το ρολογάκι που βρήκες, π…

• -Το paypal δεν έχει επιπλέον χρεώσεις αν το χρησιμοποιείς σωστά... Διάβασε εδω -Τα screenshot που ανέβασες δεν φαίνονται -Και τα 3 μαγαζιά που αναφέρεις είναι αξιόλογα για εμένα. Αυτη τη στιγμή θα τα πρότεινα με τη σειρά 1)vickmall, 2)yeso, 3)banggood. Και τσέκαρε και το geekbuying. Έχουν αγοράσει αρκετοί απο εδω και είναι ευχαριστημένοι.

• Καταρχάς αυτο που λένε ο @kodorevi8ulis και ο @vrs5 είναι must. Πρέπει να ρυθμίσεις το paypal να μην κάνει μετατροπή. Κατα την προσωπική μου άποψη για ΟΛΕΣ τις κάρτες σου και τις Ελληνικές. Κατα δεύτερον αυτο που λέει ο @divo το θεωρώ αυτονόητο... Εαν είναι να πληρώσεις σε ευρω δεν υπάρχει λόγος χρήσης της revolut. Τέλος, γενικά η άποψή μου είναι πως οτι έχει να κάνει με συνάλαγμα να αφήνεις να το κάνει η revolut (και δεν αναφέρομαι μόνο στο paypal). Π.Χ. είχα πάει Τσεχία, πάω να σηκώσω λεφτά(Τσ…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Ρε τρελέ 5 λεπτά πριν τσέκαρα το channel σου και δεν το είχες ανεβάσει ακόμα

• Πρέπει να φτιάχτηκε γιατί τώρα μπορώ να πάω στη σελίδα που δείχνει την ειδοποίηση σχετικά με το παζάρι! Πριν δεν μπορούσα...

• Λοιπόν το έφτιαξα, ή πιο σωστά το "βοήθησα" για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Θα σας γράψω τον τρόπο έτσι ώστε αν το πάθει και κάποιος άλλος να το διορθώσει. Ας δούμε πρώτα ποια είναι η φύση του προβλήματος. Όπως είπε ο @MIUI_ART το πρόβλημα οφείλεται στο παζάρι. Αυτο σημαίνει οτι κάποια ειδοποίηση που έχω απο το παζάρι δημιουργεί αυτο το error και δεν μπορεί να εμφανιστεί το menu των ειδοποιήσεων. Το μενου των ειδοποιήσεων σου εμφανίζει τις νέες ειδοποιήσεις και τις αδιάβαστες. Νέες ή καινού…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Στο country filter βάλε all και απο κάτω γράψτα έτσι όπως τα βλέπεις. Μόλις το δοκίμασα και μου τις βγάζει... Επίσης δες μήπως θέλει και ενημέρωση η εφαρμογή σου

• Πρέπει πρώτα να κάνεις αίτηση για να ξεκλειδώσεςι το κινητό σου. Αυτο παίρνει μερικές μέρες. Διάβασε προσεκτικά τους παραπάνω οδηγούς με τη σειρά που τους έγραψα. Το οτι πρέπει να έχεις developer αφορά μόνο τη διαδικασία του ξεκελιδώματος. Διάβασε τους οδηγούς και θα καταλάβεις. Προφανώς υπάρχουν stable στα Ελληνικά αλλά καλό θα ήταν να διαλέξεις τη θες, γιατί δεν μπορείς να πηγαίνεις απο stable σε developer για πλάκα(χάνεις όλα σου τα δεδομένα). Τίποτα δεν το κάνουμε απευθείας όλα πρέπει να γίν…

• @skylouros καλως ήρθες! Ξεκινάμε απο την αρχή. Πρώτα απο όλα για να περάσεις Ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις το κινητό. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις είναι μετά απο αίτηση στην xiaomi. Οπότε πάρε με τη σειρά τους οδηγούς και αν έχεις πρόβλημα μιλάμε. Μέχρι να πάρεις την έγκριση απο τη xiaomi διάβασε τους καλά έτσι ώστε να είσαι έτοιμος. 1)Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] 2)Ξεκλείδωμα του Bootloader Και μετά ακολουθείς τον οδηγ…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

@maddoctor και @iAmLiakos τα mi capsule τα έχω κατι παραπάνω απο μήνα. Τα είχε βγάλει το gearbest 12euro περίπου και μαζί με κάτι πόντους τα πήρα κάτω απο 10. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Όμως τα Piston 3 Reddot earphones που είχα(πριν καταφέρω να τα διαλύσω...) μου άρεσαν καλύτερα(είναι και πιο ακριβά βέβαια). Είναι σταθερά στα αυτιά και δεν φεύγουν, κατι που δεν το περίμενα. Ο ήχος τους είναι καλός αν και στα redot νομίζω ήταν καλύτερος. Αλλά το βασικό μειονέκτημα για εμένα είναι ο…

• Παράθεση από kostasrose: “πως βάζω διαφορετικά services για κάθε δέμα; Μόνο την ρύθμιση για default ξέρω. Συγνώμη αλλά δεν το έχω πολυδουλέψει το συγκεκριμένο app και δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις. Όταν προσπάθησα να τα βάλω όλα σε ένα μου έβγαλε μήνυμα για to many services χεχε ” Πατάς πάνω στο tracking και μετά πάνω δεξιά έχει ενα μολυβάκι, μετά πάνω δεξιά postal services και επιλέγεις αυτες που λέει ο γιατρός

• Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι ένα bug που προκαλείται από το παζάρι . ” Μπορώ να κάνω κάτι εγω να το "βοηθήσω";

• Παράθεση από pechr: “Ειδικά αυτή η λειτουργία... ήταν κάτι που με έκανε και είπα Ουάου.. ” Συμφωνώ και εγω ουαου είπα!! Παράθεση από pechr: “Για όλους εμάς που έχουμε δίκαρτα τηλέφωνα... ήρθε λουκούμι αυτή η λειτουργία !!!!! ” Γιατί το λες αυτο; Πως θα μας βοηθήσει επιπλέον επειδή έχουμε δίκαρτο; Ποια η διαφορά αν έχεις μονόκαρτο...; Παράθεση από pavlidisc: “Λειτουργία (νυχτερινής) ανάγνωσης ” Υπάρχει ήδη αυτο, απλα δεν είναι αυτόματο. Επίσης δεν νομίζω οτι θα γίνει και ποτέ διότι κάποιοι μπορεί…

• Εγω πάντως το συγκεκριμένο site δεν το εμπιστεύομαι καθόλου και μάλιστα θα έλεγα οτι είναι προς αποφυγή... 2 φορές ψώνισα και δεν την ξαναπατάω... Την πρώτη φορά αγόρασα το miband1. Μου ήρθε το miband1s* το οποίο έπαιζε πιο φθηνά στα άλλα μαγαζιά. Δυστυχώς δεν ήξερα καν οτι υπάρχει. Όταν το έμαθα είχαν περάσει μερικοί μήνες και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάνω claim ή κατι τέτοιο(δεν άξιζε άλλωστε). Τη δεύτερη φορά αγόρασα απο ευρωπαϊκή αποθήκη τη yi action. Έκανε πάνω απο μήνα να έρθει(γιατ…

• Ok κατάλαβα. Πειραιώς έχω και εγω αλλά πιστωτική, εμένα πάντως δεν με χρεώνει αυτη την επιπλέον χρέωση που αναφέρεις. Παντως κάπου είχα διαβάσει σε γειτονικό φόρουμ κάποιος που ανέφερε επιπλέον χρεώσεις με χρεωστική(δεν θυμάμαι κατι παραπάνω όμως...) Επίσης η revolut χρεώνει μικρότερη προμήθεια απο 2% (εαν είναι όντως μόνο τόσο δεν το έχω τσεκάρει). Ψίχουλα θα μου πεις αλλά οκ...

• Αντι για τελεία(.) βάζεις κάτω παύλα(_) για αυτο σου λέει ο @geoanto555 Παράθεση από geoanto555: “Δώσε το όνομα του recovery και στο τέλος .(τελεία)img.... ”

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “υ.γ. βέβαια αν έχεις μόνο πειραιώς η revo συμφέρει πιο πολύ (μάλλον) από τις προμήθειες της πειραιώς (που δεν έχει η εθνική) ”