Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 344.
-
Όλα τέλεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΈχουν βγάλει και δεύτερη τα παιδιά 6.6.30-1 βάλε αυτή Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι δεν το χρήσιμοποιω αλλά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα πρόβλημα έχεις κάτι συγκεκριμένο; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τέλεια όπως παντα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Antonios Gagas: “εκανα μεγαλη μ@λ@κι@ που πηρα χιαομι ...αλλα ας οψετε ή ρημαδα ή φτωχειααααα... ” Έκανες μία επιλογή, αν θέλεις να ζητήσεις ευθύνες για λάθη από κάποιον αυτές είναι από εσένα και μόνο εσένα...εμείς ήμαστε εδώ να βοηθήσουμε εκεί που δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας από την Κίνα ή την όποια Κίνα. Συνεχίζοντας όμως και σύμφωνα με αυτά που εσύ γράφεις, κάνεις ένα ακόμα μεγάλο λάθος "γυρνώντας να δαγκώσεις το χέρι που σου απλώνει βοήθεια...", δη…
-
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την αριθμομηχανη Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕίχα βάλει στην αρχή ένα παρόλο που έλεγαν ότι κάνει ήταν μικρότερο και το έβγαλα αμέσως τρεις μήνες το έχω Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο οδηγός λειτουργεί τέλεια ευχαριστούμε Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑν μιλάς για mi note pro ναι εγώ δεν φοράω Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα μια χαρά ευχαριστούμε Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως ακολούθησα τον τρόπο του miui art με Mi flash έβαλα developer China που λέει ο οδηγός και είδη πήρε από μόνο του την developer miui 8 περιμένω να ξεκλειδωσω να βάλω ελληνική Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk