[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σε μένα όλα σπέσιαλ...τώρα βρήκα χρόνο και την πέρασα!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στο su το "Απενεργοποίηση" είναι αχνό, όπως και σε άλλες εφαρμογές συστήματος, και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω;;;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μερικα προβληματα
Δε δουλευει το smart lock , δε κραταει την συσκευη ξεκλειδωτη οταν συνδεεται με bluetooth
Δεν κανει εναλλαγη κλησεων μεσω bluetooth
οταν σβηνει η οθονη κατα την διαρκεια μιας κλησης κι εχεις μια νεα σε αναμονη η οθονη μενει σβηστη
Αυτα προς το παρον
redmi note 2 -
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡω για εσας αλλα εμενα ΟΛΑ δουλευοθν ρολοι.( RN3) : περασα την 8 ΧΩΡιΣ φορματ και μπηκε τελεια. το κομπιουτερακι , η περιστροφη οθονης , το DOLBY ATMOS , οι ηχοι , οι ταπετσαριες , η μπαταρια , ΟΛΑ δουλευουν μια χαρα. περασα την αναβαθμιση απο το updater και περασε τελεια και το αρχειο παρεμεινε. Τι να πω ... ολα μου εχουν κατσει σωστα μεχρι στιγμης.......
Ενα προβληματακι μονο υπαρχει το οποιο ομως υπηρχε και στην 7 . χρησημοποιω το handsent SMS σαν κυρια εφαρμογη αλλα ορισμενα μνμτα δεν μου τα εμφανιζει αλλα ανοιγουν με την μαμα εφαρμογη . αυτα δεν υπαρχουν ουτε στον καταλογο του Ηsms .... παιζει καμια ρυθμιση ??????
Πας εφαρμογές προεπιλογές και βάζεις ποιές εφαρμογές θέλεις για κάθε τομέα
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
Για να πάω από stable σε dev κάνω factory reset, Wipe cache & dalvik και μετά περνάω την καινούργια rom;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
-
Pocofone
-
-
Καλησπέρα στην παρέα! Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στους "δημιουργούς" της ρομ για την υπομονή τους και την υπερτατη προσπαθεια τους για εμας.... απο πλευράς μου σαν κάτοχος Redmi Note 4G δεν έχω καλά νέα.... το κινητό τραβάει κολλήματα με την MIUI 8 πολλες φορές όσον αφορά εφαρμογές και ακόμα περισσότερες όσον αφορά εσωτερική μνήμη! εκει π είχα με τον ίδιο αριθμό εφαρμογών 1.5 gb ελεύθερη τώρα με την MIUI 8 εχω πάει στα 500mb με αποτέλεσμα να μπλοκάρει κάθε λήψη και καμια φορά και συγχρονισμό δεδομένων! μετά τις απαραίτητες κινήσεις "καθαρισμού" διαφορά δεν εμφανίστηκε! Μάλλον για εμας τους "παλιούς" της xiaomi όπως είπε και ενας φίλος πιο πίσω με redmi note 3G είναι καταλληλότερη η MIUI 7.... το βλέπουμε λοιπον και στις επόμενες!
καλή συνέχεια και καλό σαββατοκύριακο σε όλους!
-
Ο/H geo13z έγραψε:
Ο/H trifos έγραψε:
Ο/H geo13z έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Θα δοκίμασε τώρα και στο mi4.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mi 11i 8/256
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα