Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγώ παίρνω full nandroid backup και μετά επαναφερω μόνο τα data, γιατί η παρεξήγηση; από ότι ξέρω πιανει σε ιδιας εκδοσης- συγγενικό android, άμα είναι miui7 και τα δύο, γιατί όχι..;
-
Έστω ότι έχουμε την ελληνική dev ρομ και θέλουμε να κάνουμε καθαρη εγκατασταση πάλι στην (επόμενη) ελληνική ρομ, αν πάρουμε nandroid backup και μετά την καθαρή εγκατασταση κάνουμε restore τα data από TWRP, θα έχουμε κανένα πρόβλημα; Και αν κάνουμε restore τα data μετά τη dev, σε stable rom, τότε θα έχουμε πρόβλημα?
-
Και εγω τελικά του κάνα factory reset και μετά ξανάβαλα το MI account μου, πέρασα κάποια θέματα και το έβγαλα. Απλά από το mi cloud δεν κατέβηκαν ποτέ και τα εβαλα από τοπικο αντιγραφο. Φυσικά πρέπει να κάνει τα δικά του ο παραλήπτης, αλλά κάποια πράγματα δε θα τα έχει ποτέ αν δεν του τα κάνεις. Πχ του βάζεις απαραίτητες εφαρμογές, το adaway που δε θα το βρει στο Playstore, θέματα που δε θα τα δει ποτέ αν δε φτιάξει το δικό του mi account, number fixer, κανένα launcher αν δε θέλει της miui, κανέ…
-
Ναι αλλά ρε φίλε εμείς μετρησαμε τη φόρτιση με το ίδιο όργανο στον ιδιο φορτιστή, στο ίδιο κινητό με διαφορετικό καλώδιο. Και το κάναμε δύο ξεχωριστοί άνθρωποι. Η μόνη διαφορά είναι το καλώδιο. Και έδινε διαφορετικό ρεύμα, άρα τελείωσε η υπόθεση, είναι βέβαιο γεγονός. Αυτή η εξήγηση που δίνει δε μας διαψεύδει, γιατί οι ίδιες επαφές που είναι στο USB του φορτιστή, οι ίδιες είναι και στο καλώδιο. Άρα μπορεί οι επαφές του καλωδίου να είναι βλαμμένες..
-
Παράθεση από yansta: “Δεν το εχω προσεξει αυτο. Θα το τσεκαρω τωρα. ” Δεν αλλαζεις θεμα; δε δειχνουν ολα τα θέματα τη φορτιση με τον ιδιο τροπο.. Ή μπορει να μην εχει κατεβει σωστα
-
Παράθεση από mkasapidis: “Εχω γράψει για το ίδιο πρόβλημα πρίν 2 εβδομάδες και ακόμη να βρώ λύση. Ξαφνικά σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Έχω την τελευταία gtv Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως άλλαξες θέμα; δεν τις εμφανίζουν όλες οι lockscreen
-
Ε, πρέπει να τους βάλεις στην εσωτερικη
-
Τους ήχους τους έχεις στην εσωτερική ή στην κάρτα;
-
Δεν ξερω τι εννοεις σκοτωνει, παντως η απόχρωση του ασπρου (οταν παει προς το κίτρινο) καθορίζει ολα τα υπόλοιπα χρώματα να ειναι πιο ζωντανα. Δεν ειναι αστοχία, αλλα επιτηδες. Βεβαια το ιδιο τηλεφωνο δεν έπρεπε να εχει διαφορετικες οθονες.. Η σύγκριση Samsung με Xiaomi ειναι η πλεον ακραία, γιατι η μεν samsung φημίζεται για τα ψυχρα χρωματα και η Xiaomi για τα θερμα.
-
Παράθεση από Bodai: “Εγω πάντως δεν θα έδινα συσκευή χωρίς factory Reset για τον απλό λόγο ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιανού τα χέρια θα πέσει η συσκευή (και δεν αναφέρομαι σε άτομα του άμεσου περιβάλλοντος κάποιου). Σκέφτεσαι να κλαπει η συσκευη αφου την χαρίσεις?? ” Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά τι μπορεί να γίνει; θα εχω βγάλει λογαριασμούς και θα έχουν "πατησει" από πάνω αλλες επαφές κλπ. Παρεμπιπτόντως, η συσκευή για την οποία μιλάω τώρα είναι το redmi 3 που μόλις έστησα..