βάλε άλλη sim οποιασδήποτε εταιρίας πάρε μια από κάποιο συγγενικό πρόσωπο να κάνει τα ιδια τζάμπα θα πας στη vodafone να αλλάξεις sim και τζάμπα το 5ευρο που θα σε χρεώσουνΟ/H nikourkou έγραψε:
Στεφανε εκανα το wipe αλλα με καποια ελαχιστη επιφυλαξη θα πω οτι μαλλον δεν εγινε κατι.Θα περασω ομως και αυριο το πρωι απο μια Vodafone να αλλαξω την μια απο τις δυο καρτες την οποια και ειχαν κοψει στο συγκεκριμενο καταστημα οταν ειχα προτοπαραλαβει την συσκευη,μηπως και καταφερω ετσι κατι.Η εγγυηση δεν ειναι προτεραιοτητα μου οσο η ικανοποιητικη λειτουργεια του και ειδικα στη βασικη του δουλεια.Αν δεν γινει κατι θα επανελθω για περισσοτερες οδηγιες..ευχαριστω πολυ.Ο/H stefanos1985 έγραψε:
@nikourkou κανε πρώτα αυτά που σου λένε τα παιδιά να εξασφαλίσεις 100% ότι είναι πρόβλημα υλικού.
η κάρτα usb που έχει ενσωματωμένο και το μικρόφωνο αλλάζει πανεύκολα το θέμα είναι καθαρά δικό σου αν θα το στείλεις κινά και θα μείνεις χωρίς κινητό για 1+ μηνά άλλα με εγγύηση η αν θα το αλλάξεις-συνδέσεις μόνος σου (η κάποιος πού να ξέρει τα βασικά) και θα μείνεις για 5 λεπτά χωρίς κινητό άλλα και χωρίς καθόλου εγγύηση.

αυτό είναι το ανταλλακτικό που ίσως χρειαστείς
*δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο πωλητής δεν το έψαξα καθόλου.Ψάξετο πριν αγοράσεις κάτι
*δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο πωλητής δεν το έψαξα καθόλου.Ψάξετο πριν αγοράσεις κάτι
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen