Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H nikourkou έγραψε:

Ο/H stefanos1985 έγραψε:

@nikourkou κανε πρώτα αυτά που σου λένε τα παιδιά να εξασφαλίσεις 100% ότι είναι πρόβλημα υλικού.
      η κάρτα usb που έχει ενσωματωμένο και το μικρόφωνο αλλάζει πανεύκολα το θέμα είναι καθαρά δικό σου αν θα το στείλεις κινά και θα μείνεις χωρίς κινητό για 1+ μηνά άλλα με εγγύηση η αν θα το αλλάξεις-συνδέσεις μόνος σου (η κάποιος πού να ξέρει τα βασικά) και θα μείνεις για 5 λεπτά χωρίς κινητό άλλα και χωρίς καθόλου εγγύηση.
      Στεφανε εκανα το wipe αλλα με καποια ελαχιστη επιφυλαξη θα πω οτι μαλλον δεν εγινε κατι.Θα περασω ομως και αυριο το πρωι απο μια Vodafone να αλλαξω την μια απο τις δυο καρτες την οποια και ειχαν κοψει στο συγκεκριμενο καταστημα οταν ειχα προτοπαραλαβει την συσκευη,μηπως και καταφερω ετσι κατι.Η εγγυηση δεν ειναι προτεραιοτητα μου οσο η ικανοποιητικη λειτουργεια του και ειδικα στη βασικη του δουλεια.Αν δεν γινει κατι θα επανελθω για περισσοτερες οδηγιες..ευχαριστω πολυ.
      βάλε άλλη sim οποιασδήποτε εταιρίας πάρε μια από κάποιο συγγενικό πρόσωπο να κάνει τα ιδια τζάμπα θα πας στη vodafone να αλλάξεις sim και τζάμπα το 5ευρο που θα σε χρεώσουν

αυτό είναι το ανταλλακτικό που ίσως χρειαστείς
      *δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο πωλητής δεν το έψαξα καθόλου.Ψάξετο πριν αγοράσεις κάτι
    • Ο/H Xaris Skr έγραψε:

καλημερα παίδες ! Όταν έχω ανοιχτό το wifi ή τα δεδομένα κινητού και πάω να καλεσω έναν αριθμό μου βγάζει αυτό , γνωρίζεται γιατί?

Είναι για να κλήση μέσω VoIP της xiaomi. Μου φαίνεται σαν εγκαταλελειμμένο πρότζεκτ μιας και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο ίντερνετ. Ότι είπε ο ceaser λοιπόν, απλά το παραβλέπεις.

Αν κάποιος έχει καταφέρει να δουλέψει οποιοδήποτε VoIP (με τις φθηνές χρεώσεις) σε αυτό το κινητό, ας κάνει ένα μίνι οδηγό τι ρυθμίσεις έβαλε. Θα με ενδιέφερε αρκετά.
    • Ο/H spdiv έγραψε:

Οκ θα το κανω ,τωρα και στα δυο ειναι στην αυτοματη αντιθεση ,και υπαρχει μεγαλη διαφορα στην αποχρωση του λευκου λες και ειναι διαφορετικα κινητα,τι να πω!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερα εβγαλα και την μεμβρανη στο δικο μου και παλι τιποτα ,του φιλου το κινητο στο ασπρο φοντο ειναι πιο ζωηρο πιο καθαρο ,εμενα το ασπρο παει προς το κρεμ ,κλειστη η λειτουργεια αναγνωσης,καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φταιει;

• Διαφήμιση
    • Ο/H spdiv έγραψε:

Σημερα εβγαλα και την μεμβρανη στο δικο μου και παλι τιποτα ,του φιλου το κινητο στο ασπρο φοντο ειναι πιο ζωηρο πιο καθαρο ,εμενα το ασπρο παει προς το κρεμ ,κλειστη η λειτουργεια αναγνωσης,καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φταιει;
      Απλά..... διαφορετική παρτίδα οθονών, όπως αυτές που σε μερικούς βγάζουν κίτρινο σημάδι στο πάνω μέρος;
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H spdiv έγραψε:

Απλά..... διαφορετική παρτίδα οθονών, όπως αυτές που σε μερικούς βγάζουν κίτρινο σημάδι στο πάνω μέρος;
      δε θα έπρεπε να ειναι standard η απόδοση της οθόνης (όπως και των υπολοίπων χαρακτηριστικών);
      Τουλάχιστον ειναι κατι που καλύπτεται απο την εγγύηση;; (ΑΝ φυσικά ο εκάστοτε χρήστης αποφασίσει ότι προτιμάει να μείνει χωρίς τηλεφωνο για κανένα μηνα)
    • Ακομα σε ενα κλωνο s5 που εχω τα εβαλα διπλα διπλα με ανοιχτο το playstore αρχικη δελιδα στο μεν s5 το ασπρο φοντο σκοτωνει στο δε note2 ειναι χαλια ,ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!

• Δεν ξερω τι εννοεις σκοτωνει, παντως η απόχρωση του ασπρου (οταν παει προς το κίτρινο) καθορίζει ολα τα υπόλοιπα χρώματα να ειναι πιο ζωντανα. Δεν ειναι αστοχία, αλλα επιτηδες.
      Βεβαια το ιδιο τηλεφωνο δεν έπρεπε να εχει διαφορετικες οθονες..
      Η σύγκριση Samsung με Xiaomi ειναι η πλεον ακραία, γιατι η μεν samsung φημίζεται για τα ψυχρα χρωματα και η Xiaomi για τα θερμα.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Και εγώ όταν άλλαξα τηλέφωνο και πήρα το redmi note 2 μου φάνηκε ποιο κίτρινη η οθόνη από το προηγούμενο jiayu αλλά δεν ασχολήθηκα το συνηθίσα. Έχει και θέματα που έχουν και μπλε απόχρωση.

• Ο/H spdiv έγραψε:

Ακομα σε ενα κλωνο s5 που εχω τα εβαλα διπλα διπλα με ανοιχτο το playstore αρχικη δελιδα στο μεν s5 το ασπρο φοντο σκοτωνει στο δε note2 ειναι χαλια ,ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!

μήπως έχει διαφορετικό φόντο ? Έχεις το ίδιο θέμα και στα δύο κινητά αν δεν το έχεις είδη και πες μας
    • Καλησπέρα σε όλους όλες και άλλες. Εδώ και μια εβδομάδα έχω το εξής θεματακι. Ενώ έχω σε κάθε επαφή διαφορετικό ήχο κλήσης μετά από επανεκκίνηση τον επαναφέρει στον προεπιλεγμενο. Αυτό συνέβη ξαφνικά χωρίς κάποια εγκατάσταση νέας ρομ. Για να σας προλάβω έχω κάνει τα απαραίτητα clean.

• Τους ήχους τους έχεις στην εσωτερική ή στην κάρτα;
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση