Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το'ριξα και γω. flowin_through και εκεί..
-
Δεν πατάω παραθεση, γιατί όπως είπα παραπανω, αλλοτε πιάνει, αλλοτε δεν πιάνει καθόλου (αρνειται να δημοσιεύσει την απάντηση) και άλλοτε αργει χαρακτηριστικά από το TV box που μπαίνω(δε φταίει το TV box) και πολλές φορές αργώ να απαντήσω ή δεν απαντάω καθόλου σε κάποιο μήνυμα που ήθελα.. Επίσης είναι universal κανόνας ότι δεν κάνουμε παραθεση το τελευταίο μήνυμα... Όταν λέει "η μπαταρία κραταει μιάμιση μέρα" τότε είναι σαφές ότι δε μιλάμε για SOT, αλλα όταν ρωτάει κάποιος πόσο κρατάει η μπαταρία…
-
Η μοναδα μετρησης πρεπει να ειναι αντικειμενικη, άλλο σκαλισμα του κανω εγω που παιζω παιχνιδια και μπορει να βγαλει 3 ωρες με καποιο πολυ βαρυ παιχνιδι και αλλο καποιος που δεν παιζει καθολου παιχνιδια και να παει 6. Τετοια μοναδα μετρησης δεν υπαρχει. Αυτο που την προσεγγιζει λιγακι ειναι το SOT και αν εχει καποια αξια, μονο αυτο εχει νοημα να αναφερουμε. Εκτος και αν ενα λειτουργικο δεν ειναι καλοδουλεμενο και στερευει μονο του.
-
Απο αποψη αναμονης ειναι σα να μην τρωει καθολου μπαταρια. Δεν το εχω αφησει αχρησιμοποιητο ποτε και να το κοιταξω και να εχει πεσει το ποσοστο μονο του.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από panospc: “Υποθέτω πως ο ένας εννοεί ώρες οθόνης και ο άλλος γενικά πόσες ώρες είναι εκτός φόρτισης το κινητό. Εγώ με την δική μου χρήση βγάζω συνήθως 2 ημέρες αναμονής με 5:30 ώρες οθόνης. Αν το χρησιμοποιώ πιο συχνά, βγάζω 18 ώρες αναμονής με 7 ώρες οθόνης. ” Όταν η ερώτηση είναι: " Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας?" Και η απάντηση είναι. "Minimum 4, ma…
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Ούτε καν εάν μιλάμε για RedMi Note 2 .. δεν ξέρω για εσάς αλλά με full 3G +Wifi (Facebook + Messenger + Instagram) με αρκετή χρήση 7-8 ώρες. Εξαρτάται και τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στην μπαταρία σου. ” Παράθεση από petrosarfaras: “Αν μιλατε για …
-
Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες
-
Δε μου δουλευει η block list, μου ερχονται διαφημιστικα μηνυματα απο καπου και μου σπανε τα νευρα. Το προσθετω στη "φραγη" και δε γινεται τιποτα. Αυτο γινεται σε ολες τις dev μεχρι τωρα..
-
Και μενα με παραξενεψε αυτο..
-
Παράθεση από stefgr74: “Οκ ευχαριστώ. Νόμιζα υπήρχε κάτι γενικώς για παραγγελίες. ” Υπάρχουν.. Πχ η "deliveries"
-
Δεν ξερω τι θα κανετε, πρεπει να επαναφερετε το κοκκινο χρωμα στο music player..
-
Αν μπορεις βαλε το link γιατι ολο κατι κινεζικα, γερμανικα κ.α. βγαζει...
-
Ωχ θα με κανεις να το πατησω το κουμπι.. Σιγουρα; τι ρυθμισεις κανεις μεσα απο το Εξυπνο σπιτι;
-
Και θα με βολευε αφανταστα να το κουμπωνω στο power bank και να το μετακινω, θελω να πιανω σημα 2 οροφους κατω. Τωρα πρεπει να βρω σε καμια καλη προσφορα το Mi router, αλλα δεν υπολογιζα να το παρω.. Τι εμβελεια εχει περιπου;
-
Λέει ότι 1ο βημα το συνδεεις στο ρούτερ (παίρνει τις ρυθμίσεις) και 2ο βημα το συνδεεις σε όποιο USB θες (να παίρνει ρεύμα). Πιστεύεις αμα το πάρω απλως και το βάλω στο ρεύμα, θα μπορεί να πάρει ρυθμίσεις μέσω του app?
-
Παράθεση από kiriakos1963: “Καλησπέρα στην παρέα. Και εγώ σαν μελλοντικός κάτοχος του τηλεφώνου έχω μια ερώτηση. Μπορούμε να κάνουμε σκέτο root χωρίς να εγκαταστήσουμε κάποια rom. Ευχαριστώ. ” Είναι πολύ πιο απλό να περάσεις την ελληνική ρομ, παρά να ψάξεις διαδικασία root.. Αλήθεια.
-
Παράθεση από vraxos126: “Είναι ανησυχητικό αυτό? Έχω την 5.11.12 και η μπαταρία κρατάει για διάρκεια οθόνης το πολύ 3 παρά ώρες.Επίσης παρατηρώ ότι μετά από 6 ώρες πλήρους αδράνειας (ύπνος) η μπαταρία βρίσκεται στο -15-20%.Μήπως οφείλεται σε αυτό?Αν ναι πώς να το βελτιώσω? Ευχαριστώ πολύ. ” Βαλε 5.11.19 ή 5.11.26, θα φτιαξει η μπαταρια. Επισης φορτιζε το ωρα μετα το 100%
-
Σαφως και το ειδα, μονο που ξαναλεω, το δικο μου ρουτερ δεν εχει USB. Kαι λεει απο κατω οτι δουλευει και με third party routers