Υπάρχουν.. Πχ η "deliveries"Ο/H stefgr74 έγραψε:
Οκ ευχαριστώ. Νόμιζα υπήρχε κάτι γενικώς για παραγγελίες.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΥπάρχουν.. Πχ η "deliveries"Ο/H stefgr74 έγραψε:
Οκ ευχαριστώ. Νόμιζα υπήρχε κάτι γενικώς για παραγγελίες.
Φυσικά! Κανονικά!Ο/H akalyptos03 έγραψε:
Να ρωτησω κατι ? Το κινητο φορτιζεται μεσω powerbank επειδη δεν το εχω διαβασει πουθενα ...
Ευχαριστώ
Τότε διάβασε εδώ για να πάρεις μια ιδέα περί του Shortcut Master (Lite), εγκατέστησέ το και μετά ψάξε το string usbsettings και βάλε ως shortcut το com.android.settings.UsbSettings (από αυτά που θα σου βγάλει η αναζήτηση) για να έχεις μόνιμα διαθέσιμες τις ρυθμίσεις σύνδεσης με υπολογιστή όποτε τις θέλειςΟ/H thomas01 έγραψε:
Ευχαριστώ Caeser και dnomikos αλλα παρα τις συμβουλες σας δεν ενεργοποιηθηκε.
Δοκιμασα αλλη θυρα μηπως και το αναγνωρισει αλλα δεν..
Το pcsuite το αναγνωρισε (δεν ειδε την ext sd).
Ας ρωτησω κατι αλλο μηπως και δωσει λυση.
Αν περασω stable rom RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip (MIUI V7) μπορω να το κανω με χρηση της αναβαθμισης της συσκευης και ευρεση της rom απο το φακελο που θα τη σωσω ή πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα στη δευτερη απο τις ερωτησεις μελων για το πως περνιεται η ελληνικη gtv rom??
Ευχαριστω για την υπομονη σας αλλα δεν το εχω ξανακανει και ειμαι διστακτικος. Stable ή developer?
Μπράβο, δεν το ήξερα μόλις το έκανα εγώ εύκολο πολύ. Να σαι καλά!Ο/H dnomikos έγραψε:
Τότε διάβασε εδώ για να πάρεις μια ιδέα περί του Shortcut Master (Lite), εγκατέστησέ το και μετά ψάξε το string usbsettings και βάλε ως shortcut το com.android.settings.UsbSettings (από αυτά που θα σου βγάλει η αναζήτηση) για να έχεις μόνιμα διαθέσιμες τις ρυθμίσεις σύνδεσης με υπολογιστή όποτε τις θέλειςΟ/H thomas01 έγραψε:
Ευχαριστώ Caeser και dnomikos αλλα παρα τις συμβουλες σας δεν ενεργοποιηθηκε.
Δοκιμασα αλλη θυρα μηπως και το αναγνωρισει αλλα δεν..
Το pcsuite το αναγνωρισε (δεν ειδε την ext sd).
Ας ρωτησω κατι αλλο μηπως και δωσει λυση.
Αν περασω stable rom RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip (MIUI V7) μπορω να το κανω με χρηση της αναβαθμισης της συσκευης και ευρεση της rom απο το φακελο που θα τη σωσω ή πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα στη δευτερη απο τις ερωτησεις μελων για το πως περνιεται η ελληνικη gtv rom??
Ευχαριστω για την υπομονη σας αλλα δεν το εχω ξανακανει και ειμαι διστακτικος. Stable ή developer?
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7882/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7883/
Για μπλε ακτινοβολία να παίρνετε γυαλιά, εμείς οι οπτικοί κλέφτες θα γίνουμε??!!Ο/H maddoctor έγραψε:
και μία έκδοση που έχω στο note pro που προφυλάσει από την μπλε ακτινοβολία
Εμένα πάντως δεν μου ζητάει δικαιώματα ρουτ απο τα δικαιώματα και οταν πάω να να τικάρω εκεί που λέει απεγκατάσταση app δεν με αφήνει...Ο/H caeser έγραψε:
Την εφαρμογή ES Explorer εννοώ. Τα κάνει όλα και συμφέρει! (είναι δωρεάν) Διαχειριστής αρχείων είναι...αλλά κάνει πολλές δουλειές συγχρόνως και είναι και πολύ αξιόπιστο.
Ούτε και εγώ ήξερα για την μπλε ακτινοβολία. Το πήρα περισσότερο από περιέργεια και για καλύτερα. Για το ES, ενεργοποιείς την επιλογή root στο πρόγραμμα στις ρυθμίσεις και μετά πας στο κέντρο ασφαλείας τοθ κινητού να το ενεργοποιήσεις.Ο/H Graydath έγραψε:
Για μπλε ακτινοβολία να παίρνετε γυαλιά, εμείς οι οπτικοί κλέφτες θα γίνουμε??!!Ο/H maddoctor έγραψε:
και μία έκδοση που έχω στο note pro που προφυλάσει από την μπλε ακτινοβολία
![]()
Πλάκα κάνω
![]()
. Γενικά να ξέρετε το θέμα με την μπλε ακτινοβολία είναι περίεργο... Υπάρχει εδω και πολλά χρόνια και το ξαναβγαλαν στην επιφάνεια τα τελευταία 2 χρόνια με νέες μελέτες που έχουν γίνει...
Εμένα πάντως δεν μου ζητάει δικαιώματα ρουτ απο τα δικαιώματα και οταν πάω να να τικάρω εκεί που λέει απεγκατάσταση app δεν με αφήνει...Ο/H caeser έγραψε:
Την εφαρμογή ES Explorer εννοώ. Τα κάνει όλα και συμφέρει! (είναι δωρεάν) Διαχειριστής αρχείων είναι...αλλά κάνει πολλές δουλειές συγχρόνως και είναι και πολύ αξιόπιστο.