Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 550.
-
Τι έγινε το τερματίσαμε το άλλο thread? Με το ρυθμό που μεγαλώνει η κοινότητα αυτό θα πιάσει 1000 σελίδες σε 2 μήνες. Κατεβάζω 5.9.17, όπως πάντα ευχαριστούμε για τον κόπο και τον χρόνο σας.
-
Εγώ μετά από αρκετές μέρες χρήσης της miui 7 καταλήγω στα εξής (σε σχέση με την τελευταία stable v6 6,5,0): 1. Αρκετά πιο γρήγορη σε όλες τις λειτουργίες από άνοιγμα εφαρμογών, browsing κλπ. 2. Καλύτερη διαχείριση ram (απλά στο τι δείχνει ο task manager) 3. Χειρότερη απόδοση μπαταρίας. Χαρακτηριστικά εγώ με την χρήση που κάνω με την v6 έκανα φόρτιση κάθε δεύτερη νύχτα άνετα πάντα χωρίς να πλησιάζει να κλείσει. Μέχρι στιγμής με την v7 δεν κατάφερα να φτάσω στο δεύτερο βράδυ, δεν μου έσβησε αλλά ό…
-
Λοιπόν μετά από 10 ώρες χρήσης της 5.8.27 έχω να πω μόνο καλά λόγια. Σαφώς πιο γρήγορη από την stable 6.5.0 πολύ καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και γενικά απροβληματιστη χρήση. Συγχαρητήρια σε όλους.
-
Παράθεση από giannisag: “ factory reset+wipe-dalvik cache οποσδηποτε!!! η 5.8.27 πολλη καλη μπαταρια εχει!!! οσο αφορα το backup δεν εχεις θεμα.” restore από recovery γιατί μέσα από την εφαρμογή (στις ρυθμίσεις) δεν βρίσκω επιλογή restore.
-
Καλησπέρα σε όλους, διάβασα πολύ καλά σχόλια μέχρι στιγμής για την 5.8.27 και σκέφτομαι να κάνω το βήμα από την stable 6,5,0. Ερώτημα λοιπόν: από stable σε developer απαιτείται wipe-factory reset ή όχι. Αν πάρω back up εφαρμογές κλπ και τα φορτώσω μετά θα έχω θέμα; Ευχαριστώ.
-
Η 6.4 μια χαρά αλλά νομίζω πως τρώει πολύ μπαταρία σε σχέση με την 6.3. Θα την παρακολουθήσω και θα ενημερώσω.
-
Για εμένα η μπαταρία μου φαίνεται ίδια αλλά έχω μια γενική αίσθηση ότι η Ρομ είναι πιο βαριά και πιο αργή. Ειδικά ο chrome ώρες ώρες σέρνεται αλλά μου κάνει και αλλού κάποια κολλήματα. Όταν μπαίνω στις επαφές πχ και το μενού είναι στις πρόσφατες, πατάω από επάνω "επαφες" και αργεί δεν ανταποκρίνεται με την πρώτη. Την βάρυναν πολύ έχω την εντύπωση.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕγώ είχα δοκιμάσει 2-3 ζελατίνες στο mi3 (και την καλή της nilkin 9Η+ κάπως έτσι). Έχω καταλήξει στην απόφαση πως δεν θα ξαναβάλω σε κινητό μου ζελατίνα. Πλέον όλα έχουν gorilla glass και δεν κινδυνεύουν σε γενικές γραμμές (εννοείται ότι τα ακραία φαινόμενα δημιουργούν σημάδια). Έτσι και αλλιώς μιλάμε για max 2 χρόνια χρήσης. Μετά πας για αντικατάσταση και το πολύ πολύ να το δώσω στην γυναίκα μου. Πάντως μετά από 1 χρόνο χρήσης του mi3 χωρίς ζελατίνα (τους 12 από τους 13 μήνες) το κινητό ήταν σα…
-
Υπάρχει change log? Την έβαλα αλλά η μόνη διαφορά που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι η αλλαγή στο γραφίστικο της κλήσης (όταν δέχεσαι κλήση). Για μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω αλλά η μπαταρία του mi4 έσκιζε και από πριν.
-
Σ'ωραίος έστρωσαν όλα, ωραίο το redmi note.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Άρα φίλε μου σε νέο ΜΙ4 πιστεύεις είναι καλύτερα να βάλουμε stable παρά dev. ?? Σωστά?? Ι λόγος που ρωτώ είναι γιατί παραγγείλα χθες ενα ΜΙ4 και δεν ξέρω ποια ρομ είναι καλύτερα να βάλω...” Εγώ σε αυτά τα δύο που περιμένω θα βάλω την 5.3.0. (stable) την οποία έχω κάτι μέρες στο δικό μου mi3 και στο mi4 ενός συναδέλφου και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Ειλικρινά δεν έχω κάποιο σημάδι που να μου δημιουργεί αναστολές. Σε dev επειδή καίγομαι με την δουλειά και δεν έχω χρό…
-
Κατ'αρχάς φίλε πρέπει να την συγκρίνουμε με αντίστοιχες υπηρεσίες. Εννοώ πως για εμένα η miui δεν μπορεί να συγκριθεί με το vanilla android ή κάποια από τις εκδόσεις που έχει τύχει να δοκιμάσω (δεν έχω εικόνα για cm την οποία πρέπει να δω). Από εκεί και πέρα για μένα πέφτουν οι χρήστες στο τρυπάκι της συνεχούς αναβάθμισης κτλ και δεν κοιτάνε την εμπειρία χρήσης. Γιατί ρε συ αν έχεις πρόβλημα να μην βάλεις την stable που (κατ'εμέ) είναι σφαίρα και δεν έχεις θέματα. Ειδικά η τελευταία ή και η 5.1.…
-
Ρώτησα και στο θέμα της τρέχουσας developer αλλά δεν πήρα απάντηση. Από τους χρήστες της συσκευής ποια rom να βάλω; Έχουμε την 4.7.0 stable και την 5.6.11 developer. Βλέπω και οι δύο χωρίς recovery (ή τουλάχιστον δεν αναφέρεται στον τίτλο). Ποια προτείνετε; Υπάρχει θέμα με overheating? Αν δεν έχουν recovery πως κάνουμε wipe cache + factory reset? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημέρα σε όλους, Σήμερα παρέλαβα redmi note 4g dual sim για δώρο. Θα το ετοιμάσω και θα το δώσω. Οπότε ερωτώ τους χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής για την νέα rom επειδή βλέπω πολλές αναφορές για overheating. Να βάλω την stable 4.7.0 ή την νέα developer 5.6.11;;;; Σημειώνω πως η συσκευή θα πάει σε μη εξοικειωμένο χρήστη οπότε δεν θέλω να "μπλέξω" με ερωτήματα κτλ κτλ. Επίσης (άσχετο αλλά χρειάζομαι πληροφορία) για τι κάρτες sim μιλάμε; Mini ή τις μεγάλες; Ποια είναι η πρώτη και ποια η δεύτερ…
-
Χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου η τελευταία 5.3.0 (κατά την άποψή μου) είναι μια χαρά. Μια εβδομάδα που την έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ούτε fc's. Χρήση νορμάλ αρκετό browsing, τηλέφωνα κτλ. Ελάχιστο έως καθόλου gaming. Δεν έχω δει και κάποιο αρνητικό σχόλιο μέχρι στιγμής.
-
admin σε παρακαλώ κλείσε το θέμα. Δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα αϋπνίας στην κοινότητα. Έχω στα χέρια μου ένα εξαιρετικό (απ'όλες τις απόψεις) mi3 και ενώ προσωπικά δεν έχω λόγο ακόμα να το αλλάξω, τρελαίνομαι και θέλω να παραγγείλω το θηρίο. Θα βγάλετε και ελληνική rom και καταρρέει και η τελευταία δικαιολογία για να περιμένω. Τώρα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι υπερβολικά μεγάλο........ Άντε να κρατηθείς να περιμένεις το mi5 του χρόνου.