[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου η τελευταία 5.3.0 (κατά την άποψή μου) είναι μια χαρά.
Μια εβδομάδα που την έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ούτε fc's. Χρήση νορμάλ αρκετό browsing, τηλέφωνα κτλ. Ελάχιστο έως καθόλου gaming.
Δεν έχω δει και κάποιο αρνητικό σχόλιο μέχρι στιγμής. -
@apollo_il Εαν έχεις προβλήματα με την Dev δε θα λυθούν απλά πηγαίνοντας σε stable. Τι εννοώ: Η τελευταία dev είναι εξαιρετική και πολύ καλύτερη απο την 4.2.0 stable που φορούσα πριν βάλω αυτή. Εαν έχεις προβλήματα στο κινητό μπορεί να μη φταίει η Rom αλλά τα σκουπίδια που μπορεί να έχεις μέσα στη μνήμη του κινητού και επηρεάζουν την απόδοση της συσκευής.
Θα σου έλεγα να κάνεις ένα full wipe εαν νομίζεις οτι έχεις πολλά προβλήματα-περίεργα ή μη. Εγώ έτσι έκανα και είδα άλλο κινητό. Τώρα με την dev 5.6.4 έβγαλα 3 μέρες με μια φόρτιση που αυτό το έβλεπα μόνο με κιάλια(ούτε με τη stable δηλαδή να καταλάβεις!). Άρα τα σκουπίδια μου έφταιγαν! -
-
Ναι είναι η ίδια rom! Το είχε ξεκαθαρίσει και ο MIUI-ART σε ένα ποστ όταν το είχαν ξαναρωτήσει. Καλό στήσιμο!!
-
και σε μενα ολα καλα σε γενικες γραμμες με μονο μερικα random lags
-
ρε παιδια το θεμα είναι ότι εχει 'χαλασει' πολύ η rom (μιλαω παντα για την dev).ολο bugs πραγμα που με εχει ξενερωσει..τους τελευταίους μηνες 4 στις 5 rom (αναλογικα) βγαινουν με προβλήματα (για τα οποια ευθυνονται 100% οι κινεζοι κ όχι φυσικα τα δικα μας παιδια που είναι πραγματικα αστερια!).αρχικα ειχα πολύ καλη εικονα για τη miui πλεον δεν νομιζω να τη συστηνα.αν είναι κάθε φορα που κανουμε αναβαθμιση να κανουμε κ το σταυρο μας να πανε όλα καλα αστα να πανε.
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, κραταω υποψιν την τελευταια stable κ θα δω αν τη βαλω ή να περιμενω την επομενη. -
Κατ'αρχάς φίλε πρέπει να την συγκρίνουμε με αντίστοιχες υπηρεσίες. Εννοώ πως για εμένα η miui δεν μπορεί να συγκριθεί με το vanilla android ή κάποια από τις εκδόσεις που έχει τύχει να δοκιμάσω (δεν έχω εικόνα για cm την οποία πρέπει να δω).
Από εκεί και πέρα για μένα πέφτουν οι χρήστες στο τρυπάκι της συνεχούς αναβάθμισης κτλ και δεν κοιτάνε την εμπειρία χρήσης. Γιατί ρε συ αν έχεις πρόβλημα να μην βάλεις την stable που (κατ'εμέ) είναι σφαίρα και δεν έχεις θέματα. Ειδικά η τελευταία ή και η 5.1.0 είναι εξαιρετικές. Τώρα αν θέλεις να νιώσεις πιο εξελιγμένος και πιο εξοικειωμένος με θέματα miui-android κτλ κάθεσαι και ασχολείσαι κάθε εβδομάδα με τις ενημερώσεις της dev. Δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν, κατακρίνω αυτούς που δεν θέλουν κολλήματα και θέματα με τις rom τους και βάζουν κάθε εβδομάδα dev.
Και μην ξεχνάμε πως μιλάμε πάντα για developer rom. Δεν στην δίνει κανένας κινέζος λέγοντας πως είναι καλή. Στην δίνουν να την δοκιμάσεις ώστε να την βελτιώσουν. Εγώ σε dev θα γυρνούσα μόνο αν διάβαζα για κάποιο διάστημα πολύ καλά λόγια αλλά και τότε θα περίμενα ίσως λίγο ακόμα για να βάλουν τα νέα στην stable.
Συμπερασματικά εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή μου και την miui τόσο που εχθές παρήγγειλα το mi4 (για εμένα και έναν φίλο). Δύσκολα θα έφευγα πλέον από την miui εκτός εάν κάποια δοκιμασμένη λύση παρουσιαζόταν σε μένα σε ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά (συσκευή-rom-τιμή κτλ). -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Κατ'αρχάς φίλε πρέπει να την συγκρίνουμε με αντίστοιχες υπηρεσίες. Εννοώ πως για εμένα η miui δεν μπορεί να συγκριθεί με το vanilla android ή κάποια από τις εκδόσεις που έχει τύχει να δοκιμάσω (δεν έχω εικόνα για cm την οποία πρέπει να δω).
Από εκεί και πέρα για μένα πέφτουν οι χρήστες στο τρυπάκι της συνεχούς αναβάθμισης κτλ και δεν κοιτάνε την εμπειρία χρήσης. Γιατί ρε συ αν έχεις πρόβλημα να μην βάλεις την stable που (κατ'εμέ) είναι σφαίρα και δεν έχεις θέματα. Ειδικά η τελευταία ή και η 5.1.0 είναι εξαιρετικές. Τώρα αν θέλεις να νιώσεις πιο εξελιγμένος και πιο εξοικειωμένος με θέματα miui-android κτλ κάθεσαι και ασχολείσαι κάθε εβδομάδα με τις ενημερώσεις της dev. Δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν, κατακρίνω αυτούς που δεν θέλουν κολλήματα και θέματα με τις rom τους και βάζουν κάθε εβδομάδα dev.
Και μην ξεχνάμε πως μιλάμε πάντα για developer rom. Δεν στην δίνει κανένας κινέζος λέγοντας πως είναι καλή. Στην δίνουν να την δοκιμάσεις ώστε να την βελτιώσουν. Εγώ σε dev θα γυρνούσα μόνο αν διάβαζα για κάποιο διάστημα πολύ καλά λόγια αλλά και τότε θα περίμενα ίσως λίγο ακόμα για να βάλουν τα νέα στην stable.
Συμπερασματικά εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή μου και την miui τόσο που εχθές παρήγγειλα το mi4 (για εμένα και έναν φίλο). Δύσκολα θα έφευγα πλέον από την miui εκτός εάν κάποια δοκιμασμένη λύση παρουσιαζόταν σε μένα σε ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά (συσκευή-rom-τιμή κτλ).
Άρα φίλε μου σε νέο ΜΙ4 πιστεύεις είναι καλύτερα να βάλουμε stable παρά dev. ??
Σωστά??
Ι λόγος που ρωτώ είναι γιατί παραγγείλα χθες ενα ΜΙ4 και δεν ξέρω ποια ρομ είναι καλύτερα να βάλω... -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Άρα φίλε μου σε νέο ΜΙ4 πιστεύεις είναι καλύτερα να βάλουμε stable παρά dev. ??
Σωστά??
Ι λόγος που ρωτώ είναι γιατί παραγγείλα χθες ενα ΜΙ4 και δεν ξέρω ποια ρομ είναι καλύτερα να βάλω...
Εγώ σε αυτά τα δύο που περιμένω θα βάλω την 5.3.0. (stable) την οποία έχω κάτι μέρες στο δικό μου mi3 και στο mi4 ενός συναδέλφου και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Ειλικρινά δεν έχω κάποιο σημάδι που να μου δημιουργεί αναστολές. Σε dev επειδή καίγομαι με την δουλειά και δεν έχω χρόνο και υπομονή να συζητάω προβλήματα και λύσεις δεν ξαναγυρνάω όπως είπα.
Λοιπόν επάνω που λέγαμε για προβλήματα κτλ.
Admin έβαλα στο redmi note 4g dual sim την stable 4.7.0 μέσα από τον updater της rom που είχε όταν ήρθε (έλεγε stable 66.5XXX κάτι δεν θυμάμαι).
Τώρα με το που άνοιξε βγάζει συνεχώς μήνυμα "Δυστυχώς, η διαδικασία android.process.media έχει σταματήσει"
Πατάω ΟΚ αλλά ξαναβγαίνει. Τι κάνουμε;;;; -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Λοιπόν επάνω που λέγαμε για προβλήματα κτλ.
Admin έβαλα στο redmi note 4g dual sim την stable 4.7.0 μέσα από τον updater της rom που είχε όταν ήρθε (έλεγε stable 66.5XXX κάτι δεν θυμάμαι).
Τώρα με το που άνοιξε βγάζει συνεχώς μήνυμα "Δυστυχώς, η διαδικασία android.process.media έχει σταματήσει"
Πατάω ΟΚ αλλά ξαναβγαίνει. Τι κάνουμε;;;;
δοκιμασε clear cache + dalvik απο recovery,και αν δεν ισιωσει τοτε δυστυχως να θελει factory defaultsΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Tanner ().
-
Σ'ωραίος έστρωσαν όλα, ωραίο το redmi note.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0