- της sd το ενα ειναι 5" και το αλλο 5.5" σαν συσκευη πιο ομορφη ειναι το mi4 αλλα και παλι γουστα ειν αυτα.
Εγω εμεινα απολυτα ικανοπηοιμενος απο το note 2
Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Το mi4c είναι άλλη κατηγορία (90ε πάνω).Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Note 2 prime, mi4i και jiayu s3 που είναι κοντά στις τιμές αλλά με βλέπω να καταλήγω στο note 2.Αξιζει η διαφορά για το prime έτσι?
Eγώ με το σκέτο redmi note που έχει τη μισή μνήμη του redmi note 2, δεν είχα αισθανθεί ποτέ περιορισμένος.
Επίσης, η διαφορά στον επεξεργαστή είναι αμελητέα. Το prime αγόρασα παρ'όλα αυτά για να μην το μετανιώσω μετά που δεν πήρα το λίγο καλύτερο για μικρη χρηματική διαφορά.
Εμείς που έχουμε μια παλιά ΡΟΜ 5.9.11 Όταν βάλουμε την .27 μέσω εφαρμογής "αναβάθμιση"θα σβήσουν όλα μέσα όποτε πρέπει να κάνουμε titanium backup (σε κάποια sd προφανώς) και πρέπει να περάσουμε όλα από την αρχή;
Εμείς που έχουμε μια παλιά ΡΟΜ 5.9.11 Όταν βάλουμε την .27 μέσω εφαρμογής "αναβάθμιση"θα σβήσουν όλα μέσα όποτε πρέπει να κάνουμε titanium backup (σε κάποια sd προφανώς) και πρέπει να περάσουμε όλα από την αρχή;