Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 342.
-
Παράθεση από soulg: “Για να καταλάβεις τι μπορεί να γίνει με τις αποστολές δες μια παραγγελία μου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21414/ τα ΕΛΤΑ ακόμα βγάζουν άγνωστο traking number. Θέλει υπομονή το πράγμα. ” Φίλε μου νομίζω ότι δεν θα δεις tracking απο ΕΛΤΑ, περιμένω με την ίδια εταιρεία δέμα. Έφτασε Ελλάδα στις 17 και πλέον από σήμερα δεν ισχύει το tracking number που ειχα. Υπ'όψιν το παρακολουθουσα από το packageradar.
-
Παράθεση από gkalen: “@solis_f Μπράβο ρε φίλε .. Θα το βάλω σε όλες τις ρομς 6.10.13 με Snapdragon 808 να γίνει ή δοκιμή μας στην επόμενη βδομάδα και θα δούμε που θα καταλήξουμε .. EDIT Απ'οτι είδα , Snapdragon 808 έχουμε στα Mi4c και Mi4s .. Σ'αυτες τις δύο ρομ θα γίνει ή δοκιμή με την 6.10.13 και μετα απο τα feedback θα δούμε τι θα κάνουμε .. ” μπραβο παιδια!περιμενουμε λοιπον για δοκιμη στην επομενη αναβαθμιση,ευχαριστουμε για τον κοπο σας!
-
ROM Update
ΜήνυμαΑπό τον updater δεν σου κάνει επανεκκίνηση σε recovery;φαντάζομαι έχεις mi recovery, έτσι;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Τα δέματα από το Gearbest σου δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος πάλεψε για να τα φέρει Μαζί τους ” Ωχ! Είμαι περίεργος να δω τι θα μου έρθει... Επίσης να σας πω ότι μου έστειλαν με το tracking number και μια φωτογραφία ενός δεματος από ναυλον πανω σε ζυγαριά. Θεωρητικά είναι το δικό μου αν και νομίζω ότι είναι φώτο του κιλου, δηλαδή την στέλνουν σε όλους σαν απόδειξη
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΕγω έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου το minix neo x8h για το kodi και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος.
-
Εκανα και εγω την πρωτη μου αγορα απο gearbest πριν δεκα μερες περιπου.παρηγγειλα μικροπραγματα συνολικης αξιας εικοσι ευρω για να δοκιμασω κυριως,σε περιπτωση μελλοντικων αγορων.λοιπον το δικο μου δεμα το εχουν στειλει με sky56,μου εδωσαν tracking number και απο τις 5/10 δειχνει αυτο το μηνυμα. In transit - Departed international transit center Sky56
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
wankel13 - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμα@undeletenikolaos αν εχεις ξεκλειδωσει bootloader,πρεπει να φλασαρεις twrp και μετα την ελληνικη.δες και εδω
-
Φιλε @gkalen τις καινουριες τροποποιησεις στα mi4c,υπαρχει περιπτωση να τις δουμε και στα mi4s? Αφορουν μονο την καταναλωση μπαταριας;
-
Καλημέρα. Σε mi4s ολα καλά εκτός από μια περίεργη κατανάλωση της μπαταρίας μες την νύχτα. Ενω το βράδυ το φορτισα στο 100%,το πρωί μετά από 6 ώρες, το βρήκα στο 88%,κοιτάζοντας στην χρηση μπαταρίας ειδα υπερβολική κατανάλωση από το Σύστημα Android. Θα το παρακολουθήσω και απόψε, έβαλα και το wakelock detector και θα επανέλθω.
-
Σε mi4s όλα καλά με την 6.9.22,(power menu κτλ)ευχαριστούμε πολύ φίλε @gkalen
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε 6.9.8 Thunder από τον @gkalen
-
Μολις πέρασα και εγώ την THUNDER στο Mi4s για πρωτη φορά.όλα μια χαρά από το λίγο που έχω ασχοληθεί. Ήθελα να ρωτησω,αν μπορώ να επαναφερω από το mi cloud εφαρμογές και ρυθμίσεις ή θα έχω θεματακια αν το κάνω;
-
Χαμηλό σκορ στο Antutu (v 6.2.1)
ΜήνυμαΧαχαχα! Εντάξει, προς θεού, ξέρω ότι είναι απλά ένας αριθμός, ο οποίος απο μέτρηση σε μέτρηση μπορεί να διαφέρει σημαντικά, επίσης βλέπω ότι το τηλέφωνο παει καλά, αλλά επειδή δεν είναι η διαφορά 3-5k,είπα να ρωτήσω μήπως και κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο. Πριν γράψω εχω ψάξει και εδώ στο φόρουμ μας αλλά και στο en miui, και έχει γραφτεί ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός για να μην ανεβάζει θερμοκρασία (και για mi4c)αλλά δεν έβγαλα άκρη. Επίσης εκτός του flight mode κ autostart των εφαρμογών ολα …
-
Χαμηλό σκορ στο Antutu (v 6.2.1)
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα Στο mi4s μου στις τελευταίες τρεις GTV (τόσο το έχω) έχω σημαντικά χαμηλότερο σκορ στο Antutu που κυμαίνεται από 44k ως 52 το ανώτερο. Εννοείται η μέτρηση γίνεται με 90+% μπαταρία, με επανεκκίνηση και καθαρισμό από clean master. Κατά τα άλλα δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ή lag, εκτός από μια δυο φορές που κρασαρε ο miui launcher(δεν παιζω παιχνίδια, νορμάλ χρήση) . Μου κάνει εντύπωση όμως ότι άλλα mi4s k Mi4c πιάνουν γύρω στα 70k. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να συ…
-
Καλησπέρα. Σε mi4s ολα καλά, εκτός του ότι λείπει στο μενού μπαταρίας η επιλογή για ισορροπημενη ή Performance λειτουργία. Το ξαναρωτησα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Μήπως κάποιος φίλος με ιδια συσκευή ή ακόμα και με Mi4c, μπορεί να δει αν το έχει σαν επιλογή;
-
Απορία για το 4g σε mi4s
ΜήνυμαΚαλησπέρα, χθες ξεκλειδωσα και φλασαρα την gtv 6.8.18 στο καινούργιο μου mi4s. Σήμερα πήγα στην κοσμοτε και πήρα Micro sim card και τονισα οτι θα χρησιμοποιηθεί για κινητό 4g.παρολα αυτά όμως πιάνω μέχρι H+! Στην περιοχή μου (Σαμο) υποτίθεται ότι έχει καλυψη 4g.ξερει κανείς αν είναι θέμα κεραίας κοσμοτε που δεν καλύπτει την μπάντα λειτουργίας του κινητού; Και κάτι άλλο, ψαχνω ολη μέρα να βρω την επιλογή λειτουργίας performance και δεν την βρίσκω ?(. Για να κανω μια μετρηση στο antutu. Edit Απο ο…