Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 579.
-
Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Forum μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομάδα διαχείρισης της Miui (XTRV/GTV) και τους ευχαριστώ ακόμη μια φορά.
-
Ψήφησα ως '' dimtol '' το Forum μας. Καλή μας επιτυχία. (α/α 492)
-
Mi4c vs redmi 3s vs mi5
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣίγουρα το Mi4c είναι καλύτερη συσκευή στα τεχν. χαρακτηριστικά. Αλλά για μένα έχει (ένα μεγάλο μειονέκτημα) και αυτό όπως όλα τα καινούρια των σειρών (Mi-Max-Note), δεν έχει Radio-FM.!!!!
-
Redmi note 3 pro vs mi5
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi 5 ------> Καλύτερο επεξεργαστή (πολύ δυνατός) Redmi Νote 3 pro -------> Έχει Ράδιο FM (Μόνο γι αυτό θα το έπαιρνα)
-
Στο Mi-3 όλα καλά, ευχαριστώ την ομάδα που δούλεψε.!!!
-
Φίλε @takisfrag , ευχαριστώ για την απάντηση, τα είπες ωραία και σταράτα. οι διαφορές όντως δεν είναι διακριτές, διότι απ΄ότι καταλαβαίνω πιο σημαντικό είναι η αξιοπιστία της εταιρίας (με το να βγάζει αξιόπιστα προϊόντα) και άλλο το κάθε προϊόν της να διαφοροποιείται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Και σίγουρα όσο ακριβότερο είναι το αδελφάκι προϊόν τόσο πιο στιβαρό και καλύτερο επεξεργαστή θα έχει, αλλά η παλαιότητα του μοντέλου το βγάζει σιγά-σιγά εκτός ανταγωνισμού. Όσο για το παράδειγμα του …
-
Παράθεση από geo221: “Εγώ έχω παραγγείλει το Power Bank : ROMOSS Sense 6 Plus LCD , 20.000 mAh (25 €) από το Ebay, το περιμένω να έρθει σε 25 μέρες με απλό ταχυδρομείο Κίνας. ” Τελικά παρέλαβα εχτές το Power Bank. Η πρώτη εντύπωση που σου δημιουργείται είναι ότι έχει πολύ μεγάλο μέγεθος (σε μήκος). Ήρθε φορτισμένο στα (75% έγραφε η οθόνη του) και με δύο ώρες φόρτιση πήγε στο (95%) , δεν νομίζω να πηγαίνει στο (100%) αλλά δεν έχει καμιά σημασία, έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας ------> προσδιδώμ…
-
Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.!!!
-
Φίλε @takisfrag , σε παρακαλώ λύσε μου μια απορία που έχω? Απ΄ όλα αυτά τα κινητά που έχεις, πες μου κάτι για την σύγκριση το παλιό Mi-3 σε αντιπαράθεση με όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή, α) την ταχύτητα και την ισχύ τους , β) την ποιότητα οθόνης και υλικών. Διότι εγώ το δικό μου Mi-3 το είχα αγοράσει 280 € πριν περίπου 3 χρόνια, τώρα τα υπόλοιπα μοντέλα Redmi πωλούνται φθηνότερα. Xiaomi_Mi-3W -----> (Xiaomi_Redmi_Note_3G , Xiaomi_Redmi_Note_4G , Xiaomi_Redmi_Note_2 , Xiaomi_Redmi_Note_3)
-
Super Κινητό με FM-Radio
ΜήνυμαΔυνατά χαρακτηριστικά με πολύ καλή τιμή.
-
Τι να πω εγώ για το δικό μου Mi-3, όλα πάνε καλά. Η μπαταρία ακόμη καλύτερα, ίσως επειδή εδώ και πέντε μέρες έχω βάλει την εφαρμογή ''Greenify'' από το PLay-Store . Αλλά γενικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την προηγούμενη Miui-Rom και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με την εβδομαδιαία αναβάθμιση. Συγχαρητήρια.!!!!! Υ.Γ. Προέρχεται το κινητό από καθαρή εγκατάσταση (Factory Reset) πριν 2 εβδομάδες.
-
Qualcomm : Σοβαρά κενά ασφάλειας
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαCHECKPOINT Συναγερμός! Σοβαρά κενά ασφαλείας απειλούν πάνω από 900 εκατ. κινητές συσκευές με Android newego_LARGE_t_1101_54243753_type13031.jpg Ερευνητές της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Checkpoint εντόπισαν σοβαρά κενά ασφάλειας στα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και σε άλλες κινητές συσκευές Android, που θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν χάκερς για να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών. Το πρόβλημα, σύμφωνα με το BBC, αφορά λογισμικό που «τρέχει» στους επεξεργαστές της αμερικανικής εταιρε…
-
Στο Mi-3, όλα δουλεύουν καλά, δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Αλλά το ατού αυτής της ρομ είναι μεγάλη χρονική διάρκεια της μπαταρίας.!!!!