Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 511.
-
Μήπως έχεις πάρει άλλη μπαταρία; ναι εχω αλλη μπαταρία-τι ρολο παιζει?
-
Παράθεση από mixaliscy: “ ” απαντησα παραπανω δεν το εχω - προγραμματισμενο κλεισιμο και να σβηνει το βραδυ
-
@flowin_through το πρωι το βρισκω γεματο αλλα σβηστο δεν το εχω - προγραμματισμενο κλεισιμο και να σβηνει το βραδυ μηπως το κανει για να μην υπερφωρτοσει την μπαταρια?
-
@flowin_through το βαζω με το καλωδιο να φορτισει ,το αφηνω να φορτιζει ολη νυχτα,και το πρωι ειναι κλειστο [σβησμενο]
-
οταν βαζω να φορτισει το redmi note 2 το βραδυ ,το πρωι το βρισκο κλειστο,πως διωρθωνετε αυτο?
-
Παράθεση από pavkarip: “Καλησπερα, εχω το Mi4 με τον ελληνικη stable V7.0.5.0. Για να περασω την V7.2.11.0 ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? ” για κοιτα εδω Mi4-Ελληνικη ROM
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από sarisa: “Αυτό είναι το θέμα, δεν μου δίνει επιλογή για να τα σώσω στο κινητο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δηλ. Δεν έχεις την επιλογή όπως φαίνεται ψηλά στο screenshot. ” Παράθεση από KostasUK: “Ούτε σε εμένα έχει την προσθήκη επαφών στο τηλέφωνο. Έχω στο mi account & στο Google. Ειμαι με dev 6.3.17 ” εαν πας επεξεργασια επαφης ,τοτε θα δεις οτι ειναι στο google ,,,ολα οκ,,,δοκιμαστε επεξεργασια επαφης,εκει φαινονται ολα
-
μια ερωτηση οποιος ξερει...οταν κανω μια κληση εμφανιζετε μια φωτογραφια σε ολες της κλησεις γινετε αυτο. που την εβαλε ο μικρος γιος μου κατα λαθος.πως βγαινει αυτη η φωτο???ευχαριστω
-
@pechr Ρυθμίσεις>> Πρόσθετες ρυθμίσεις>> Μπαταρία>> Λειτουργία απόδοσης>> και να επιλέξεις Βέλτιστη απόδοση δεν υπαρχει αυτη η διαδρομη που λες ...καντο πιο λιανα !!!
-
την εβαλα και εγω σε redmi note 2 απο οτι βλεπω εως τωρα φοβερη rom...!!! μπραβο σε ολους,,, 1] δεν τρωει καθολου μπαταρια στο παρασκηνιο
-
βημα πρωτο κοιταμε τη συσκευη εχουμε στο μενου Σχετικα με το τηλεφωνο,εκει το γραφει
-
Παράθεση από elpa02: “Άμα ξαναφλασαρω την τελευταια stable με fastboot λέτε να στρώσει και να παίζει το widget του Vodafone app. ( ο καθένας με το πόνο του... ) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” και τι κανει το widget του Vodafone app;;;
-
για να λες εσυ το βλεπω δυσκολο
-
Παράθεση από caeser: “Όλες οι roms που κυκλοφορούν για το Redmi Note 2, είτε είναι Developer rom, είτε Stable rom, βασίζονται στη Lollipop έκδοση του Android (5.0.2) , από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της συσκευής στην αγορά. ” επειδη ειδα τα παρακατω το ανεφερα RedMi 2 FDD & RedMi 2 TD - Πρώτη Android 5.1 Lollipop Version - Ενσωμάτωση TWRP Recovery 3.0.0 - Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos - Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) - Αναβάθμιση του SwiftKey στη νέα BETA Version - Δεν χρειά…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από caeser: “@kinezakias εγώ δεν βλέπω κανένα αρνητικό και κανένα ημίγυμνο βασιλιά! Και @Antonios Gagas δεν νομίζω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο! Η Miui, έχει αναρίθμητες αλλαγές συγκριτικά με το Pure Android με την συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι προς το καλύτερο (κατά κοινή ομολογία). Εσείς νομίζεται ότι εάν ήθελαν δεν μπορούσαν να προσθέσουν στις ρυθμίσεις ένα "διακοπτάκι" που να έλεγε, "μεταφορά εφαρμογών στην SD", όπως ήδη υπά…
-
Παράθεση από caeser: “@kinezakias εγώ δεν βλέπω κανένα αρνητικό και κανένα ημίγυμνο βασιλιά! Και @Antonios Gagas δεν νομίζω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο! Η Miui, έχει αναρίθμητες αλλαγές συγκριτικά με το Pure Android με την συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι προς το καλύτερο (κατά κοινή ομολογία). Εσείς νομίζεται ότι εάν ήθελαν δεν μπορούσαν να προσθέσουν στις ρυθμίσεις ένα "διακοπτάκι" που να έλεγε, "μεταφορά εφαρμογών στην SD", όπως ήδη υπάρχει σε τόσα πολλά λειτουργικά? Απλά είναι μια λειτο…
-
το 5.1 anndroid για το redmi note 2 developer,,,,θα ενσωματωθεί στην καινούργια stable ???
-
ok το βρηκα ειναι powerVR ευχαριστω