Διαφήμιση

Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD

• Οδηγός
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@Antonios Gagas
      Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά , ρώτα καλύτερα κάποιον με Redminote2 που έχει βάλει link2sd και δουλεύει για να βρεις τι φταίει ..
      Μακάρι να μπορούσα να σου κάνω partition την κάρτα σου να την δοκιμαζες , τι να σου πω ...
      Δεν έχω ακούσει άλλη φορά να έχεις κάνει partition στην sd και να μη δουλεύει το link2sd , πολύ παράξενο μου φαίνεται.
      το link2sd δουλεύει,η εφαρμογες μεταφερονται ολες κανονικα,στην εξωτερικη καρτα και στο εχτ2,μολις ανοιγω εφαρμογες μετα την μετακινηση,μερικες δεν ανοιγουν,,αυτα μου κανει,τι φταιει ξερετε???
    • Συμπασχω μαζί σου. Σκέτη ταλαιπωρία. Το "σούπερ ντουπερ" τηλέφωνο φαίνεται ότι έχει κάποια αρνητικά, ή αλλιώς ο βασιλιάς είναι... ημιγυμνος.

Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@Antonios Gagas
      Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά , ρώτα καλύτερα κάποιον με Redminote2 που έχει βάλει link2sd και δουλεύει για να βρεις τι φταίει ..
      Μακάρι να μπορούσα να σου κάνω partition την κάρτα σου να την δοκιμαζες , τι να σου πω ...
      Δεν έχω ακούσει άλλη φορά να έχεις κάνει partition στην sd και να μη δουλεύει το link2sd , πολύ παράξενο μου φαίνεται.
      το link2sd δουλεύει,η εφαρμογες μεταφερονται ολες κανονικα,στην εξωτερικη καρτα και στο εχτ2,μολις ανοιγω εφαρμογες μετα την μετακινηση,μερικες δεν ανοιγουν,,αυτα μου κανει,τι φταιει ξερετε???
    • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

Ο/H kinezakias έγραψε:

Συμπασχω μαζί σου. Σκέτη ταλαιπωρία. Το "σούπερ ντουπερ" τηλέφωνο φαίνεται ότι έχει κάποια αρνητικά, ή αλλιώς ο βασιλιάς είναι... ημιγυμνος.

@kinezakias εγώ δεν βλέπω κανένα αρνητικό και κανένα ημίγυμνο βασιλιά! Και @Antonios Gagas δεν νομίζω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο!
      Η Miui, έχει αναρίθμητες αλλαγές συγκριτικά με το Pure Android με την συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι προς το καλύτερο (κατά κοινή ομολογία). Εσείς νομίζεται ότι εάν ήθελαν δεν μπορούσαν να προσθέσουν στις ρυθμίσεις ένα "διακοπτάκι" που να έλεγε, "μεταφορά εφαρμογών στην SD", όπως ήδη υπάρχει σε τόσα πολλά λειτουργικά?
      Απλά είναι μια λειτουργία που έχουν αποφασίσει να ΜΗΝ την συμπεριλάβουν στην MIUI (επειδή έχει ΠΟΛΛΑ μειονεκτήματα!!!!). Εάν εμείς σόνυ και καλά θέλουμε να κάνουμε "modες" και να κάνουμε το link2sd να συνεργαστεί με το ζόρι, αλλά δεν μπορούμε, δεν σημαίνει ότι "κάτι φταίει" ή ότι " ο βασιλιάς είναι ημίγυμνος". Σημαίνει ότι πάμε να κάνουμε κάτι που ΔΕΝ προβλέπεται και απλά δεν μπορούμε! Τόσο απλά... :D
    • Διαφήμιση
    • ολα ενταξει τα μεγαλα αρχεια των εφαρμογων μεταφερονται κανονικα,,και τα external data και τα obb files.ολα οκ.καλυπτομαι σε ολα :thumbsup:
    • Ο/H caeser έγραψε:

@kinezakias εγώ δεν βλέπω κανένα αρνητικό και κανένα ημίγυμνο βασιλιά! Και @Antonios Gagas δεν νομίζω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο!
      Η Miui, έχει αναρίθμητες αλλαγές συγκριτικά με το Pure Android με την συντριπτική τους πλειοψηφία να είναι προς το καλύτερο (κατά κοινή ομολογία). Εσείς νομίζεται ότι εάν ήθελαν δεν μπορούσαν να προσθέσουν στις ρυθμίσεις ένα "διακοπτάκι" που να έλεγε, "μεταφορά εφαρμογών στην SD", όπως ήδη υπάρχει σε τόσα πολλά λειτουργικά?
      Απλά είναι μια λειτουργία που έχουν αποφασίσει να ΜΗΝ την συμπεριλάβουν στην MIUI (επειδή έχει ΠΟΛΛΑ μειονεκτήματα!!!!). Εάν εμείς σόνυ και καλά θέλουμε να κάνουμε "modες" και να κάνουμε το link2sd να συνεργαστεί με το ζόρι, αλλά δεν μπορούμε, δεν σημαίνει ότι "κάτι φταίει" ή ότι " ο βασιλιάς είναι ημίγυμνος". Σημαίνει ότι πάμε να κάνουμε κάτι που ΔΕΝ προβλέπεται και απλά δεν μπορούμε! Τόσο απλά... :D
      @kinezakias δεν σε κατηγορει κανενας για τιποτα εσενα μην αγχώνεσε,απλα λεμε κατι που σε αλλα κινητα γινετε,και στο κατω κατω εγω θελω να μεταφερω εφαρμογες και ας ειναι πιο αργο

Ο/H caeser έγραψε:

@kinezakias δεν σε κατηγορει κανενας για τιποτα εσενα μην αγχώνεσε,απλα λεμε κατι που σε αλλα κινητα γινετε,και στο κατω κατω εγω θελω να μεταφερω εφαρμογες και ας ειναι πιο αργο

Έχεις κάνει παράθεση σε μένα και μιλάς στον kinezakia? Ή σε μένα?
      Αν αναφέρεσαι σε μένα, συμφωνώ μαζί σου... κάνεις ότι σου κάνει κέφι! Κανείς δεν είπε να μην το κάνεις!
      Εγω σχολιάσα τα σχόλιά σας (περί λαθών και γυμνων βασιλιάδων) και όχι τα γούστα σας! :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Έχεις κάνει παράθεση σε μένα και μιλάς στον kinezakia? Ή σε μένα?
      Αν αναφέρεσαι σε μένα, συμφωνώ μαζί σου... κάνεις ότι σου κάνει κέφι! Κανείς δεν είπε να μην το κάνεις!
      Εγω σχολιάσα τα σχόλιά σας (περί λαθών και γυμνων βασιλιάδων) και όχι τα γούστα σας! :D
      @caeser ναι εσενα μιλαω,το θεμα ομως δεν ειναι ουτε με σενα ουτε με κανενα μελος του φορουμ [xiaomi-miui.gr],το θεμα ειναι οτι το redmi note 2 υστερει σε καποια χαρακτηριστικα εναντι των αλλων,οπως το link2sd κλπ...αυτο και τιποτα αλλο ,τελειως απλα τα πραγματα,,
      και κατι διευκρινιστικο εγω δεν ειπα τιποτα για (περί λαθών και γυμνων βασιλιάδων)!!!
    • Διαφήμιση

@caeser ναι εσενα μιλαω,το θεμα ομως δεν ειναι ουτε με σενα ουτε με κανενα μελος του φορουμ [xiaomi-miui.gr],το θεμα ειναι οτι το redmi note 2 υστερει σε καποια χαρακτηριστικα εναντι των αλλων,οπως το link2sd κλπ...αυτο και τιποτα αλλο ,τελειως απλα τα πραγματα,,
      και κατι διευκρινιστικο εγω δεν ειπα τιποτα για (περί λαθών και γυμνων βασιλιάδων)!!!
      Ναι, το θέμα δεν είναι προσωπικό και ούτε ποτέ ήταν. Συμφωνώ μαζί σου!
      Το θέμα είναι ότι η εκτίμηση που παραθέτεις, ότι δηλαδή μια συσκευή αξίας 117€ (τόσο κάνει τώρα!!!) ΥΣΤΕΡΕΙ επειδή τάχα δεν ικανοποιεί τις ανάγκες μιας (περιττής) εφαρμογής, όπως το link2sd, (λες και αυτός ήταν ο σκοπός της δημιουργίας της!) ενώ συγχρόνως προσφέρει συνολικά ένα "πακέτο" παροχών, που ΑΝΕΤΑ το βρίσκεις σε συσκευές αξίας 400+ ευρώ, νομίζω ότι είναι μια άδικη και υπερβολική εκτίμηση! Αυτό είναι όλο!
      Φυσικά εννοείται ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα, να κρίνουμε και να κατακρίνουμε όποια συσκευή ή λειτουργικό γουστάρουμε, αλλά όμως και οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να διαφωνούν μαζί μας! :D
    • @caeser το redmi ειναι μια χαρα και αλλα μειον να ειχε.το μονο που λεω να το ξερουν ολοι οτι δεν μεταφερει τα παντα μεσω λινκ2sd :sleeping:
    • καλησπερα xiaomiδες ,
      παω και γω παιρνω την καρτουλα μου κυριος και παω να μεταφερω apps ... :lol: :lol: παρτα !!
      αφου διαβασα με προσοχη το τοπικ εχω να κανω μερικες ερωτησεις:

- καταρχην εχω το red mi note 3 , τι partition να βαλω ext 3 η ext 4 ?
      - το link2sd πρεπει να εχει δικαιωματα root και αν ναι πως γινετα ?
      - πρεπει να βαλω στα windows drivers για να βλεπει τα partitions η οχι ?
      - πως θα δω αν το link2sd ειναι στο τηλεφωνο η στην καρτα αποθηκευμενο?

η καρτα που πηρα ειναι 16αρα λογικα 1gb στο ext1 και τα υπολοιπα στο αλλο νομιζω

ευχαριστω !
    • Ο/H stazis έγραψε:

καλησπερα xiaomiδες ....

Δοκίμασε ext3. Και ext4 να βάλεις όμως δεν υπάρχει θέμα.

Ναι, πρέπει να είναι root η συσκευή.

Τα Windows από μόνα τους δεν μπορούν να δουν τα partitions. Γιαυτό τον λόγο χρησιμοποιείς το ανάλογο πρόγραμμα που και βλέπει και δημιουργεί partition.

Εδώ σε χάνω.....Τι εννοείς στο τηλ. ή στην κάρτα? Βασικά δεν σε ενδιαφέρει. Και στην μνήμη τηλ. να είναι εγκατεστημένη την δουλειά της θα την κάνει. Τουλάχιστον εγώ εκεί την έχω.

η καρτα που πηρα ειναι 16αρα λογικα 1gb στο ext1 και τα υπολοιπα στο αλλο
      Ανεξάρτητα από το μέγεθος της κάρτας, το μέγεθος του ext3 να μην είναι πάνω από 1gb. Εκεί θα πηγαίνει ότι μεταφέρεται και είναι αρκετό.
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Greektrooper έγραψε:

Ο/H stazis έγραψε:

καλησπερα xiaomiδες ....

Δοκίμασε ext3. Και ext4 να βάλεις όμως δεν υπάρχει θέμα.

Ναι, πρέπει να είναι root η συσκευή.
      root στο κινητο ? πως γινεται ??

Τα Windows από μόνα τους δεν μπορούν να δουν τα partitions. Γιαυτό τον λόγο χρησιμοποιείς το ανάλογο πρόγραμμα που και βλέπει και δημιουργεί partition.

ποιο προγραμμα ειναι αυτο ?

Εδώ σε χάνω.....Τι εννοείς στο τηλ. ή στην κάρτα? Βασικά δεν σε ενδιαφέρει. Και στην μνήμη τηλ. να είναι εγκατεστημένη την δουλειά της θα την κάνει. Τουλάχιστον εγώ εκεί την έχω.

στην μνημη του κινητου η της sd

η καρτα που πηρα ειναι 16αρα λογικα 1gb στο ext1 και τα υπολοιπα στο αλλο
      Ανεξάρτητα από το μέγεθος της κάρτας, το μέγεθος του ext3 να μην είναι πάνω από 1gb. Εκεί θα πηγαίνει ότι μεταφέρεται και είναι αρκετό.

να προσθεσω οτι ειμαι λιγο amateur :golly: