Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 553.

• Φιλοι μου,δεν το αντιμετωπηζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα;Ουτε γνωριζει καποιος κατι για την επιλυση του;

• Παράθεση από Bodai: “Εβλεπε μια (το Redmi3 Pro) και την διέγραψα αφου μου ζήτησε το password του λογαριασμού.. ” Οπως ειπα και πιο πανω εμενα δεν βλεπει τωρα καμια αλλη εκτος απο την δικια μου.Αν τις κραταει τωρα στην μνημη απλως γι αυτο και μου βγαζει αυτο τομηνυμα δεν ξερω.Παντως και σε αλλη συσκευη που συνδεθηκα με τον λογαριασμο μου Mi.παλι το ιδιο μηνυμα μου βγαζει και δεν με αφηνει να κατεβασω Θεμα.Καμια ιδεα για την λυση του προβληματος;

• Παράθεση από Bodai: “Δεν σου επιτρέπει να τις σβήσεις τις άλλες. Το Wifi είναι ανοικτό?? ” Ανοιχτο wi-fi αλλα δεν βρισκει αλλες.Λεει αδυναμια ληψης συσκευων.Εσενα εκει στις αλλες συσκευες τι σου κανει;

• Παράθεση από johnjor: “Πες σε παρακαλω αναλυτικα πως θα το βρω αυτο;Δεν το γνωριζω ” Αν εννοεις μεσα απο την συσκευη εκει μου εμφανιζει μονο την δικη μου.Απο κατω που γραφει αλλες συσκευες μολις το πατω μου λεει αδυναμια ληψης συσκευων και παραμενει συνεχως σε φορτωση χωρις να κανει τιποτα.

• Παράθεση από Bodai: “χθες μου συνέβη το εξής. Κοιτούσα τις ρυθμίσεις του Mi account για να δω πότε εκανε sync τελευταία φορά εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ και διαπίστωσα ότι μέσα στην ρυθμιση Devices φαινόταν ένα Redmi3 Pro ενώ το είχα αφαιρέσει μέσω του η/υ μου από το i.mi.com Για τσέκαρε το και εσυ .. αν φαινονται εκει θα πρέπει να τις αφαιρέσεις και από εκει .. ” Πες σε παρακαλω αναλυτικα πως θα το βρω αυτο;Δεν το γνωριζω

• Παράθεση από NasDriver: “Είχες κατεβάσει θέματα και για τις άλλες συσκευές που είχες ξεκλειδώσει ? Πλησιάζουν τις δέκα αυτές που έχεις ξεκλειδώσει ? ” Ναι,εχω κατεβασει και για αλλες συσκευες που εχω ξεκλειδωσει,αλλα τις εχω διαγραψει απο τον λογαριασμο μου.Εκει τωρα φαινεται μονο η δικια μου συσκευη.Καμια λυση υπαρχει για να μπορεσω να ξανακατεβασω-εφαρμοσω Θεμα;

• Παράθεση από Bodai: “Αν στο i.mi.com φαινεται μονο μια συσκευη μάλλον θα είναι κάποιο bug που 1η φορά συνανταμαι. Θα προτεινα Factory Reset μήπως και διορθωθεί.. ” Μολις περασα την 7.5.1 stable Rom με την ελπιδα να διορθωθει το προβλημα.Δυστυχως ομως παραμενει.Δεν μπορω να κατεβασω ή να εφαρμοσω καποιο διαφορετικο Θεμα απο αυτα που υπαρχουν ειδη................Τρελενομαι....................

• Bodai γνωριζεις πως μπορω να ξαναχρησιμοποιησω τα θεματα ;

• Παράθεση από johnjor: “Ναι,νομιζω πως ναι. ” Υπαρχει τροπος να ξαναχρησιμοποιησω θεματα;

• Παράθεση από NasDriver: “Είχες κατεβάσει θέματα και για τις άλλες συσκευές που είχες ξεκλειδώσει ? Πλησιάζουν τις δέκα αυτές που έχεις ξεκλειδώσει ? ” Ναι,νομιζω πως ναι.

• Παράθεση από Bodai: “Ναι στο i.mi.com ” Εχει μονο την δικη μου συσκευη.Εχω ξεκλειδωσει και αλλες συσκευες κατα καιρους αλλα τις εχω διαγραψει.Υπαρχει καμια λυση;Ειναι πολυ σπαστικο να μην μπορω να επιλεξω διαφορετικα θεματα.

• Παράθεση από Bodai: “Μπες στον λογαριασμό σου απο τον η/υ σου και τσεκαρε εκει πόσες συσκευές φαίνονται .. ” Πες μου σε παρακαλω πως και που.Εννοεις στο micloud;

• Παράθεση από maddoctor: “printscreen ” Υπαρχουν κανονικα ολα τα θεματα αλλα δεν μπορω να τα κατεβασωκαι να τα εφαρμοσω γιατι μου γραφει αυτο που λεω πιο πανω.

• Εχω προβλημα με το κατεβασμα και την εφαρμογη θεματων.Μολις παω να κατεβασω καποιο θεμα ή αφου με αφησει και το κατεβασω και παω να το εφαρμοσω,μου λεει οτι εχουν συνδεθει στον λογαριασμο μου πανω απο 10 συσκευες.Μετα με στελνει να το ακυρωσω αυτο ή να το αλλαξω αλλα λεει προβλημα με τον διακομηστη και δεν κανει τιποτα.Ληση παρακαλω;

• Καλησπερα στην ομαδα.Εχω προβλημα με τα θεματα.Μολις παω να κατεβασω καποιο ή να το εφαρμοσω δεν με αφηνει και μου λεει οτι εχουν συνδεθει στον λογαριασμο πανω απο 10 συσκευες και με στελνει να δια γραψω καποιες.Στον λογαριασμο μου ομως εχω μονο μια συσκευη συνδεδεμενη.Γνωριζεται κατι;

• Xiaomi Yi Sports Camera

johnjor - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παιδια πως αναβαθμιζουμε την καμερα;

• Πιστευω ......τελειο και σε τελεια τιμη.....http://www.yeso521.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-black.html

• Μου αρεσει αυτο...... Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB Black

• Καλημερα στην ομαδα.Με την μουσικη που εχω αποθηκευμενη στην καρτα sd προσεξα οτι κρατα την επιλογη καποιου τραγουδιου σαν ηχο κλησης,αν ομως επιλεξεις καποιο τραγουδι για ηχο κλησης επαφης ή ηχο για το ξυπνητηρι δεν τον κρατα.(Μετα το κλεισε-ανοιξε το κινητο εννοω).Συμβαινει σε ολους μας αυτο;

• Παράθεση από pavlidisc: “Το ραδιόφωνο με την έννοια των ραδιοκυμάτων όπως το γνωρίζουμε θα σταματήσει σε κάποια χρόνια. Ήδη σε μερικές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) το κλασικό ραδιόφωνο σταματάει από το 2018-20 και μετά. Την θέση του παίρνουν οι "interneτικες" εκπομπές. Εκεί πάει το θέμα εδώ και χρόνια. Οι συχνότητες των ραδιοκυμάτων ειναι ελάχιστες και οι μνηστήρες πολλοί Στον κόσμο του φθηνού internet ο ραδιοφωνικός πομποδέκτης δεν εχει θέση. ” Δεν καταλαβαινω ομως αυτο γιατι το εφαρμοζουν …