Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 691.

• Παράθεση από BanditGR: “Χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω κανένα είναι πολύ νωρίς ακόμα για Nougat, ειδικά Nougat σε MIUI που εφαρμόζει τα δικά του optimizations σε επίπεδο εφαρμογών και επιθετικότατη διαχείριση μνήμης, δίνοντας ανεξήγητα τρομερά μεγάλη προτεραιότητα στα stock apps (μηνύματα, dialer και δεν συμμαζεύεται). Το AOSP android δεν συμπεριφέρεται έτσι και καλά κάνει. Η μνήμη υπάρχει για να χρησιμοποιείται. Από εκεί και πέρα το firmware είναι ακόμα ανώριμο. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις αναβάθμ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από gab: “Παράθεση από jerry007: “Παρατηρώ πολύ πεσμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γενικά κολλήματα στο κινητό σε σχέση με την Thunder που είχα πριν. Με το ζόρι βγάζει 16-18 ώρες το κινητό με 3,5 ώρες SOT και 4G δεδομένα. Έκανα πέρασμα με Factory Reset. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε RN3P? ” Αβυσσος η μπαταρία του rn3p.Γενικά όποια ρομ μάς κάθεται καλά την κρατάμε για μελλοντική χρήση Στο δικό μου έχει κάτσει καλά η προηγούμενη XTRV 7.1.12 μετά από thunder εποχή όπως λες. Τωρα …

• Παράθεση από maddoctor: “Στην τελευταία 2.2.12 το πρόβλημα με την εικόνα διορθώθηκε. Για τα ερωτηματικά έχει διορθωθεί εδώ και καιρό και σας έχω οδηγό στο πρώτο μήνυμα που δυστυχώς δεν φαίνεται να πιάνει σε όλους. Δεν ξέρω εάν έχει διορθωθεί το θέμα με τους τόνους, δεν το έχω προσέξει. Ελπίζω αύριο που έχω ρεπό, αν βρω χρόνο γιατί θα ξετινάζω το νέο μου Mi5S Plus που έφτασε, θα σας δώσω την 12 μεταφρασμένη στα ελληνικά ” Καλημέρα γιατρέ μου, σε κατάπιε το mi5s+ νομίζω και μας έχεις αφήσει μοναχά…

• Παράθεση από tasos17: “πρωτο 2μερο με το κινητο. Ενταξει το κινητο ερωτας!! το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι: δεν ξερω αν η ραμ ειναι αρκετη μονο 1,5 γιγα διαθεσιμο και ενας μικρος φοβος για την πλατη που οσο σεξυ ειναι αλλο τοσο ευαισθητη(γκοριλα μεν αλλα....). σε υποθετικο επιπεδο μια ερωτηση το mi5s ειναι πολυ ανωτερο του mi5(και αρα ισως καλυτερα να εσκαγα αλλα 50 να το παρω) η απλα εγω ""ανησυχώ"" χωρις λογο;;; καλο μηνα btw ” Φίλε μου για να συνεχίζει να είναι όμορφο αλλά και κατα βάση ολόκ…

• Παράθεση από jgougos: “@gkalen Εγώ πάλι εδώ και χρόνια πριν καν βάλω κάποια MIUI ROM έχω το 'ExDialer' που βασίζεται πάνω σε MIUI που γυρίζει σ ότι γλώσσα θες ανεξάρτητα τι δηλώνεις στην Rom. Έχω προσπαθήσει αλλά είναι αδύνατον να ζήσω χωρίς αυτό, μέχρι που το έχω αγοράσει για δύο accounts! (donate).... ” Ακριβώς τα ίδια με την διαφόρα οτι η εφαρμογή ειναι το "true phone" και γω την εχω πληρώσει, και το αξίζει.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Όπως λέει και ο @gkalen μακριά από το titanium μόνο πρόβληματα θα σε φέρει...Καλύτερα από την αρχή... ” Οπως λένε και οι 2 παραπάνω πολλά Force Close με επαναφορά απο Titanium ακόμη και μετά απο factory reset , το εβγαλά έκτος και όλα καλά.

• Παράθεση από derveni: “@sifnos1 Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας) Ονόματα Access Point Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +) Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν Ονομα:cosmote wireless internet APN:internet Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4 Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4 Κάντε save/αποθήκευση ” Πρ…

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “xtvr1 19.1.17 ” μηπως κανεις λαθος?μηπως 7.1.19?αν εχεις αυτην δεν εχει περασμενο μεσα το mpdecision ” Έχει νοήμα να περάσω το [MOD] MiUI v8 modded Boot.img - Unofficial global MiUI Forum στην ρομ που εχω?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Αυτή ναι χιχιχιχι

• xtvr1 19.1.17

• Παράθεση από tasosko: “@flxas το mp desicion πεταξε το και κρατησε μονο το govtuner.o τενεκες που λες εκει οφειλεται... 1.5 μερα μπαταρια εχω εγω.... ” Πως πετάς/απενεργοποιείς το mpdecision? Οσο πιο αναλυτικά γίνεται να έχετε την καλοσύνη.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από gkalen: “@stamatisv Μάλλον αυτό που λες πρέπει να είναι , κι εγώ δεν έχω ενεργό το mi message και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο . Βάλε το όνομα του φίλου για να το καταλάβει ότι του απαντάς . ” Καλημέρες. Το feature mimessage εφόσον είναι ενεργό λειτουργεί κανονικά στις δικές μας ρομ ? Είναι κάποιος απο εδω που το χρησιμοποιεί σε καθημερινη βάση? Το λεώ γιατι ενω σε εμένα το έχω ενεργοποιημένο εαν πας σε ασχετο χρόνο ρυθμίσεις -> εφαρμογές-> μηνύματα , το mimessage είναι ανενεργό και…

• Παράθεση από sakas1989: “εμένα Πάντος παιδιά με ota update που έκανα χτες και στα δεδομένα μπαίνει και συνδέεται με Bluetooth και στο Bluetooth car. Μόνο με τους πυρήνες έχω θέμα αλλά και πάλι το κινητό πάει μπαλίδια. Και ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι πλέον παίζω παιχνίδια και δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως πριν. Ξέρει κανένας γιατί όταν κάνω reboot μου γράφει με κόκκινα γράμματα bootloader unlock λίγο πριν ανοίξει? ” Ακριβώς τα ίδια και εδώ. Τι παίζει με τον bootloader unlock?

• Πρόβλημα ήχου μεταξύ Mi5 & Mi4

intheend - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Τα wipes δεν βοήθησαν, το θέμα εξακολουθεί, πάμε για απενεργοποίηση dolby

• Πρόβλημα ήχου μεταξύ Mi5 & Mi4

intheend - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “να είναι κάνα θέμα-bug με το dolby atmos που λογικά έχετε και οι δύο ? ” Αν είναι τέτοια περίπτωση πως μπορω να το διορθώσω? @NasDriver Παράθεση από dimitris: “Παράθεση από intheend: “Μιας και ειναι γενική συζήτηση θέλω τα φώτα σας σε ενα θεμα που εχω , εαν είναι για αλλο thread ας μεταφερθεί. Εχω το mi5 και η συζυγος το mi4LTE. (xiaomiζεύγαρο ) ,το θέμα είναι το εξής, οταν μιλάμε μεταξύ μας, ενω στην αρχή η κλήση είναι καθαρή και μια χαρά, μετα απο 15-30 δευτερα ο ήχος …