Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 500.

• mi note pro

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

λογικα θα παιζει ιδιο επιπεδο στην τιμη οπως το pro ?? κανενα 500-600αρι ????

• mi note pro

Μήνυμα

Έχει πρόβλημα ή μαμά εφαρμογή? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Σήμερα 1η φορά δοκίμασα να τραβήξω βίντεο! Παρατηρώ λοιπόν ότι όταν κουνάω έλαχιστα το κινητό, το βίντεο κάνει στην εικόνα.. Νερά, δηλαδή κάτι σαν κύματα στην εικόνα! Υπάρχει κάποια ρύθμιση για σωστή χρήση βίντεο? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο gearbest έχει έχω πάρει αλλά δεν ήταν γνήσιο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχα,! Δηλαδή τι φάση κάποιος πήρε τσάμπα τηλέφωνο? Δε μπορεί να επικοινωνήσει με DHL να βρεθεί που πήγε το δέμα? Σε τι όνομα το έστειλαν? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρόμοια εμπειρία με merimobiles και εγώ μέχρι που ακύρωσα την παραγγελία μετά από 10 εργάσιμες αναμονή για φύγει η παραγγελία από το κατάστημα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εννοείται φίλε μου! Και εγώ την έχω πατήσει όπως και όλοι σε διάφορα καταστήματα κατά καιρούς ! Εννοείται ότι έκανε μεγάλο λάθος το κατάστημα και την πάτησες. Το σχόλιο μου ήταν στο Europe warehouse και μόνο εκεί ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην λέτε ότι να ναι ρε παιδιά! Δευτέρα παραγγελία από honorbuy, Τετάρτη σπίτι μου στην Ξάνθη . Ακόμα και η silicon case Γνήσια στο κουτί της. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Την έκανα την μαλακια δεν άντεξα! Έσπασε το κάτω αριστερά κλιψακι και δεν κουμπώνει! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Ααααα τις τελευταίες εκδόσεις Facebook.? Μάλιστα μάλιστα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Οπότε δε περνάω την τελευταία Stable περιμένω την νέα έκδοση. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω για λίγο! Οξυμωρο πάντως να έχω κτήνος κινητό και να κάνω πατέντες. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Και πως Το αντικατεστησες? Και εσύ με Chrome? Δε βολεύει τόσο είναι η αλήθεια... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ααααα ευκολακι! Stable ή την άλλη? (την 1η φορά έβαλα την Stable) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως περνάμε πλέον την ανανεωμένη Rom για βοηθήστε?! Πετάμε κλασσικά το ζιπαρισμενο αρχείο και μετά Ενημερώσεις συστήματος /επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery? Επίσης μόλις περαστεί, ξανά θα πρέπει να στηθεί το κινητό? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Έκανα ένα μισάωρο τεστ με λίγο σερφαρισμα, 21 φωτογραφιες, ένα βίντεο YouTube , ελάχιστο ελαφρύ gaming και λίγο multitasking και στα 2 τηλ, και έβγαλε παρόμοια θερμοκρασία! 50-54 βαθμούς! Βέβαια στο pro η αίσθηση που έδινε στο χέρι ήταν ελαφρώς πιο ζεστό από το mi3. Αρκετά ζεστό όμως γενικά .(αν το αφήσεις κρυώνει στο 2λεπτο και εννοείται δεν περιορίζει την ομαλή λειτουργία) Περίεργο..... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Θα κάνω αργότερα ένα τεστ στο Pro και στο mi3 να δω διάφορες Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Cpu temperature Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Μιλάς για την εφαρμογή Facebook? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

8223000175040d253f9f3959fcd6a1da.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk