Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• καλησπερα και απο μενα. απλα να ενημερωσω για μια περιπετεια που εν εξελιξη αν καποιος θελει να παραγγελει απο HONORBUY.COM :thumbdown: :thumbdown:

εκτος του οτι απο τις 3/2 η παραγγελια μου ειναι σε preparation in EU warehouse με ολα τα προιντα να ειναι διαθεσιμα μετα απο 2 μυνηματα μου χθες τελικα μου ειπα οτι εσταλει και μου εδωσαν κ Tracking number DHL το οποιο οταν μπηκα να δω που ειναι με επιασε πανικος...
      ειχε ηδη παραδοθει σε αλλο προσωπο σε αλλη περιοχη εδω στην Ελλαδα :thumbdown: :thumbdown:

το ποιο πιθανο ειναι να μου εδωσαν λαθος trackng number αλλα κατι γενικα σε μια παραγγελια με 2 redmi 3 και διαφορα αλλα δεν κανεις λαθος.... X( X(

τελος παντων οι συναλλαγες ετσι κ αλλιως ειναι μεσω paypal.
      απλα το αναφερω για να εχετε το νου σας με το συγκεκριμενο καταστημα στο μελλον για οποιον ενδιαφερεται...

θα ενημερωσω για τυχον εξελιξη αλλα δεν νομιζω να ξαναπαραγγειλω ποτε απο αυτο το καταστημα. α ναι και να σημειωσω οτι πληρωσα επιπλεον 57 ευρω ?(
      για τα μεταφορικα ετσι....
    • Επειδή συνήθιζεται ως άνθρωποι λόγω ανασφάλειας να εστιάζουμε στο αρνητικό συμβάν.
      Σκευτείτε το εξής:
      Ενας προμηθευτής που σας έχει αποστείλει 100 δέματα και έχει χαθεί το ένα ΕΙΝΑΙ 99% άψογος και πάλι δεν είναι απαραίτητο ότι φταιει αυτός για το μοναδικό συμβάν.
      OffTopic
      Στο τζόκερ ευελπιστείς να κερδίσεις με πιθανοτητες 1 / 24.500.000 σχεδόν.
      Για να μην μιλήσω για επώνυμα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών που παίρνεις κάτι καινούργιο, δεν λειτουργει και σου λένε φερτε το μας πίσω να το δούμε.
      Σε αντίστοιχες καταστάσεις στη Γερμανία ερχονται τεχνικοι του καταστήματος στο σπίτι σου, παραλαμβάνουν το ελαττωματικό, σου αφήνουν άλλο για να κάνεις την δουλειά σου όσο καιρό δεν το έχεις και στο τέλος σου δίνουν εκπτωση σε επόμενη αγορά ύψους 40% ως μετάννοια.

Επίσης στο θέμα ''αγορά'' κάποιοι το ξεψαχνίζουν και κάποιοι απλά πατούν ένα checkout.
      Λογικό λοιπόν να υπάρχουν αυτοι που έχουν μεινει απολυτα ικανοποιημένοι και αυτοί που έχουν χάσει λεφτά.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H siloo έγραψε:

καλησπερα και απο μενα. απλα να ενημερωσω για μια περιπετεια που εν εξελιξη αν καποιος θελει να παραγγελει απο HONORBUY.COM :thumbdown: :thumbdown:

εκτος του οτι απο τις 3/2 η παραγγελια μου ειναι σε preparation in EU warehouse με ολα τα προιντα να ειναι διαθεσιμα μετα απο 2 μυνηματα μου χθες τελικα μου ειπα οτι εσταλει και μου εδωσαν κ Tracking number DHL το οποιο οταν μπηκα να δω που ειναι με επιασε πανικος...
      ειχε ηδη παραδοθει σε αλλο προσωπο σε αλλη περιοχη εδω στην Ελλαδα :thumbdown: :thumbdown:

το ποιο πιθανο ειναι να μου εδωσαν λαθος trackng number αλλα κατι γενικα σε μια παραγγελια με 2 redmi 3 και διαφορα αλλα δεν κανεις λαθος.... X( X(

απλα το αναφερω για να εχετε το νου σας με το συγκεκριμενο καταστημα στο μελλον για οποιον ενδιαφερεται...

θα ενημερωσω για τυχον εξελιξη αλλα δεν νομιζω να ξαναπαραγγειλω ποτε απο αυτο το καταστημα. α ναι και να σημειωσω οτι πληρωσα επιπλεον 57 ευρω ?(
      και η απαντηση τους σε διπλανο φορουμ που διατηρουν topic:

Hi, we are sorry because of this problem, we checked with our EU warehouse and we found out that they did a mistake and shipped the package to a wrong address. Unfortunately this time our team made a mistake, a big mistake, and we hope that we'll solve the situation soon. Please be patient a little more, most of our support team is on vacation, we'll contact you tomorrow to inform you about your package.

τους ειπα οτι αυτο που συμβαινει ειναι το λιγοτερο αντιεπαγγλεμτικο και οτι αν δεν ειναι σε θεση να μου δωσουν μια σαφη απαντηση για το ποτε θα εχω με την παραγγελια μου να μου κανουν full refund.

επισης ο καθενας βλεπει το θεμα απο τη δικη του οπτικη γωνια. για εμενα ειτε 1 κανεις ειτε 100 παραγγελιες δεν δικαιολογειται τετοιο λαθος αλλα οντως επειδη ειμαστε ανθρωποι γινονται τοτε περιμενω μια σαφη απαντηση στο προβλημα μου. αλλιως μου δινουν τα χρηματα μου πισω (κ δεν μιλαμε σε αυτη την περιπτωση για 40-50 ευρω...) και δεν ξανα συνεργαζομαι μαζι τους.
      That'a all ;)
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: TinyDeal
      Την Διεύθυνσή της (URL): TinyDeal
      Tι ακριβώς αγοράσατε: GV18 1.54 HD Screen Dialer Anti-lost Silvery Watch Phone
      Την ημερομηνία αγοράς: 25 Ιανουαρίου 2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 Ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη φορά από το συγκεκριμένο κατάστημα . Σωστά πακεταρισμένο και σφραγισμένο το αντικείμενο , φθηνότερο από τα άλλα δημοφιλή
      καταστήματα το συγκεκριμένο Watch Phone . Ενώ περίμενα ένα εξαρτώμενο από το κινητό Smart Phone , στην πραγματικότητα διαπίστωσα ότι λειτουργεί και σαν αυτόνομο , αφού
      έχει και υποδοχή γιά sim και Sd card . Δοκιμάστηκε και είναι άψογο . Ωραίο μπιχλιμπίδι (sic) . Θα το ξαναδοκιμάσω το κατάστημα .

• Ο/H siloo έγραψε:

καλησπερα και απο μενα. απλα να ενημερωσω για μια περιπετεια που εν εξελιξη αν καποιος θελει να παραγγελει απο HONORBUY.COM :thumbdown: :thumbdown:

Γενικώς έχω κακές εμπειρίες απο EU warehouse διότι μπορεί να γράφει οτι το προϊόν είναι διαθέσιμο αλλά δεν είσαι 100% σίγουρος οτι είναι όντως διαθέσιμο με αποτέλεσμα να περιμενεις κάνα μήνα για να στείλουν απο Κίνα στο EU warehouse και μετα σε σένα. Εδώ στο skroutz γράφουν διαθέσιμα τα προϊόντα και όταν κανεις την παραγγελία σου λέει δεν το έχουν και θα κανει χ μέρες να το φέρουν. Επίσης 6 με 13 του μήνα είναι κλειστά λόγω της Κινεζικής πρωτοχρονιάς...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    • Μην λέτε ότι να ναι ρε παιδιά! Δευτέρα παραγγελία από honorbuy, Τετάρτη σπίτι μου στην Ξάνθη . Ακόμα και η silicon case Γνήσια στο κουτί της.

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

Μην λέτε ότι να ναι ρε παιδιά! Δευτέρα παραγγελία από honorbuy, Τετάρτη σπίτι μου στην Ξάνθη . Ακόμα και η silicon case Γνήσια στο κουτί της.

το οτι σε εσενα πηγαν ολα καλα δεν σημαινει οτι το ιδιο συμβαινει και σε ολους.
      επισης οπως λεμε τα θετικα λεμε και τα αρνητικα.
      οσο για το αν λεω οτι να ναι
      πρωτον δεν μπορεις να με κρινεις εσυ διοτι δεν εισαι σε θεση και
      δευτερον ο ιδιος ο κινεζος μου εγραψε οτι εκαναν λαθος και μαλιστα μεγαλο!

και εισαι και συμπατριωτης!
    • Διαφήμιση
    • Εννοείται φίλε μου! Και εγώ την έχω πατήσει όπως και όλοι σε διάφορα καταστήματα κατά καιρούς ! Εννοείται ότι έκανε μεγάλο λάθος το κατάστημα και την πάτησες. Το σχόλιο μου ήταν στο Europe warehouse και μόνο εκεί !

• Δεν θέλεις να σου πω και εγώ τημ εμπειρία μου απο GearBest EU warehouse οπου ήθελα να πάρω ενα lenovo k3 note και Μοθ λένε δεν υπάρχει διαθέσιμο θα το φέρουν την αλλη βδομάδα περνάει η βδομάδα μου λέμε αλλη μια βδομάδα αλλαζω χρωμα μήπως αντί για άσπρο έχουν κίτρινο διαθέσιμο μου λένε όχι και τελικά το εστειλαν απο China warehouse με Singapore post και ήρθε σε 15 μέρες. Έχασα 15 μέρες να συνεννοηθω για το EU warehouse. Επίσης παλι απο EU warehouse GearBest πήρα powerbank xiaomi μου έστειλαν tracking το εκανα track είχε κολλήσει μια βδομάδα στην Ολλανδία οπου μετα απο συζητήσεις και άνοιγμα claim στο PayPal αφού πέρασε ένας μήνας πήρα τα λεφτά μου πίσω διότι χαθηκε !!!!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    • Παρόμοια εμπειρία με merimobiles και εγώ μέχρι που ακύρωσα την παραγγελία μετά από 10 εργάσιμες αναμονή για φύγει η παραγγελία από το κατάστημα!

• Ο/H siloo έγραψε:

we checked with our EU warehouse and we found out that they did a mistake and shipped the package to a wrong address.
      Εγω ενα έχω να πω... κάποιος έκανε Χριστούγεννα Φλεβάρη μήνα!!!
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Χαχαχα,! Δηλαδή τι φάση κάποιος πήρε τσάμπα τηλέφωνο? Δε μπορεί να επικοινωνήσει με DHL να βρεθεί που πήγε το δέμα? Σε τι όνομα το έστειλαν?