Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 686.
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Καλημέρα εσύ έχεις κιτ κατ οπότε πρέπει να περάσεις fastboot rom πρώτα Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραίος ποια fast boot πρέπει να περάσω? Και τι διαδικασία να ακολουθήσω? Από την αρχή μέχρι το τέλος? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Παράθεση από Gkontos10: “Οκ φίλε μου ευχαριστώ, θα περιμένω ” Λοιπόν εδώ είναι ο οδηγός που πρέπει να ακολουθήσεις Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Κι εδώ είναι …
-
Τώρα είμαι από τηλ το μεσημέρι που θα είμαι σε υπολογιστή θα μπορώ να σου πω ότι θέλεις πάντως είναι πολύ εύκολο Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Του φόρουμ δεν θέλεις να περάσεις? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Αν δεν κάνω λάθος όμως από 7 σε 8 έπρεπε να γίνουν merge κάποια partitions άρα μόνο με fast boot ” Android 6 marshmallow δεν έχεις τώρα? αν ναι τότε έχει γίνει δεν χρειάζεται τίποτα άλλο Απο 4.4 σε 6 χρειάζεται” Έλα φίλε μου επανέρχομαι... Αυτά έχει το κινητό τώρα.. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω αυτή την dev? 6d21c1440f13e746ad421587040de7f5.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk” Καλημέρα εσύ έχεις κιτ κατ οπότε πρέπει να …
-
ρυθμίσεις - οθονη - μέγεθος κειμένου διάλεξε το μικρότερο
-
Τι εννοείς δεν φαίνεται το next?
-
Παράθεση από Gkontos10: “Αν δεν κάνω λάθος όμως από 7 σε 8 έπρεπε να γίνουν merge κάποια partitions άρα μόνο με fast boot ” Android 6 marshmallow δεν έχεις τώρα? αν ναι τότε έχει γίνει δεν χρειάζεται τίποτα άλλο Απο 4.4 σε 6 χρειάζεται
-
Παράθεση από Gkontos10: “Μια ερώτηση που μπορώ να βρω fastboot 9αρα για MI4 Θέλω να την περάσω αυτή σε ενα ΜΙ4 που ακόμα έχει miui v7.. ” Θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση? fastboot 9αρα δεν νομίζω πως έχει βγει Μπορείς πάντως να μπεις σε recovery mode να κάνεις wipe system data cache dalvik cache να σβήσεις δηλαδή τα πάντα να κάνεις πάλι reboot recovery να συνδέσεις το τηλ στο pc να περάσεις την τελευταία xtrv 7.11.16 στο τηλ να φλασαρεις και είσαι έτοιμος
-
Παράθεση από Gkontos10: “Μπορεί να μας πει κάποιος εντυπώσεις σε ΜΙ4? ” Μετα την 7.11.2_v9-6.0. είναι η καλύτερη rom (7.11.16_v9-6.0.) που έχω περάσει στα τηλ (2 mi4) λειτουργούν όλα άψογα δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα και το καλύτερο είναι η μπαταρία ξεχνάς να το φορτισεις... (περασμένη χωρίς καθαρή εγκατάσταση) την συνιστώ ανεπιφύλακτα!! =============== Νοε 21st 2017, 11:00am =============== Παράθεση από roentgen: “Πού; ” [Ενημέρωση 20/11/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη …
-
Προβλημα με λειτουργια πληκτρων ακουστικων και μικροφωνου στο xiaomi mi4
jpastos - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμα[XTRV-7.11.16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/11 20:20)
-
Σε mi4 κατέβηκε και περάστηκε κανονικά μεχρι το 93% πάντα κολλάει εκεί και θέλει παρατεταμένο πάτημα το Πάουερ για να κάνει επανεκκίνηση και να μπει στην καινούργια rom
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λοιπόν παιδιά βρέθηκε το πρόβλημα και διορθώθηκε. Από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση κάνετε διαγραφή δεδομένων και δοκιμάστε πάλι να κατεβάσετε την ROM. ” Καλησπέρα!! Όσοι περάσαμε την νέα rom κάνουμε κι εμείς διαγραφή δεδομένων ή δεν χρειάζεται??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε mi4 πάντως όλα λειτουργούν άψογα και η μπαταρία είναι ακόμα καλύτερη απο την προηγούμενη Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολυ καλή εφαρμογή ενημερωμένη πάντα και αξιόπιστη
-
Περαστικε χθες το βράδυ σε mi4 και όλα δείχνουν ότι λειτουργούν άψογα τα έγγραφα όπως και στην προηγούμενη είναι ενεργοποιημενα και η μπαταρία δείχνει πολύ καλή διαγωγή
-
Σε mi4 περάστηκε μια χαρά και όλα δουλεύουν άψογα!!
-
Περάστηκε μια χαρά αφού την κατέβασα απο το vip mail καθώς το patch_ota_xtrv.zip δεν μπορεί να εγκατασταθεί βγάζει σφάλμα... Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι θα βγει κάποιο νέο patch_ota_xtrv.zip ή ενσωματώθηκε στην νέα rom οπότε δεν χρειάζεται τίποτε άλλο και την επόμενη παρασκευή θα λειτουργεί το OTA Updates
-
πάντως και σε snapdragon (Xiaomi Mi-4 Cancro) to patch_ota_xtrv.zip δεν δουλεύει
-
την xtrv εχω