Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 686.
-
Παράθεση από gkalen: “ναι , ετσι ... γνωστο αυτο .. ” Σωστό!! αλλά η επαλήθευση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!! ευχαριστώ!!!! Θα ξενυχτίσω λίγο καθώς δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να την περάσω απόψε!! εντυπώσεις απο αύριο...
-
Παράθεση από gkalen: “οτι γραφω στο changelog , μια μικροαναβαθμιση σε καποια binaries αρχεια .. ” Την περνάω με απλό update? cache and dalvik cache?
-
Παράθεση από gkalen: “FIXED UPDATE σε Cancro THUNDER V8.0.2.0.. ” @gkalen να ρωτήσω τι αλλαγές έχουμε??
-
Παράθεση από pechr: “2 ερωτήσεις: Τα καλούδια του HTC που βλέπω στο βίντεο πως εξηγούνται; Οι νέες roms XTRV θα είναι βασισμένες σε dev ή stable εκδόσεις των Global ή θα κυκλοφορήσουν και για τις 2 εκδόσεις; ” Κι εγώ τις ίδιες ερωτήσεις έχω, καθώς και πότε περίπου θα πρέπει να περιμένουμε τις καινούργιες ROM??
-
Παράθεση από jo65947: “Δεν μπορώ να συνδέσω το mi4 με stable 8.0.2 με το pc suite ” Νομίζω πως είναι γενικότερο πρόβλημα για όλα τα mi4 (τουλάχιστον) που εχουν αναβαθμιστεί σε Marshmallow 6
-
Παράθεση από ntel0s: “στο συγχρονισμο δεν μου συγχρονιζει ιστορικο κλησεων και μηνυματα. Μου βγαζει μηνυμα επικοινωνηστε με τους προγραμματιστες και επειδη κολλαει εκει δεν συνεχιζει να συγχρονισει παρακατω... Πρεπει να κλεισω ιστορικο κλησεων και μηνυματα απο το συγχρονισμο. ” @gkalen Ακριβώς το ίδιο και σε μένα (mi4)
-
Παράθεση από ntel0s: “Εχεις random restarts? Σκεφτομαι να περασω και εγω! ” Για να είμαι ειλικρινείς έχω απενεργοποιησει το pin από την 7 οπότε δεν έχω βρει το τηλέφωνο ""κλειστό" καμιά φορά... πάντως η rom φυσάει!!! αλλά καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
jpastos - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άσε λίγο να συγχρονίσει τότε, τελευταία έχουν θέμα και οι servers τους ” οκ. ευχαριστώ πολύ!!!
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μάλλον θέλει να βάλεις και εκεί τον νέο κωδικό ” Στο λογαριασμό στο τηλ? τον έβαλα τον καινούργιο κωδικό
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαμπήκα απο το pc και τον άλλαξα Ευτυχώς πήγαν όλα καλά.. Μετα στο τηλ πήγα εργαλεία - λογαριασμός mi - mi cloud κι εκεί μου γράφει αδυναμία λήψης κατάστασης λογαριασμού (δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν ο συγχρονισμός ολοκληρώθηκε Τον κωδικό τον άλλαξα και στο τηλ. Απλα θέλει χρόνο να συγχρονίσει? γιαυτό μου λέει αυτά?
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Mi cloud και κάνεις επαναφορά του κωδικού ” Απο το τηλ ή απο το pc
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαgeoanto555 με την ευκαιρία να ρωτήσω πως μπορώ να βρω τους κωδικούς του λογαριασμού μου μιας και δεν τους έγραψα ποτέ κάπου.... (ξέρω είναι εντελώς ηλίθιο) έχω πάρει τοπικό αντίγραφο και όποτε έχει χρειαστεί κάνω επαναφορά κι έτσι δεν έχω πρόβλημα με τον λογαριασμό (τον λογαριασμό τον έκανα απο το τηλέφωνο οπότε δεν νομίζω ότι έχω δώσει mail) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παράθεση από gkalen: “Κάτσε λίγο να μας πουν και για το Mi4 , αν θυμάμαι καλά στο Mi4 στη Stable κάποιος που το δοκίμασε μου είπε ότι ή επιλογή fastboot δεν δουλεύει ενώ το recovery δουλεύει ... ” Σε mi4 το recovery δουλεύει κανονικά!! με την επιλογή fastboot κάνει απλά επανεκκίνηση (με Stable)
-
Παράθεση από GEORGE13: “Αρα εκανες φορτιση μεσω υπολογιστη; ” Να υποθέσω πως η φόρτιση μέσω υπολογιστή είναι "καλύτερη" σε σχέση με την φόρτιση από πρίζα?
-
Παράθεση από sifamix: “Ναι αυτή είναι αρα ειναι ιδια μ αυτη π φοράω? Να μη τη φλασαρω ξανα. Δεν εχει καποια αλλαγή? Αυτο ρωτάω. ” Αυτη που φοράς τώρα είναι και από όσο ξέρω οχι δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.. αλλά ας απαντήσουν καλύτερα και οι δημιουργοί..
-
@sifamix Η τελευταία stable για το mi4 από όσο ξέρω είναι η Stable-V8.0.2.0
-
@Giannisagal Δοκίμασε να διαγράψεις τον λογαριασμό σου Google και να κάνεις σύνδεση από την αρχή μάλλον δεν είναι θέμα rom αλλά λογαριασμού
-
Παράθεση από gkalen: “Χμμμ , μάλλον θα υπάρχει και κάτι άλλο και άντε να το βρω .. Λοιπόν , το σίγουρο είναι ότι 2way reboot με reboot σε recovery δουλεύει χωρίς πρόβλημα , θα δούμε αν βρω τι άλλο θέλει αλλαγή , αλλιώς θα το φτιαξω σε 2way reboot . ” Πάντως από λειτουργική αλλά και αισθητική άποψη είναι κορυφαία λειτουργία!!!! (είμαι σίγουρος οτι θα βρεις την λύση και για το fastboot) Ένα μπράβο δεν φτάνει!!!
-
Να ρωτήσω από την εικόνα φαίνεται πως ο bootloader είναι κλειδωμένος πως εγώ φλασαρω κανονικά??
-
Παράθεση από gkalen: “Όποιος το περάσει να μου πει αν δουλεύουν όλα σε Cancro .. ” @gkalen Σε recovery μπαίνει μια χαρά σε fastboot δεν μπαίνει κάνει επανεκκίνηση