Σε mi4 το recovery δουλεύει κανονικά!! με την επιλογή fastboot κάνει απλά επανεκκίνηση (με Stable)Ο/H gkalen έγραψε:
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@Tasos12koufales αυτό δεν λέγεται Kenzo αλλά Kate. Το παρέλαβα χθες. Πέρα από την 800αρα μπάντα έχει και διαφορετικές διαστάσεις. Οπότε πρόσεξε και τι θήκες θα πάρεις. Οι θήκες σιλικόνης που είναι για το Kenzo μπαίνουν με λίγη προσπάθεια αλλά δεν εφαρμόζουν τέλεια.
Σε κανένα μήνα λογικά θα έχουμε και ρομ από τον Gkalen
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
@Tasos12koufales αυτό δεν λέγεται Kenzo αλλά Kate. Το παρέλαβα χθες. Πέρα από την 800αρα μπάντα έχει και διαφορετικές διαστάσεις. Οπότε πρόσεξε και τι θήκες θα πάρεις. Οι θήκες σιλικόνης που είναι για το Kenzo μπαίνουν με λίγη προσπάθεια αλλά δεν εφαρμόζουν τέλεια.
Σε κανένα μήνα λογικά θα έχουμε και ρομ από τον Gkalen
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version
Αριστερα το hennessy και δεξια το kate.
Είναι άλλο κινητό... -
@Tasos12koufales άλλο κινητό όπως το λες. Τις έχω δει τις φωτογραφίες. Και τα έχω συγκρίνει και από κοντά. Καλό είναι να συνεχίσουμε την κουβέντα στα νήματα που σχετίζονται με το Kate γιατί είμαστε off topic. ☺
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version -
-
-
@mixaliscy
Μπορούμε να μάθουμε αν υπάρχει και στη GTV το ίδιο θέμα με το ξυπνητήρι ή είναι bug της Custom ??
EDIT
Πρόβλημα πάλι με τα λινκ στο android file host για τις σημερινές ρομς , τα άλλα δύο λινκ δεν κατεβάζουν με τίποτα ( το ένα θέλει 17 ώρες και στο basketbuild πέφτει το download στα μισά ) ..
Προλαβα και κατέβασα τις ρομς για τα Redmi3/Pro και RedmiNote3Pro , είναι έτοιμες και ανεβαίνουν ..
Μάλλον δε θα έχουμε άλλη ρομ σήμερα , επισης οι ρομς για τα Redmi2 και Redmi2TD έχουν καθυστερήσει , ίσως βγουν κι αυτές μέχρι αύριο .. -
Καλημέρα σε όλους,
Δυστυχώς θα πρέπει να αναφέρω ότι και εγώ στο δικό μου Hennessy έχω το ίδιο πρόβλημα με τον @anestisgeo. Και εμένα επίσης δεν φορτίζει πάντα.
Το πρώτο βράδυ μετά από 9 ώρες στο ρεύμα έφτασε έως το 92%, σήμερα μέρα σε 7 ώρες πήρε 3% μπαταρία.
Στο ενδιάμεσο ευτυχώς το σύνδεσα με PC και φόρτισε.
Θα προσπαθήσω να κάνω μερικές δοκιμές πιο μετά, μήπως εντοπίσω κάτι που θα βοηθήσει.
Η ROM έχει εγκατασταθεί 2 φορές dirty. Μετά την πρώτη το κινητό κολλήσει αφού έβαλα σαν θέμα το default. 10 δεύτερα το power και στο άνοιγμα πάλι κόλλαγε. Στην δεύτερη με το που έβαλα θέμα default κόλλησε, αλλά μετά την εκκίνηση δεν είχα κολλήματα. -
Gkalen δεν υπάρχει στις ληφθείσες, για πρώτη φορά το android από 5% πήγε εκεί
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Και αφού ρωτάω που ρωτάω, τι είναι αυτό που δείχνει πάνω πάνω; ότι δουλεύει ένας πυρήνας ή όλοι τάπα;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@anestisgeo και @bolk
Να δούμε λίγο την αυριανή και το ξαναβλεπουμε ..
Έχετε διαφορετικά προβλήματα όμως ..
Anestisgeo , έχεις battery drain ??
@mixaliscy
Στο έγραψα νομίζω στις Stable , το πρόβλημα αναφέρθηκε και στο xiaomi eu , έρχεται από την based rom ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0