το θέμα είναι να βρείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Mi account που έχει μπει στην συσκευή
φιλε μου το παιδι μου ειπε πως αυτος πρωτοεβαλε το mi account στην συσκευή όταν την πηρε από αλλον δεν ειχε συνδεθει με λογαριασμοο mi, τι πρεπει να κανουμε τωρα? πριν τον βρω εκανα κατι με την xiaomi προσπαθοντας να αλλαξω κωδικο πιθανον να εχω καταργησει τον λογαριασμο.... δεν ξερω πειτε μας ρε παιδια τι μπορούμε να κανουμε μπας και το ξεκλειδώσουμε.
δεν ξερω πειτε μας ρε παιδια τι μπορούμε να κανουμε μπας και το ξεκλειδώσουμε.
Να κάνει ο κάτοχος του λογαριασμού ρεσέτ από υπολογιστή..
Θα του έρθει ένα μήνυμα σε κινητό ή mail ... ανάλογα με το τι έχει περασμένο..
Άλλος τρόπος να έχεις σωστό κινητό δεν υπάρχει...
Αν τον έβαλε αυτός όπως σου λέει είναι πολύ εύκολο να το βρει....
Την καλησπερα μου παιδια
!Εγω ειχα τ οκινητο του Κωστα.Του εξηγησα του ανθρωπου τι περιπου εγινε εξ αρχης.
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι ακριβως πατησε...οτα νπηρε το κινητο ειχα ακομα μεσα τον λογαριασμο μου...με πιρε καποια στιγμη και και του ειχα δωσε ιτον κωδικο (πριν 1 μηνα +)
ο ανθρωπος δεν εκανε αποσυνδεση (δυστυχως) και μετα απο καιρο αφου ξεχασε τον κωδικα οου του δωσα εκανε οτι εκανε...που δεν γνωριζω.
Εγω εχω ενα Μι 5 και ενα redmi note 3 pro αυτη τη στηγμη συνδεμενα στο account μου....δεν εχω μπει ποτε στο account για τετοιους λογος και επομενος ΔΕΝ εχω ιδεα τι να κανω.
Δωστε τα φωτα σας που να μμπω τι να κανω με λινκ αν μπορειτε παρακαλω μπας και το λυσουμε το προβλημα.
Κωστα κανε κουραγιο θα το φτιαξουμε
Σε 2-3 ωρες θα ειμαι ελευθερος γιανα βοηθησω.
Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην k30taas ()
Αιτία: μου εδωσε ελπιδα
Μπαίνεις εδώ mi cloud, και κάνεις διαγραφή το Redmi Note 3 pro που πούλησες από τον λογαριασμό σου.
Παίζει να έχεις και δεύτερο account ή σίγουρα έχεις ένα ?
Βαγγελη πηγα σε αυτό το παιδι που σου ειπα πριν και δεν θελει να το αναλαβει γιατι λεει δεν ξερω τι ακριβως εκανε ο άλλος και εφόσον διαγραφτηκε το imei υπαρχει πρόβλημα, δεν μπορει να το επαναφερει εκτος και αν ηταν ο επεξεργαστης MTK. η καλυτερη λυση μου ειπε να το παω σε αντιπροσωπεια της xiaomi εδώ στην ελλαδα, μονο αυτοι τωρα θα μπορουν να το φτιαξουν όπως πρεπει..... υπαρχει τετοια περιπτωση? και υπαρχει αντιπροσωπεια εδώ ξερει κανεις? και αν ναι τι να τους πουμε....