Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 205.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμπήκε το σμαρτ χομ κιτ στον γλυκούλη 41 ευρω!!!!!! περιμένω μπας και φέρει το yilight
-
Παράθεση από maddoctor: “Κανονικά πρέπει περιστασιακά να κάνεις μία επανεκκίνηση στον ρούτερ. Η εφαρμογή έχει την δυνατότητα να την προγραμματίσεις και το ξεχνάς. Ακόμα και αυτός μπουκώνει κάποια στιγμή. Εμένα πάντως τρέχει developer που του έβαλα εγώ, γιατί είχε έρθει με την σταθερή. ” εγω το εχω βαλει καθε μερα στις 3 να κανει επανεκκινηση
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bandit: “Παράθεση από sallonikios: “Καλημέρα Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές πού κλειδώνουν αρχεία αλλά δε δουλεύει καμία Γνωρίζεται κάποια πού να λειτουργεί;” smart lock play.google.com/store/apps/det…android.app.protectorlite” Η "μαγκιά" με τη Miui, δεν είναι ότι κλειδώνει μόνο (με 4 διαφορετικούς τρόπους) ότι θέλεις, ...αλλά ΔΕΝ το λέει κιόλας!!!! Δηλαδή... παίρνει κάποιος το κινητό σου να ...ξεναγηθεί... και βλέπει "smart lock"... Οπ, σου λέει,... αυτός κάτι έχε…
-
Redmi note 2 όλα καλά
-
Θα την κατεβάσεις από το τηλέφωνο και μετά θα πας στην εφαρμογή αναβάθμιση και από εκεί θα πατήσεις επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης θα του δώσεις το πακέτο που είναι στα downloads και θα την εγκαταστήσεις δεν χρειάζεται μετονομασία το αρχείο Για συγχώνευση επαφών και όποια άλλη μορφοποίηση αυτών θα σου πρότεινα να το κάνεις από το pc αν τις έχεις ανεβάσει στην γκουγκλ είναι πολύ εύκολο
-
Ταχύτατη η ομάδα σήμερα
-
Παράθεση από EYPALINOS: “καλημερα. αγόρασα το redmi note 2 k εγω...ολα καλα μεχρι στιγμης. αλλα εχω μικρο προβλημα με το viber . ενω στο pc μου ερχονται κανονικα μηνυματα στο κινητο πρεπει να μπω να το σκαλεψω λιγο για να τα φορτωσει κι εκει. κοινως δεν ειδοποιουμαι απο το κινητο για μηνυματα ή δεν συγχρονιζεται με το ιντερνετ (wifi 3g) αμεσως. Eκανα 2 -3 επανακινησεις αλλα το ίδιο. συμβαινει. στο παλιο κινητο δεν μου συνεβαινε, μηπως φταει κατι στη ρομ που περασα? στις ρυμισεις το έβαλα να συγχ…
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμαδεν λειτουργεί αυτό φιλε μου πρεπει να την κατεβάσεις απο τον μπροουσερ του κινητού και μετα απο το μενου αναβάθμιση το γρανάζι πανω δεξιά και εκει πατάς το επιλέξτε το πακετο αναβάθμισης
-
καλήμερα redmi note 2 κατά την αναβάθμιση απο dev.24 se dev .8 μέσα απο το μενου αναβάθμιση μου έβγαλε το παρακάτω μνμ skipping mds.......(δεν προλαβα να τα γράψω ) faild to mount/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/user data at/data:device or resource busy is it normal ??? η αναβάθμιση έγινε κανονικά και δείχνει να δουλεύουν όλα καλά
-
Παράθεση από Sherlock_7: “Κατέβασα τη ROM από το κινητό, την έβαλα σε μια άλλη SD Card που βρήκα, αλλά και πάλι τζίφος. Θα κάνω αυτό που λέει ο @iAmLiakos ” στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής θα την βαλεις αυτός λέγετε sd card η κάρτα μνήμης (micro sd ) λέγετε external(ext) sd ξέχνα την micro sd βγαλτη αν σε μπερδεύει
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
bandit - - Ο καφενές μας
Μήνυματο redmi note 2 το εχει red rice redmi note 2 ? γιατί δεν μου φτασανε τα 2 πλάκωσε πελατεία
-
ΚαλημέραΧτες είπα να δω λίγο το TWRP και μπήκα περιηγήθηκα λιγο στα υπομενου του και όταν ήρθε η ώρα να βγω πάτησα reboot και η συσκευή κόλλησε ….καμία ανταπόκριση στην αφή και πάγωμα για κάνα τρίλεπτο όπου και αποφάσισα να βγάλω την μπαταρία Διάβασα και σε άλλο φόρουμ ότι έχουν 2-3 άτομα την ίδια εμπειρία γνωρίζει κανείς κάτι η είχε το ίδιο θέμα ? μήπως δεν έπρεπε να κάνω reboot αλλά κάτι άλλο Ευχαριστώ