σε ευχαριστώ.
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Με PayPal βρε..
Όπως πληρώνουμε σε όλα τα μαγαζιά από Κίνα, και όχι μόνο. -
καλησπέρα παίδες ...με πείσατε και έμενα για τον γλυκούλη κ έκανα απόπειρα να παραγγείλω οθόνη για το mi4 που τσάκισα πριν 2 μήνες. Απευθείας φώτο με το δέμα κ tracking number .Το μόνο που μένει τώρα είναι να την παραλάβω και να είναι η οθόνη της προκοπής γτ απ ότι εχω καταλαβει παίζει πολύ fake στα διαφορα σαιτ .Ο θεός βοηθός . Ελπιζω να με βγαλει κ εμενα ασπροπρόσωπο ο γλυκούλης.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μπήκα να δω τι tv box έχει ο "γλυκούλης" και έχει μόνο της Xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω ένα που έχω δει στο banggood ->
banggood.com/ZIDOO-X6-Pro-Andr…id-Mini-PC-p-1002148.html που το εχει στα 100$ και το άρμα μάχης που έχω βρει στο gearbest, της Xiaomi (έχει κατηγορία παιχνίδια, αλλά δεν έχει κανένα). Το θέμα ειναι ότι δεν έχω κάνει αγορά από αυτόν, οπότε δεν ξέρω πως να του επικοινωνήσω. Λες να δοκιμασω να του στείλω ένα μήνυμα!?
Έκανα και εγώ λογαριασμό.. Μου θυμίζει το WISH, αλλά με φθηνότερα είδη... Όλο και κάτι θα τσιμπήσω.. Για να δούμε!
Όσο για το android tv box που θέλω, είδα το έχουν στα προσεχώς στο coolicool που κάνω τις αγορές μου συνήθως, το έχουν και κατά 1$ πιο φθηνά από τους άλλους, οπότε θα το πάρω από εκεί.
Zidoo X6 ProΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μετά από λίγες μέρες ξεκλέβω λίγο χρόνο και θέλω να πω ότι προχώρησα και σε δεύτερη παραγγελία από τον γλυκούλη.
Πήρα την IP Camera της Xiaomi ( Xiaomi Xiaoyi ) και τα ακουστικά Piston.
Γι ακόμα μία φορά ήταν ευγενέστατος, έστειλε φωτογραφία του δέματος και με περίμενε και μία (ακόμα) ευχάριστη έκπληξη.
Με την ίδια τιμή μου έστειλε την camera με night vision η οποία μάλιστα στοιχίζει και παραπάνω. Ούτε καν ήξερα για την ύπαρξη της.
Ξηγήθηκε άψογα γι ακόμα μία φορά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τον ξαναπροτιμήσω!
Won't Back Down -
μπήκε το σμαρτ χομ κιτ στον γλυκούλη 41 ευρω!!!!!!
περιμένω μπας και φέρει το yilight -
Ο/H bandit έγραψε:
μπήκε το σμαρτ χομ κιτ στον γλυκούλη 41 ευρω!!!!!!
περιμένω μπας και φέρει το yilight
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καλησπερα παιδια! Εγω που θελω να αγορασω απο τον "γλυκουλη" και δεν μου αφηνουν οι καρτες μου μεταφορα χρηματων στο paypal, μπορω να παραγγειλω απευθειας μεσω καρτας??Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Καλησπερα παιδια! Εγω που θελω να αγορασω απο τον "γλυκουλη" και δεν μου αφηνουν οι καρτες μου μεταφορα χρηματων στο paypal, μπορω να παραγγειλω απευθειας μεσω καρτας??
Απο τη σελίδα του yeso521:
Payment
We accept Bank Transfer, West Union, Paypal.
If you use bank transfer or west union for online order, please tell us the amount to help us check, thanks.
We suggest you use Paypal for online purchase, it's more safe for your money
But for partner and cooperation, we suggest bank transfer and west union, they are cheaper, and faster. -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Καλησπερα παιδια! Εγω που θελω να αγορασω απο τον "γλυκουλη" και δεν μου αφηνουν οι καρτες μου μεταφορα χρηματων στο paypal, μπορω να παραγγειλω απευθειας μεσω καρτας??
neakiniton.blogspot.gr/2015/07/capital-control.html
Θεωρώ λίγο δύσκολο, όχι απίθανο όμως δυστυχώς, να μην το πετύχεις με κάποιον. Για δες, αν και ο @caeser σου είπε ότι μπορείς και αλλιώς.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ευχαριστω πολυ!! Θα ξεκινησω δοκιμες αυτες τις μερες!Xiaomi Redmi Note 8T
-
πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα
το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα