Κάποιος θα φάει πολλά τρίγωνα Πανοράματος

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H maddoctor έγραψε:
Μου φαίνεται και κάποιος άλλος θα χαρεί μαζί σου....!
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάποιος θα φάει πολλά τρίγωνα Πανοράματος![]()
Ο/H ev3rflow έγραψε:
Οφείλω να πω ότι εξεπλάγη πολύ θετικά! Καλορίζικο λοιπόν!
@caeser και κάνα τριγωνάκι από εδώ πλιζ!!!!![]()
Ο/H perpetas έγραψε:
Όλα πήγαν τέλεια!
Κρατάω την αντιμετώπιση του Κινέζου, θα αγοράσω ξανά και μάλιστα θα του γράψω σε e-mail ότι παρέθεσα όλη την εμπειρία στην κοινότητα μας.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Τι εννοείς? Να στείλεις του yeso? Ε...ναι... θέλει και ρώτημα! Βέβαια να του στείλεις.Ο/H maddoctor έγραψε:
Μπήκα να δω τι tv box έχει ο "γλυκούλης" και έχει μόνο της Xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω ένα που έχω δει στο banggood ->
banggood.com/ZIDOO-X6-Pro-Andr…id-Mini-PC-p-1002148.html που το εχει στα 100$ και το άρμα μάχης που έχω βρει στο gearbest, της Xiaomi (έχει κατηγορία παιχνίδια, αλλά δεν έχει κανένα). Το θέμα ειναι ότι δεν έχω κάνει αγορά από αυτόν, οπότε δεν ξέρω πως να του επικοινωνήσω. Λες να δοκιμασω να του στείλω ένα μήνυμα!?
Ναι αυτό. Λοιπόν μολις αγόρασα εναν τηλεκατευθυνόμενο παιδικό εσκαφέα από το πρόγραμμα που σου έλεγα, Getone, για 9.99$, να δω τι λέει. Να δοκιμασουμε και από εκεί....Ο/H caeser έγραψε:
Τι εννοείς? Να στείλεις του yeso? Ε...ναι... θέλει και ρώτημα! Βέβαια να του στείλεις.Ο/H maddoctor έγραψε:
Μπήκα να δω τι tv box έχει ο "γλυκούλης" και έχει μόνο της Xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω ένα που έχω δει στο banggood ->
banggood.com/ZIDOO-X6-Pro-Andr…id-Mini-PC-p-1002148.html που το εχει στα 100$ και το άρμα μάχης που έχω βρει στο gearbest, της Xiaomi (έχει κατηγορία παιχνίδια, αλλά δεν έχει κανένα). Το θέμα ειναι ότι δεν έχω κάνει αγορά από αυτόν, οπότε δεν ξέρω πως να του επικοινωνήσω. Λες να δοκιμασω να του στείλω ένα μήνυμα!?
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι αυτό. Λοιπόν μολις αγόρασα εναν τηλεκατευθυνόμενο παιδικό εσκαφέα από το πρόγραμμα που σου έλεγα, Getone, για 9.99$, να δω τι λέει. Να δοκιμασουμε και από εκεί....Ο/H caeser έγραψε: