Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Battery Drain
ΜήνυμαVodafone εχω κ εγω αλλα δεν εχω καποιο θεμα... Μηπως η καρτα σου ειναι κομμενη ή παλια κ δεν κανει επαφη κ χανει-ξαναβρισκει σημα..? Δεν μπορω να ριξω το φταιξιμο καπου αλλου...
-
Battery Drain
ΜήνυμαΒεβαια παλι φαινεται να μην εχεις καλο σημα. Αν δεις στο σημα κοβεται το πρασινο κ κανει παυλες. Αν ειχες καλο σημα θα ηταν ολο πρασινο. Βεβαια φαινεται πλεον να ειναι ειναι ξυπνιο το τηλ οταν δεν το χρησιμοποιεις... Αυτο ειναι καλο σημαδι
-
Battery Drain
ΜήνυμαΕχεις πειραξει τπτ σε ρυθμισεις δικτύου κινητης?? Πρωτον δεν εχεις καλο σημα κ δευτερον κατι σου κραταει ολη την ωρα το κινητο ``ξυπνιο`` ακομη κ οταν δεν το πειραζεις.... Εχεις κανει εγκατάσταση τωρα τελευταια καποια εφαρμογη???
-
Νομιζω λεει global stable. Οποτε δεν εχει προχωρησει σε twrp κτλ... Αν θες να βαλεις global beta κατεβαζεις απο το official site την recovery rom global beta κ την περνας στο κινητο σου. Μετα ανοιγεις τον updater κ επιλεγεις απο πακετο ενημερωσης. Βρισκεις την ρομ κ θα αρχισει λογικα η εγκατασταση. Θα σβηστουν τα παντα να ξερεις. Ξαναστηνεις απο την αρχη!!
-
Παράθεση από mula: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από mula: “@chrisnik Να ακολουθήσω τον οδηγό Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ? ” Ναι αυτόν τον οδηγώ θα ακολουθήσεις.Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σχετικά με το αν το κινητοό ήρθε με global stable rom ή οχι τι ρόλο παίζει?Global Version ειναι το κινητο. ” Επειδη ειπες οτι θες να κλειδωσεις bootloader. Αν ηταν china version κ με global ηθελες να κλειδωσεις δεν θα ανοιγε...