Με χαλάνε τα τετράγωνα λίγο, αλλά κατά τα άλλα πολύ καλή όντως, έχει κάποια ρύθμιση γιαυτό? Μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το τετραγωνο τι εννοεις οτι η φωτογραφιες ειναι τετραγωνες 4:3 και θελεις να τις κανεις 16:9 ?
Με χαλάνε τα τετράγωνα λίγο, αλλά κατά τα άλλα πολύ καλή όντως, έχει κάποια ρύθμιση γιαυτό? Μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το τετραγωνο τι εννοεις οτι η φωτογραφιες ειναι τετραγωνες 4:3 και θελεις να τις κανεις 16:9 ?
Όταν ανοίγω την κάμερα για φωτογραφία βγάζει στην οθόνη του κινητού 3 κάθετες και οριζόντιες γραμμές και κάτω αριστερά μια μπάρα για ρύθμιση φωτισμού. Αυτά μήπως έχει κάποια επιλογή στης ρυθμίσεις να χαθούν?
Ενώ έχω ενεργοποιήσει τις επιλογές προγραμματιστη στο κινητό όταν συνδέομαι στο pc στο κινητό δεν μου εμφανίζει την συγκεκριμένη ειδοποίηση. Μήπως είναι κάποιο bugs???
Ξέρουμε κάτι?
Ευχαριστώ
Δικιά σου απόφαση βέβαια...
Αν θέλεις να το σκαλίζεις κάθε Σάββατο, κάνε το. Εγώ έτσι το έχω.
Απλά θέλει factory reset για να τη περάσεις. Χάνονται ρυθμίσεις και θέλει στήσιμο ξανά.
Υποθέτω ότι έχεις twrp και την xtrv stable.
Νομιζω λεει global stable. Οποτε δεν εχει προχωρησει σε twrp κτλ...
Αν θες να βαλεις global beta κατεβαζεις απο το official site την recovery rom global beta κ την περνας στο κινητο σου. Μετα ανοιγεις τον updater κ επιλεγεις απο πακετο ενημερωσης. Βρισκεις την ρομ κ θα αρχισει λογικα η εγκατασταση. Θα σβηστουν τα παντα να ξερεις. Ξαναστηνεις απο την αρχη!!
Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτην την στιγμή έχω ξεκλειδώσει την συσκευή μόνο, και είμαι σε αναζήτηση στο τι να περάσω . Xyrv η global beta? Επίσης αν πουλήσω την συσκευή σύντομα μπορώ να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση? Και πάλι ευχαριστώ