Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 840.
-
Η ΡΟΜ έφταιγε.... Γύρισα στην 6.2.21 και όλα ΟΚ.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΣτις εξερχόμενες κλήσεις.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από netblues: “Προφανως μονο σε σενα συμβαινει... Τα γνωστα για αρχη, clear cache, ξαναπερασμα απο πανω και αν δεν, φαχτορη...” Προς το παρόν, πέρασα πάλι από πάνω την προηγούμενη 6.4.21 και όλα δείχνουν ΟΚ..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Καλημέρα, πριν λίγο την πέρασα στο Redmi Note 2.....πρώτο πρόβλημα το συνεχές κρασάρισμα της εφαρμογής Chomp SMS.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2” Λοιπόν, έχω θέμα με την εφαρμογή αυτή αλλά προσπαθώντας να βρω λύση, διαπίστωσα ότι κρασάρει συνεχώς όποια εφαρμογή και να χρησιμοποιήσω! Έβαλα την Handcent SMS, την Google Messenger, την Chomp SMS και όλες κρασάρουν!! Αφού λοιπόν είχα θέμα, τις πέταξα όλες και είπα να χρησιμοποιήσω την εργοστασιακή εφαρμογή μηνυμάτων, μα δυσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis855: “κατεβασα και εγω το chomp sms, δεν βρηκα αλλη λυση” Στην τελευταία Dev ΡΟΜ 6.2.28, δουλεύει σωστά; Στο δικό μου Redmi Note 2 κρασάρει διαρκώς..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από guantanamo4: “δυστυχως συνεχιζει και σε 6.4.28” Ναι, τελικά και στην 6.4.28 το κάνει..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisleon: “Οπως και στην προηγούμενη ετσι και σε αυτην βγαζει τριμερης κληση” Δεν το βγάζει στο δικό μου, δείχνει ότι έφτιαξε αυτό το bug.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Καλημέρα, πριν λίγο την πέρασα στο Redmi Note 2.....πρώτο πρόβλημα το συνεχές κρασάρισμα της εφαρμογής Chomp SMS.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Δεν χάνεις τα πάντα με το factory reset ;; ” Ναι τα χάνεις όλα ..” Αυτό είναι το σπαστικό της υπόθεσης..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από larrydura: “Πέρασα το πρωί την ρομ, πολύ καλή αλλά το battery drain εφιάλτης.. Πριν βγάλω συμπεράσματα σκέφτηκα να ξαναπερασω την ρομ και να κάνω factory reset, για ένα fresh start .. Μετά από αυτό.. Ή μπαταρία μέσα σε 1 ώρα , 19 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα δεν είχε χασει ούτε 1%!! Αν θέλετε βάζω και σκρινσοτ .. Έτρεξα και το antutu και έβγαλε 52.000 ( πριν μου έβγαζε 48.000) Εξαιρετικη δουλειά.. Μπράβο.. Τώρα με τις μεταφράσεις δεν ξέρω τι γίνεται το χω πάντα στα αγγλικά γιατί με βολ…
-
Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω εάν το έχει αναφέρει κάποιος ήδη, αλλά υπάρχει ένα bug στις κλήσεις, με την τελευταία αυτή ΡΟΜ, στο Redmi Note 2.... Όποιον αριθμό καλέσω, βγάζει στην κορυφή της οθόνης, αντί για το όνομα του καλούμενου, ένα "Three-Way Call"...... Δείτε το screenshot 76739c3b515124a1bdf8e29498176abc.jpg Το έχει άλλος αυτό το θέμα; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει εδώ και 20 μέρες 2 από τα συγκεκριμένα κινητά από το πιο αξιόπιστο μαγαζί (Vickmall), για 2 φίλους μου και τα περιμένω από μέρα σε μέρα. Επειδή όμως ο 1 από τους φίλους μου έπαθε ζημιά στο αμάξι του και προέχει η επισκευή του, με παρακάλεσε εάν μπορώ να το πουλήσω, και θα το παραγγείλει ξανά στο μέλλον. Οπότε έχω 1 συσκευή ολοκαίνουργια εάν ενδιαφέρεται κανείς και τη δίνω στην τιμή που το αγόρασα. Περισσότερα με προσωπικό μήνυμα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Καλησπέρα παιδιά, μια βοήθεια μικρή σε θέμα συμβουλής: Θέλω να πάρω 2 νέα Redmi Note 2 16GB από Vickmall, αυτό εδώ παραγγέλνω ε? Επίσης, επειδή θέλω να περάσω full Ελληνική ΡΟΜ από εσάς, μια Stable (είναι αρχάριοι χρήστες και δεν θέλουν πολλά-πολλά με Updates, δοκιμές κλπ), το καλύτερο είναι να το ζητήσω με Αγγλοκινέζικη ΡΟΜ και μετά να περάσω Ελληνική ΡΟΜ??
-
Thanks once again guys!! Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Άντε να δούμε τι θα δούμε.. . .. Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από MIUI_ART: “Όλες οι υπόλοιπες συσκευές Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos ” ερωτησουλα........πριν επρεπε να γραφουμε sms με κεφαλαια γραμματα .... τωρα που ενσωματωθηκε παλι θελει με κεφαλαια???????” Ναι, πάλι με κεφαλαία πρέπει.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Καλημέρα, με το θέμα της οθόνης που ανάβει συνέχεια στις ειδοποιήσεις, που είχε η προηγούμενη ΡΟΜ, έχουμε διόρθωση;” Τελικά διορθώθηκε το θέμα με την οθόνη που άναβε σε κάθε ειδοποίηση, στην προηγούμενη ΡΟΜ... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2