Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

pavlidisc - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ποιός μαλώνει Γιώργο με ποιόν; Το παλικάρι δεν έχει θέμα με τα Themes αλλά με την τοποθεσία του καιρού, όπου την βάζεις χειροκίνητα και τελειώνεις. ” Με τοποθεσία δεν δουλεύει...ή δεν έχω βρει πώς δουλεύει ακόμα.

• Mi5s Official Global Stable προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων. Και ΝΑΙ! Δουλεύει η 3.2 maxparam...το είχα ένα άγχος...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κερδίζει ένας τύπος 10 εκατομμύρια ευρώ στο Joker. Μην μπορώντας να σηκώσει την τόσο μεγάλη χαρά, τρέχει να μοιραστεί το νέο με την γυναίκα του η οποία κοιμόταν. - Ξύπνα...ξύπνα...ξύπνααααααα....κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο Joker!! Η γυναίκα καθώς είναι από τον ύπνο και ακούει και το τρανό μαντάτο, δεν μπορεί να το αντέξει και από την συγκίνηση...και μένει στον τόπο! - Ε ρε φίλε...άμα σε θέλει η πτνα η τύχη...ΣΕ ΘΕΛΕΙ. Τέλος.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@pavlidisc Δυστυχώς κάποια πράγματα έχουν όντως τη δυσκολία να καταλαβουν αρκετοί , αλλά και πώς να κατσω να το εξηγήσω καλύτερα?? Ας πούμε αν έλεγα ότι για να ενεργοποιηθεί το τάδε πρέπει να ανοίξουμε το κερνελ , να σβήσουμε αυτά , να γράψουμε εκείνα , να κλείσουμε ξανά το κερνελ .. Να ανοιξουμε το τάδε αρχείο .jar , να απενεργοποιήσουμε το secure για να έχουμε boot .. Ν'ανοιξουμε την τάδε εφαρμογή να πειράξουμε καποιο αρχείο smali για να ενεργοποιήσουμε η να απενεργοποιήσ…

• WormHole

Μήνυμα

Πραγματικά! Το διάβασα το post του @gkalen 5-6 φορές αλλά δυστυχώς οι γνώσεις είναι περιορισμένες για να καταλάβω τα ατού της XTRV! Όταν και εφόσον βρείτε χρόνο να κάνετε αυτόν τον συγκριτικό πίνακα, θα πρέπει να απευθύνετε στο ευρύ κοινό. Να μπορούμε να καταλάβουμε τί θέλετε να πείτε.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Το format data τα λύνει όλα...μη χάνεσαι... :thumbup:” Εννοείται ότι εάν η απάντηση είναι : ναι θες FR, αυτό για μένα σημαίνει αυτόματα FD.

• WormHole

Μήνυμα

Και επειδή "κατηγορήθηκα" σήμερα για 10 πράγματα εκ των οποίων κάποια ήταν... ανήθικα.... για τα δικά μου δεδομένα, και για να διώξω κάθε σύννεφο τέτοιου είδους ανήθικης υπόνοιας, και επειδή ο @linuxilakis όταν λέει κάτι έχει ουσία και βάση, και επειδή εάν δεν δοκιμάσεις το φαΐ δεν ξέρεις πόσο αλμυρό ή ανάλατο είναι, ερώτηση : από τελευταία eu Stable (China source) για να πάω σε XTRV με Global source και να δουλέψει η νέα rom χωρίς παρεμβολές από παλιά κατάλοιπα... προφανώς θέλω factory reset ε;…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Νατη κ η κυρία συμφιλίωση!!!! :shock:” Δυστυχώς... πέτα τα ποπκορν...

• RE: WormHole

Μήνυμα

Τελείωσε το έργο... του μείναν τα ποπκορν στο χέρι...τσαντίστηκε και την έκανε! Παράθεση από spideman3: “Και μια ερώτηση με γνωστή την απάντηση. Που είναι ο @demakhs? Πάλι κρύβεται όταν η πατάτα καίει ......... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”

• WormHole

Μήνυμα

@makis1024 Μάκη... παρατηρήσεις αυτού του είδους δεν δέχομαι. Συγγνώμη. Σου απάντησα το πρωί με ligh χιούμορ, είπα και αργότερα ότι το έργο τελείωσε. Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι παιδάκι του δημοτικού να μου λένε πως θα εκφραστώ. Έχω έναν τρόπο ο οποίος είναι ΑΥΤΟΣ και μερικές φορές παρεξηγείται. Αυτό δεκτό. Οι παρατηρήσεις όμως όχι. Σου απαντάω επειδή είσαι ο Μάκης. Αλλιώς δεν θα απαντούσα καν.

• WormHole

Μήνυμα

Μέχρι σήμερα (China source) μιλάγαμε για μια rom που για να την έχουμε έπρεπε "αναγκαστικά" να πάμε σε custom, γιατί αλλιώς δεν έχουμε Ελληνικά, δεν έχουμε PlayStore, έχουμε Κινέζικες εφαρμογές και άλλα τέτοια... ζωτικής σημασίας θα τα χαρακτήριζα. Σήμερα (Global source) μιλάνε για μια rom η οποία υπάρχει ήδη... και είναι λειτουργική στην Ευρώπη. Η σύγκριση της Global Custom και τα συν - πλην σε σχέση με την μαμά ρομ είναι αναπόφευκτη. Αυτό που πρέπει επίσης να αποδεχτούμε είναι ότι θα πάμε με τ…

• WormHole

Μήνυμα

Έλα ρε... συγγνώμη και συγγνώμη... λες και είμαστε κατηχητικό;;; Πες αυτό που θες να πεις και όποιος θυμώσει... ξύδι!!! Ναι οκ... αλλά ρε παιδιά... η global είναι (ήταν τουλάχιστον μέχρι σήμερα) πολύ πιο πίσω από την China!! Να σας θυμίσω πότε πήρε Android 7 η China του Mi5s και πότε η Global; Νομίζω ότι κόντεψε το 6μηνο η διαφορά!!! Κάνω λάθος;;;; Εαν επιλέξουμε δηλαδή global source, αυτομάτως χάνουμε την "αμεσότητα" των China roms!!!

• WormHole

Μήνυμα

Ο Παυλίδης ρώτησε και κάτι άλλο που χάθηκε.... Γιατί δεν χρησιμοποιούμε αυτούσιο το China source που είναι απείραχτο και περιμένουμε να μας το δώσει ο ΕU; Και τώρα που ο eu τα σκ@τωσε... τί κάναμε; Χάσαμε την China source; Δεν θα ασχοληθούμε άλλο; Δηλαδή εάν ο eu αύριο βάλει λουκέτο, εμείς μπορούμε να έχουμε China source ή πάπαλα; YΓ. Για ποπκορ στο σινεμά ή στο myΤΑΔΕ. Εδώ το έργο τελείωσε.

• WormHole

Μήνυμα

Τον πιάσαμε!!! 9a47d39120bc361d92d359812386bc30.jpg

• WormHole

Μήνυμα

Σας ΑΝΕΣΤΗσα το νήμα ρε!!! Με τα καλημέρα και τα καληνύχτα το κρατούσατε το μαγαζί!!!

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά καλή πρωτομαγιά!! Πολύχρονος @Alex_MLT ότι ποθείς... @demakhs άσε και κάτι να πέσει κάτω ασχολείσου με κάτι άλλο , @pavlidisc θα μπορούσες και με pm να λύσεις το όποιο θέμα έχεις με τον @NasDriver δεν χρειάζονται όλα να γίνονται δημόσια...” Εσύ κατάλαβες ότι έχω κάποιο θέμα με κάποιον;;;; Άντε... πάω να πιάσω Τομ Μάη!!!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Η αλλαγή Source από CN/xiaomi.eu σε Global έγινε γιατί πλέον στο xiaomi.eu έχουν στην κυριολεξία καταστρέψει τις ROM με τις πολλές παρεμβάσεις που έχουν κάνει στον πηγαίο κώδικα και τις περισσότερες φορές χωρίς προφανή λόγο, με αποτέλεσμα τις αστάθειες και πολλά errors που οδηγούν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και σε υπερβολικό Power Consumption (Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας). ” Γιατί δεν παίρνετε το China Source κατευθείαν από την China Stable, και πρέπει να πάρετε το πειρα…

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Βασίλης "Εδώ τα πρόβατα έχουν την έννοια των άσχετων που δεν ξέρουν πού πάνε." Έχει και κάποιους που με ποιάνουν ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ! @NAS "Όποιος θέλει απαντήσεις σωστές και τεκμηριωμένες κάνει σωστές και τεκμηριωμένες ερωτήσεις..." Η αλήθεια είναι...ότι δεν περίμενα από σένα τέτοια αντίδραση. Ο σεβασμός απέναντι στο ... nickname σου (αυτό μόνο βλέπω) δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Δεν είναι αδυναμία ούτε "φόβος". Σεβασμός είναι. @ΝAS "Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται "δικηγόρο" να μας εξ…

• Η HTC, δεν έχει ένα HDR boost που δουλεύει είναι σαν HDR+;;;;ή κάνω λάθος;

• Παράθεση από linuxilakis: “Σας βάζω και την στοκ. Εδώ με κατεβασμένη την έκθεση. Το u11 έχει την τάση να καίει τις λάμπες. Οπότε αναγκαστικά κατεβάζεις ev. ” Εάν το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό, δεν θεωρώ ότι το κατέβασμα του ev είναι κάτι το τραγικό. Να σου πω και κάτι άλλο; Πόσες συσκευές ξέρεις που δεν καίνε φώτα χωρίς HDR+;