Χειροκίνητα δεν σε αφήνει να την βάλεις; Τρούπα όλα τα σφάζει , όλα τα μαχαιρώνει...
Magic WormHole
-
-
Ο/H mastersakis έγραψε:
καλημέρα παιδιά.......ξέρει κανείς να μου πει γιατί ο καιρός στο mimax μου δείχνει ότι νανε...άλλη πόλη ,δεν βρήσκει σωστά την θέση μου
-
Ποιός μαλώνει Γιώργο με ποιόν; Το παλικάρι δεν έχει θέμα με τα Themes αλλά με την τοποθεσία του καιρού, όπου την βάζεις χειροκίνητα και τελειώνεις.
-
Ελα, πάμε δυνατα κ μου χουν ξομείνει 2 κατσαρόλες ... κουκουφρίκες!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ποιός μαλώνει Γιώργο με ποιόν; Το παλικάρι δεν έχει θέμα με τα Themes αλλά με την τοποθεσία του καιρού, όπου την βάζεις χειροκίνητα και τελειώνεις.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@makis1024
Κάτι για εχθές από λάθος ανέβηκε σήμερα, το αποθήκευσε και δεν το είδα.
Thug lifer Ολλανδός ποδοσφαιριστής βγάζει κάρτα στο διαιτητή
Αυτός είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην παγκόσμια Ιστορία | Κοντολογίς
Κόκκορας περιμένει κάθε μέρα το αφεντικό του στη στάση που κατεβαίνει - Ειδήσεις
Μυστήριο για γερούς λύτες: Ινδιάνος με κινητό τηλέφωνο σε πίνακα του 1937; (φωτό, βίντεο) | Pronews
Καρχαρίας 200 κιλών στον Πατραϊκό κόλπο!
Τα 10 πιο όμορφα λουλούδια στον κόσμο - Τι λες τώρα;
xreokopise-i-thryliki-gibson
Παίκτρια του Survival «κολάζει» με το σταυροπόδι και το μπούστο της | WiFi NEWS -
-
-
-
Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου, και σε Redmi Note 4 και Mi Max 2 φίλων... όλα με official.
Μήπως είναι θέμα servers; Κατά καιρούς, έχει ξαναγίνει και στο κινητό και στο ρολόι.Ο/H takisfrag έγραψε:
Χειροκίνητα θα πάρει μια περιοχή ο καιρός αλλά όταν μετακινηθεί και αλλάξει περιοχή δεν αλλάζει όπως παλιά ,μένει απλά στην άλλη ,κάτι έχουν κάνει !!!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0