Δεν έχουμε δει pro ξεκλείδωτο με unofficial τρόπο. Κατά την γνώμη 99,9% μου μπορείς άφοβα. Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος πέρνα μια official και δες αν κλειδώσει, αν δεν κλειδώσει προχωράς άφοβα. H rom σου είναι fake.
Μην δώσεις σημασία στην rom οτι και να έχει θα το στρώσουμε..:) Πάρε όποιο νομίζεις καλύτερα απο χαρακτηριστικά/τιμή. Γενικά καλύτερα θα είναι να έχει την official chinese (international official *δεν* υπάρχει στο pro) αλλά μικρή σημασία έχει.
θα έχεις μόνο αγγλικά ή κινέζικα στα μενού. Εγώ πχ χρησιμοποιώ αγγλικά μενού γενικά οπότε αυτό δεν μου ήταν πρόβλημα καθόλου. Επίσης δεν έχει google play, μπορείς να το βάλεις όμως απο το xiaomi market. Κατά τα άλλα δεν νομίζω οτι θα έχεις κάποιο άλλο θέμα
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Μόνο σε κανένα official forum αν μαζευτούν πολλοί μπορεί να δώσουν σημασία πέρα απο τα standard copy paste =============== Φεβ 7th 2017, 4:16pm =============== Edit υπάρχει Turn on the camera, speaker phone is ativated, noise ... - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579