Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών ” Καλώς την έφαγε. Τον είχατε προειδοποιήσει αλλά δεν συμμορφώθηκε?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “O Δημήτρης έφαγε μία προειδοποίηση από το σύστημα ” Θέλετε να μας ενημερώσετε για ποιόν ακριβώς λόγο (και ιδιαίτερα με ποιά αφορμή) δέχθηκε την προειδοποίηση και την ποινή αυτή;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κρίμα κι άδικο. Τίποτα άλλο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άϊντε, να ποθάνει ο χάρος.... youtube.com/watch?v=x2Gj7AwCpF4

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μίλησα μαζί του στο viber, πριν λίγο. Έχει ξενερώσει φοβερά. Δεν ξέρει πώς έγινε.

• Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@takisfrag, @sso, @spideman3 έχετε πμ. Οι εξελίξεις στο ζήτημα του Μήτσου είναι καταιγιστικές

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Καληνύχτες και από εμένα και ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους (και στον @Xstos ειδικά) για τα πόστ τύπου Ξανθόπουλου/Καζαντζίδη - της ξενιτιάς το ψωμί είναι πικρό κτλ .. ” Ρε φίλε, 11 χρόνια έχω γράψει στο κοντέρ και μάλιστα σε άλλες εποχές, λες να μην ξέρω πώς είναι? Απλά, όσο τα μελετάς, τόσο σε πιάνουν διάφορα.... Γι'αυτό καλύτερα τα μποστάνια...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “με γατάκια; ” ναι, που μιλάνε 6 γλώσσες (πιστοποιημένα, όχι μπαρμπούτσαλα)

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zt654 Γάτο, παρουσιάσου γρήγορα στην Τρύπα, σου έχω αποστολή ! (την οποία μπορείς άνετα να στέψεις με πλήρη αποτυχία)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε τι θα γίνει με σας?! Τρούπα διαβάζω ή Ειδήσεις με Ντεμπρεντέρη-(τον)Τρέμη ?? Πού είναι η βραδινή μας ψυχοθεραπεία?? Πού είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία?? Πιάνω τον εαυτό μου στις τελευταίες 7-10 σελίδες να απολαμβάνει μόνο Γατοπιγκου, θα με κάνετε να πέσω στα χάπια?? Δεν αμολιόμαστε "κατά τα πευκάκια ολούθε" (Γκιωνάκης-πορτοκαλάδα από πορτοκάλια;) να βρούμε κανένα πελατάκι για ψυχαγωγία πριν την κατάκλιση?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “@Xstos Δεν υπάρχει ρισπεκτ. Ανανδρια λέγεται 1vs5... ” Άντε, καλά. Μόνο το αγγιστράκι ξεκάρφωσε και η πετονιά δεν φαίνεται...

• Τι θα γίνει με τα off topic εδώ μέσα?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Να μας πει και την γνώμη του και εκείνο το αρχι-αρχισκούληκο ο @Xstos ” Δεν έχω λόγια, απλά!! Τhe best ιδέα έβερ!!! Γάτε, πιγκουίνος είσαι, μην κολλάς!! Δείξε στον έτερο πιτσικόκο @giwrgosalim (που χρωστάει ακόμα εκείνο το ρισπέκτ από χθες, αλλά κάνει το παπάκι) τα κόλπα και την τέχνη σου.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Και γιατί να μην τολμήσετε αφού έπεσε του sait του duangi? ” Αποπλάνηση ανηλίκου κορασίδος...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “.μην το τολμήσεις, είναι αργά και θα παλέψεις χωρίς υποστήριξη κ οπισθοφυλακή!!! ” Καλά τα λες, γιατί σάμπως και πότε είχαμε?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Aυτός εδώ, δεν πρόλαβε να ψωνίσει απ τον duangη, κριμα το παιδί: Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn ” Να του ρίξω τυρί ή θα πάω για τεχνική ποινή και 3 βολές απόψε?