Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

...και φαντάσου, έτσι προχείρως, μόνο 3 στελέχη ασχολήθηκαν με την περίπτωση...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Σα δε ντρέπεσαι! @Xstos ” Δώσε ένα ρισπέκτ στην παλιά φρουρά και στους διδασκάλους ρε αγόρι και καθάρισες! Μόνο μια ωρίτσα γλέντι.... =============== Ιουν 6th 2017, 12:44am =============== Παράθεση από demakhs: “Εσύ σκληκ @spideman3 είσαι μεγάλο σκληκ ... μαζί μας είσαι ωρέ, για με τους άλλους?? ” Τι ρωτάς κι εσύ τώρα μωρέ! Γίνεται να μην έχει ενημερωθεί εγκαίρως!??!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τωρα για το θέμα του μεγέθους, του μήκους κ του πάχους του....μποστανιού μου, μήπως στις παρακάτω φωτό φαίνεται κ το γεωγραφικό μήκος κ το γεωγραφικό πλάτος στις λεπτομέρειες της φωτογραφίας?? ” ΩΧΧΧΧΧ, αυτό μοιάζει με το δικό μου, ε @giwrgosalim ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν το βρήκα το μποστάνι βαρέθηκα το θυμάμαι όμως ” Κοίταξες, έψαξες καλά και δεν το βρήκες?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Γατοπίγκου που είσαι βρε αχρείε να βοηθήσεις τον @giwrgosalim? ” Ωχ, όλη η αντιπολίτευση θα μου την πέσει? Ας είναι, Γιωργάκη, με τέτοιο βοηθό δεν κολλάς πουθενά! Μέχρι και την Τροπολιτσά παίρνετε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άντε, κάντε συμβούλιο και αποφασίστε, αλλά ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Κάνετε σύγκριση συγκεκριμένη! =============== Ιουν 6th 2017, 12:25am =============== Παράθεση από giwrgosalim: “Χθες δε μιλήσαμε για το μποστάνι ρε; Σήμερα δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε κάτι τέτοιο... ” Μπορεί να ήταν και χθες, δεν έχω παρακολουθήσει χθες και σήμερα πρωινές ώρες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν καταλαβαίνω που το πάς, το δικό σου ωραιότατο ήταν με τα μαρουλακια σου τα λαχανακια σου! Τι δεν βλέπω, σωστά; ” Δεν το πάω πουθενά. Απλά, επειδή η κουβέντα έγινε το μεσημέρι, λέω να ξαναέριχνες μια ματιά και στο δικό του. Μερικές σελίδες πίσω είναι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Ναι ναι φορτωστε με τύψεις να κάνω λάθος και στο όνομα μου μεθαύριο στην Έκθεση!!! Είπαμε το δικό σου πολύ ανώτερο!! ” Αφιερώνεις εσύ λίγη ώρα να το ξαναμελετήσεις? Ότι συμπέρασμα βγάλεις μετά, πάλι φίλοι είμαστε! Μόνο ξαναρίξε από μια ματιά!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν παράτησα κάτι στις φωτογραφίες που είδα ρε σύ! ” Να σου βάλω ένα homework; ΞΑΝΑΔΕΣ καλά το δικό μου και το δικό του μποστάνι και πες τίνος είναι το καλύτερο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Που ν κάνει καρπούζια αυτός ρε... ” Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “λες να μην διαθέσω 15-20 ρίζες να κάνω το κέφι του @Xstos και του @demakhs;;; ” Λες να μας κάνεις καλά με τόσες ριζούλες, γιατί είμαστε και μερακλήδες εμείς?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “@Xstos πρόσεχε.Έχει μποστάνι με μελιτζάνες. Δεν ξέρω αν είναι και φλάσκες!!! ” Τι να προσέχω, μην κάψει το λάδι? =============== Ιουν 6th 2017, 12:00am =============== Παράθεση από giwrgosalim: “Το μποστάνι του φυσικά! Είχε παραθέσει λινκ με φωτογραφίες από κάτι, ο θεός να τις κάνει, ντομάτες και μερικά κολοκύθια... ” Καρπούζια δεν είχε?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Και από μπαξέ πιστεύω ξέρει ο @sso οι υπόλοιποι απλά αλοιφές. ” Να βγει να μας τα αξιολογήσει ο αγαπητός!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Κλάσεις ανώτερο του αρχισκωληκα αλλά και πάλι λίγο! ” Του το έχεις δει του αρχιτέτοιου και σου φάνηκε και λίγο?

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Μόλις ενημερώθηκα για κάποιες πρωινές εξελίξεις, που έλαβαν χώρα εν τη απουσία μου. Κάποιες μεγάλες δυνάμεις, τα έβγαλαν για να τα μετρήσουν (τα μποστάνια τους) Θα ήθελα κατ'αρχην να ρωτήσω τον Αρχιτέτοιο @demakhs αν το δικό του μποστάνι χωράει επί της νήσου Κω ή έχει πιάσει και λίγο από Μαρμαρίδα και Νίσυρο. Σε δεύτερη φάση, θα ήθελα να παραθέσω προς αξιολόγηση, τα δικά μου φυτά, που έχω προχείρως στο μπαλκόνι (της κουζίνας, το μικρό) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Αν βαδίζεις τις ελπίδες σου στο νεαρό της ηλικίας μου τότε είσαι ήδη χαμένος ” Τις βαδίζω και παραμιλώ μ'αυτη τη συμφορά μου......

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Αυτο λέγεται κατάχρηση εξουσίας! Μην πω και εκμετάλλευση μειονοτήτων... Κοίτα μην καταφύγω εγώ στην σκουληκοδικαιοσυνη στο τέλος!! ” Δε πάει να λέγεται και Απόλλων Κρύας Βρύσης..... Να καταφύγεις και στην Πολεοδομία ΑιγαλέΟΥ Μετά να σε δω.......................... =============== Ιουν 5th 2017, 11:20pm =============== Παράθεση από spideman3: “Τους έχρισα Αξιωματική Αντιπολίτευση της τρύπας. ” Ρημάζεις τα παγκάρια εσύ!!!

• Καλά ντε.... Δεν βρίσαμε και κανέναν (μοντ ή μη), ούτε ρίξαμε κατάρες....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Ορίστε το λινκ οπου στις τελευταίες σελίδες έχει μπερδέψει τα μπούτια του με τις αποθήκες και γύρω στην σελίδα 80 είναι η περίπτωση που ανέφερα με τα untracked! ” Διάβασε ολόκληρο το ιστορικό και κάνε μας περίληψη 50 λέξεων και γρήγορα. Αυτά για αρχή. =============== Ιουν 5th 2017, 11:11pm =============== Παράθεση από spideman3: “αν και πιστεύω ότι προσπαθείς να καταδικάσεις έναν μνηστήρα του θρόνου ” Ποιού είναι τούτου ωρέ?? Ο εν λόγω νεανίας?