Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Wi-Fi ανοιχτό.
-
Η aroma βαίνει προς κατάργηση ούτως ή άλλως.
-
Παράθεση από George 21: “Έχω περάσει την ελληνική 8.12.13 στο Poco.. τι να περάσω για ενίσχυση ήχου??εχω magisk. Κατι σαν το Dolby Atmos θελω που να δουλεύει..με pie 9 ” Δοκίμασε Viper4android (ως Magisk module).
-
Δεν φαίνεται κάτι έξω από τα συνηθισμένα πράγματι.
-
Παράθεση από geozn8: “Να φανταστώ όταν ξανά μπαίνει κάποιο restore θέλει ξανά για root flash το magisk κλπ mod σωστά ?? ” Λάθος. Αν πήρες το backup με το magisk και τα mods εγκατεστημένα και να δουλεύουν σωστά θα στα επαναφέρει όλα κανονικά. Το Magisk καθώς και τα modules αυτού αποθηκεύονται σε image αρχείο στο /data/adb path. Το image γίνεται mount σε κάθε boot και μετά αναλαμβάνουν δουλειά οι υπηρεσίες (services) του Magisk καθώς και ο manager. Εφόσον ένα nandroid backup συνήθως περιέχει όλο τ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
BanditGR - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Δεν έχουμε κάνα θέμα σε Poco λόγω android 9 καμία ασυμβατότητα με lazy κλπ? ” Θεωρητικά όχι. Δεν έχω όμως την συσκευή και άρα δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός. Θα πρέπει να το δεις ο ίδιος.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
BanditGR - - Recoveries
ΜήνυμαΚανονικά ειδοποιήσεις για αναβάθμιση με lazyflasher + official (με root είναι τα προβληματάκια). Δεν χρειάζεται lazyflasher η XTRV (είναι επαρκώς πατσαρισμένο το boot image είτε κάνετε root είτε όχι).
-
Καλά δείχνουν τα πράγματα αλλά θέλω να αφήσεις το CPU spy εγκατεστημένο για μια πλήρη φόρτιση, κοινώς θα φορτίσεις στο 100% και μετά εσύ θα χρησιμοποιείς τη συσκευή όπως τη χρησιμοποιούσες κανονικά δηλαδή και όταν χρειαστεί να την ξαναφορτίσεις, τότε θα βάλεις εδώ τα στατιστικά του CPU Spy καθώς ΚΑΙ αυτά από τη stock εφαρμογή της μπαταρίας (μην ξεχάσεις το διάγραμμα). Έτσι θα έχουμε μια πρώτη εικόνα που θα μας δώσει ίσως κάποια ένδειξη αν κάτι δεν πάει καλά.
-
Παράθεση από Nnoutas: “Τα έχω κάνει όλα από χθες. Η απορία μου είναι με την εικόνα των πυρήνων. Είναι φυσιολογικό; Επίσης τι μπορεί να συνέβη σήμερα με τη φόρτιση που ανέφερα παραπάνω; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μετά τη χαρά της απόκτησης της, κατά τα άλλα, εξαιρετικής συσκευής αυτά τα θεματάκια με έχουν προβληματισει. ” Δοκίμασε το εξής: Αν έχεις καθορίσει ότι η συσκευή μπορεί να ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα, απενεργοποίησε την εν λόγω επιλογή. Επίσης σβήσε όσα δακτυλικά αποτυπώματ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛέσβος: Έβαλε τον φίλο της στη βαλίτσα για να ταξιδέψουν μαζί στην Αθήνα! - Ειδήσεις Είχα καιρό να μπω στην τρύπα και έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω !
-
Παράθεση από mparaxir: “Παντος κριμα που το mido σχετικα καινούργιο κινητό και πούλησε τρελά εμεινε σε android έκδοση nougat δεν πήρε καν android 8 η έστω 7.1 ” Με όλο το σεβασμό το kenzo πούλησε πολύ περισσότερο και δεν πέρασε ποτέ το Marshmallow, παρόλο που σε custom ROM (Nitrogen OS) σηκώνει Pie για πλάκα. Είναι τα γνωστά θέματα της Xiaomi. Να δώσω και ένα πρόσφατο παράδειγμα. Ας πάρουμε το whyred, την πιο πρόσφατη συσκευή που ακόμα πουλάει σαν ζεστό...ψωμάκι (μιας που πλέον είναι και δοκιμασ…
-
Παράθεση από jimmynet: “Καλησπέρα Ευχαριστώ πολύ όλους που βοήθησαν στο να ξεκλειδώσω και να περάσω την XTRV στο Mi 8 Lite. Να πω ότι όλα πήγαν καλά και το τηλέφωνο πραγματικά πετάει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι επειδή θέλω να το ρουτάρω με το Magisk για να περάσω το Atmos. Διάβασα ότι πριν φλασαρω το Magisk θα πρέπει να φλασαρω ένα άλλο αρχείο το "Force Encryption disabler" Ισχύει αυτό γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν έ…
-
Παράθεση από archiezulu: “προβλημα με dipper σκαλωνει στην οθονη xtrv και γαιδουρωνει ” Ποια ROM είχες πριν μέσα ?
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Σε Android 8 και πάνω δεν έχετε το Dolby Atmos αλλά το Dolby Plus που είναι ένα Module του Magisk. ” Εγώ έχω κάνει ρουτ με το τελευταίο magisk 18.0 αλλά για το mi8 pro δεν το βρίσκω γιατί..?? Επίσης στην πρώτη σελίδα δεν βλεπω μεσα στο λίνκ να υπάρχουν οι ρομ για το mi8 Pro - Explorer κλπ..?? ” Από τα επίσημα forums σε ότι αφορά το κινέζικο source: The update is delayed for Mi MIX 2S, Mi 8, Mi 8 EE, Mi MIX 3, Mi 8 Pro due to a black screen problem on…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από sacs: “Με το redmi note 4 το κράταγε. Στο 5 θέλει να περνάς μόνο το update; Γιατί αυτό πήγα να κάνω στην αρχή και δεν το έκανε. Γι'αυτό και μου κατέβασε όλη τη ρομ. ” δεν παίζει... Η official πάντα αντικαθιστούσε το twrp με το stock recovery. ” Η full ROM σίγουρα. Για τα OTA update packages έχω μια αμφιβολία.
-
Χωρίς επαναφορά μπουτάρει ?
-
Παράθεση από jimmynet: “Άρα εννοείς ότι θα πρέπει να το κάνω root πρώτα ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμ...ναι ? Αφού μιλάμε για Magisk module που πρέπει να κατέβει από το repository, που είναι προσβάσιμο μόνο μέσω Magisk Manager που χρειάζεται Magisk root...άρα πρέπει να φλασάρεις το Magisk (είτε από την aroma/δεν θα το δοκίμαζα σε τόσο νέα συσκευή/ είτε...χειροκίνητα, μετά την εγκατάσταση της XTRV).
-
Παράθεση από sacs: “Καλησπέρα. Μόλις έκανα το update σε 10.0.6 φλασάροντας ολόκληρη τη ρομ, Πριν είχα την orange fox και μετά το update γύρισε σε stock recovery. Ξέρει κανείς τι παίζει; ” Τι σου κάνει εντύπωση ακριβώς ? Αν φλάσαρες επίσημη ROM, σοβαρά περίμενες να κρατήσει το custom recovery ? Χλωμό (και το υποστηρίζουν ελάχιστα recovery). Απλά το ξαναπερνάς μαζί με lazyflasher/root manager και είσαι εντάξει.
-
Μην επαναφέρεις το /data partition μιας και υποψιάζομαι ότι εκεί είναι όλο το πρόβλημα. ΑΝ το επιλέξεις να το επαναφέρεις τουλάχιστον πάρε πρώτα backup το προηγούμενο /data εκτός και αν μετά το FR δεν περάσεις τίποτα. Όπως και να έχει πάντα κρατάμε ένα nandroid backup της συσκευής ανά 1-2 ROM ώστε να έχουμε πάντα ένα σημείο αναφοράς για τέτοια απρόοπτα.