Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Για την κάμερα οι πιο ειδικοί να σου απαντήσουν είναι εδώ τα παιδιά που έχουν τη συσκευή. Για την μπαταρία, καθαρά γνωρίζοντας τη δομή του MIUI ως λειτουργικό σύστημα τόσο στην Global όσο και στην China θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν η China έχει καλύτερη απόδοση. Θα σήμαινε προφανώς αυτό ότι η Global βγήκε στο "πόδι" και χρήζει σοβαρών βελτιώσεων ή υπάρχει κάτι στο υλικό (hardware) που παίζει καλύτερα με την China ROM (πολύ αμφιβάλω αλλά για να είναι απόλυτα δίκαιος και αντικειμενικός δεν μπο…

• Παράθεση από Mrlifeguard: “Λοιπον, παρελαβα με Global, κανω την διαδικασια μεσω miflash, περναω την κινεζικη μεσω fastboot, κλειδωνει ο bootloader. Σημερα λοιπον, παω να ξεκλειδωσω τον bootloader με το δικο μου account, κανω την διαδικασια και απλα ξεκλειδωνει, ουτε αναμονες ουτε τιποτα! Καπου διαβασα αυτο που εγραψα παραπανω, σχετικα με τα permissions. Ερωτηση. Αν βαλω τωρα XTRV 8.9.6, θα μπορω αργοτερα να βαλω την αντιστοιχη οταν βγει σε stable, χωρις factory reset? ” Όχι. Η XTRV βασίζεται παρ…

• Εγώ πάλι σε Dipper δεν θα πήγαινα ούτε με σφαίρες. Όχι όταν υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις σε κινέζικη έκδοση και να το πάρεις στο χέρι όταν έχεις μέσα ROM από οποιοδήποτε Global source.

• Παράθεση από mavros.ofis: “Η xiaomi.eu rom είναι βασισμένη στην κινέζικη αλλά είναι global? ” Όχι το source είναι 100% κινέζικο με παρεμβάσεις από την ομάδα του xiaomi.eu. Η μετάφραση όμως στα ελληνικά/αγγλικά/whatever είναι ok. Τώρα που το σκέπτομαι η xiaomi.eu είναι μια καλή επιλογή για το Dipper. Μιλάμε για κινέζικη ROM που μοιάζει με Global χωρίς όμως να είναι και άρα να ενέχει τον κίνδυνο brick. Χμμ...

• Εγώ πάλι και την κουρτίνα να κατεβάσω στη lockscreen δεν βλέπω τίποτα από ειδοποιήσεις (ούτε καν τη μπάρα του Security app), μόνο τα switches. Όλα αυτά στην Global του nikel. Προφανώς στην κινέζικη μπορεί να είναι διαφορετική η εικόνα.

• Τα lockscreen notifications δουλεύουν. Επίσης δουλεύει το LED της ειδοποίησης. Για τα εικονίδια δεν έχω προσέξει αλλά ειλικρινά με όλα τα προηγούμενα να χάσεις ειδοποίηση απλά δεν παίζει.

• Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση γιατί δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank? Στο redmi note 5 pro? ” Τι σου λέει δηλαδή ? Μήπως χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις εκ νέου ?

• Παράθεση από thanostonia: “Nαι το ίδιο χρησιμοποιησα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχουμε μπερδευτεί προφανώς. Ο @amavroudis απαντούσε στο post του @ArisC που είχε το πρόβλημα με το Tiffany και το TWRP. Εσύ έχεις Dipper

• Παράθεση από thanostonia: “3.2.1.0611 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το άλλαξες πρόσφατα ? Χρησιμοποίησες το ίδιο για να φλασάρεις και την 8.8.30 ?

• Παράθεση από makis1024: “Λογικά θα παίρνει διότι είναι official , αλλά εάν κλειδώσει ξαφνικά ο bootloader σε κάποια αναβάθμιση , την πατήσαμε... ” Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Στις μη επίσημες ROM είναι σχεδόν ανύπαρκτος ο κίνδυνος, αλλά αν κλειδώσει από επίσημη αναβάθμιση (πχ καμιά αναβάθμιση του Android) τότε τέλος. Πραγματικά στη συγκεκριμένη συσκευή λόγω του σοβαρότατου θέματος που έχει με το κλείδωμα, αν (λέω ΑΝ) προσωπικά ήθελα να μείνω σε επίσημη θα έμενα σε China. Διαφορετικά cust…

• Πολύ λογικό να παίζει καλύτερα η cn ROM, άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι το omega δεν διαθέτει Global ROM και το όποιο port σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά, αν δεν δούλευε καλά και η κινέζικη αντίο ζωή. Από εκεί και πέρα σαφέστατα και οι ROMs από China source είναι περισσότερο γεμάτες σε features αλλά δυστυχώς και σε ένα σωρό υπηρεσίες που τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν προσφέρουν τίποτα σε κάποιον εκτός Κίνας, εκτός από το να τρώνε άσκοπα μπαταρία.

• Παράθεση από amavroudis: “Έπρεπε να έχεις κρατήσει backup από την "παλιά" και με το που την φλασαρες την 'παλια" να εκανες restore το backup. Τώρα θέλει factory reset και στήσιμο πάλι... ” Εξαρτάται που είναι το πρόβλημα. Αν είναι στα δεδομένα του sms app τότε ναι θα δουλέψει αυτή η λύση, αλλά λογικά θα έπρεπε να δουλεύει και ένα καθαρισμός δεδομένων στην παλιά ROM.

• Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “ - @MIUI_ART δεν ανοίγει καν από τις ρυθμίσεις ....... εφαρμογές μυνήματα και μπουμ η εφαρμογή δεν ακούει με τίποτα .....το θέμα είναι ότι το κράτησε και στην 8.8.30που επέστρεψα όπως ανέφερα πριν .....μουλαρωσαν τα sms ....τώρα κάτι που παρατηρείται είναι ότι στην 8.9.6 σου επέτρεπε να σβήσεις sms στην 8.8.30 δεν ανοίγει με.τιποτα και δεν λαμβάνεις μύνημα εννοείτε....... ” Πως επέστρεψες πίσω ? Φλάσαρες απλά την 8.8.30 ?

• Παράθεση από kaikas: “Να κάνω μία ερώτηση έχω την τελευταία stable έκδοση της Aroma για να περάσω την beta πια είναι η διαδικασία; ” Την κατεβάζεις στη συσκευή (ή στο PC και την περνάς στη συσκευή), κάνεις boot σε TWRP recovery, κάνεις factory reset και την φλασάρεις. Εννοείται λόγω του factory reset, καλό θα είναι να έχεις ένα backup των πραγμάτων που σε ενδιαφέρουν.

• Το πρόβλημα με την εφαρμογή των SMS οφείλεται στο cn/eu source. Υποτίθεται ότι το είχαν διορθώσει δίνοντας νέο source. Θα το δούμε.

• Θα φτιαχτεί και υποστήριξη για Magisk στο mod, ώστε να μην στηριζόμαστε στο init.d. Είναι στα σκαριά.

• Παράθεση από vasilhs: “Με το mi 5 τί γίνεται, υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά και πρέπει ανησυχούμε ή απλά δεν είναι έτοιμη ακόμα (και δεν μας νοιάζει καθόλου). ” Δεν βγήκε Global ROM για το Mi5 αυτή την εβδομάδα. Ίσως υπάρξει κάτι από cn/eu source εφόσον βγει. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσει ο @MIUI_ART.

• Παράθεση από agmg: “Καλημέρα παιδιά Αν φλασάρω την 8.9.6 που μου ήρθε σε VIP mail πρέπει μετά να φλασάρω και τον νέο updater? ” Όχι, τον έχει μέσα ήδη.

• Παράθεση από Firem@n: “@BanditGR την αναβάθμιση του magisk σε 17.1 την έκανα πριν 3-4 ημέρες αν θυμάμαι καλά με τον λάθος τρόπο (χωρίς unistall ) και ευτυχώς δεν είχα προβλήματα. Αυτά σε mi note 3 και με rom 8.8.23. ” Καλώς. Αφού δουλεύει μην το πειράζεις καθόλου

• Είναι το κλασικό μήνυμα του brick. Χρειάζεται πλέον authorized Mi Account για φλασάρισμα μέσω EDL ώστε να σωθεί. Έσχατη λύση επιστροφή στο κατάστημα. Δυστυχώς.