Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H BanditGR έγραψε:

Τα lockscreen notifications δουλεύουν. Επίσης δουλεύει το LED της ειδοποίησης. Για τα εικονίδια δεν έχω προσέξει αλλά ειλικρινά με όλα τα προηγούμενα να χάσεις ειδοποίηση απλά δεν παίζει.
      ναι εχεις δικιο δουλευουν με τον τροπο που προειπα και ναι δεν θα χασεις ειδοποιηση αλλα υπαρχει αυτο το προβλημα (αυτο δεν υπηρχε στην miui 9) δεν φαινονται εικονίδια εφαρμογων και ειδοποιησεων στην μπαρα καταστασης στην lock screen (αν κατεβασεις την κουρτινα φαινονται κανονικα) ...
      αυτο λοιπον διαβασα οτι προσπαθουν να το λυσουν στην xiaomi (λεει οτι καποιοι ινδοι κατι βρηκαν αλλα δεν ειναι επισημο ακομα) μαζι με τα υπολοιπα θεματα (υπαρχουν και εχουν αναφερθει και αλλου προβληματα με σιμ καρτες)

εγω εχω δυο κοσμοτε και δεν αντιμετωπισα προβληματα αναγνωρισης καρτας σιμ ή λειτουργιας ιντερνετ δεδομενων (μονο το δεν υπάρχει καρτα σιμ στην lοck screen αλλα να δουλεύει η καρτα) και εχω δοκιμασει πολλες miui 10 απο 5-6 διαφορετικες ομαδες δημιουργων ρομ (αν τα θυμάμαι καλα και δε μου ξεφευγει κατι miuisu, miuipro, miuiroom, miglobe, miuieu, και φυσικα απο εδω των παιδιων ολες τις εκδόσεις)
    • Εγώ πάλι και την κουρτίνα να κατεβάσω στη lockscreen δεν βλέπω τίποτα από ειδοποιήσεις (ούτε καν τη μπάρα του Security app), μόνο τα switches. Όλα αυτά στην Global του nikel. Προφανώς στην κινέζικη μπορεί να είναι διαφορετική η εικόνα.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Εγώ περιμένω να πέσει η τιμή του mi8 και αν μπορέσω να μοσχοπουλησω το pro.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εγώ πάλι σε Dipper δεν θα πήγαινα ούτε με σφαίρες. Όχι όταν υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις σε κινέζικη έκδοση και να το πάρεις στο χέρι όταν έχεις μέσα ROM από οποιοδήποτε Global source.
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H dhmlaz έγραψε:

Μην κάνετε κόπο για miui 10. Εάν έχετε συνδρομή και για Internet δεν δουλεύει η λειτουργία των δεδομένων σε καμία κάρτα εάν το τηλέφωνο το χρησιμοποιείς σαν δίκαρτο.

γενικα μην κανεις γενικευσεις ( ;) γενικευση?...) διοτι συνηθως πεφτεις εξω...
      με λιγα λογια εγω εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις miui 10 και σε ολες με δικαρτο και δυο καρτες μεσα δουλευαν κανονικα τα δεδομενα και με τις δυο (εχω συνδρομη δεδομενων στην μια και περιστασιακα βαζω στην αλλη)
      Για να γνωρίζεις ότι γενικά πέφτω έξω με τις εκτιμήσεις μου αλλά και παρατηρήσεις μου σημαίνει ότι έχεις δει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις μου. Είναι σαφές ότι κάπου έχεις πελαγώσει. Έχω ανεβάσει και screenshot και λεπτομέρειες που για κάποιο λόγο δεν θες να τις αναφέρεις και να αιτιολογησεις την άποψη σου για γενίκευση. Επιμένω ότι στην σιμ 1 με cosmote kai στην σιμ 2 me wind δεν υπάρχει επικοινωνία στα δεδομένα. Μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί μόνο της cosmote αλλά η σιμ 2 είναι παγωμένη. Όταν λοιπόν έχεις πλήρη εικόνα ξαναμιλας με στοιχεία. Αυτή τη στιγμή η rom είναι cm. Η global θέλει πάρα πολύ δουλειά για να διορθωθεί. Ίσως μετά την έκδοση της κινεζικής τον Οκτώβρη

• Ο/H dhmlaz έγραψε:

Για να γνωρίζεις ότι γενικά πέφτω έξω με τις εκτιμήσεις μου αλλά και παρατηρήσεις μου σημαίνει ότι έχεις δει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις μου. Είναι σαφές ότι κάπου έχεις πελαγώσει.
      ωχ παρεξηγηση, συγνωμη αλλα δεν ειναι προφανες οτι αστειευομαι και μαλιστα κοροιδευω και τον εαυτο μου που κανω γενικευση? δεν φαινεται η γελαστη φατσουλα? ειναι τοσο δυσκολα αντιλυπτο? αν ναι σε καποια απο τις παραπανω ερωτησεις ζητω συγνωμη,
      προφανως και δεν εχω την ταση να παρακολουθω καποιον συγκεκριμενο σχολιαστη αλλα το νημα στο συνολο του και επισης δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεση αλλα ήθελα απλα με εναν εύσχημο τροπο (ετσι νομισα και λυπαμαι) να πω αυτο που θελω δηλαδη να πω πως καλο ειναι να μας πεις την περιπτωση σου αλλα δεν εχεις δικαιωμα να ισχυριζεσαι πως αυτο συμβαινει ή θα συμβει σε ολους μας επομενως μας λες "Μην κάνετε κόπο για miui 10." νομιζω δεν ειναι σωστο να μας αποτρεπεις με τοση σιγουρια, απλα πες μας την χρησιμη σιγουρα εμπειρια σου...
      αυτα και λυπαμαι αν παρεξηγησες, να εισαι σιγουρος δεν υπηρχε ή υπαρχει κακη προθεση απο μερους μου...

εδιτ
      επισης προσβλητικα προσωπικα σχολια (του τυπου "εχεις πελαγωσει") καλο ειναι να αποφευγονται γενικως διοτι εδω δεν γνωριζομαστε και προφανως δεν ειναι πρέπον, επιπλεον εγω δεν μιλησα προσωπικα για σενα αλλα γενικα (φατσουλα χαμογελαστη διοτι απλα μαλλον παλι εκανα το ιδιο, γενίκευση), κατι σαν δευτερο προσωπο που συνανταμε στις παροιμίες δηλαδη, δεν μιλω για σενα, παρεξηγηση ας μην αναλωθούμε αδικα σε αντιπαραθεση...

εδιτ 2
      αυτα και ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση
      καλη συνεχεια και ευχομαι να ανταλλάξουμε αποψεις παλι αλλα για πιο εποικοδομητικό λογο...
      1. @dhmlaz τι εννοείς ότι όταν η πρώτη είναι cosmote και δεύτερη της Wind λειτουργεί μόνο η πρώτη και η δεύτερη είναι παγωμένη; Ούτε κλήσεις; Γιατί εγώ έχω στην πρώτη cosmote και στην δεύτερη Wind και μιλάω κανονικά και με τις δύο και έχω δεδομένα στην πρώτη. Ίσως γίνεται αυτό επειδή έχω απενεργοποιημένο το Internet στην Wind.
    • Διαφήμιση
    • αναφέρομαι μόνο στην κάρτα της wind και μόνο ότι έχει σχέση με δεδομένα. Με ομιλία δεν έχω πρόβλημα. Ούτε εαν έιναι μόνο μία κάρτα ενεργή. Στην σιμ 1 δουλεύουν όλα (cosmote) env sthn sim2 wind ( ταυτόχρονη ύπαρξη με σιμ 1 ) δεν υπάρχει δυαντότητα για επικοινωνια στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Εγώ πάλι και την κουρτίνα να κατεβάσω στη lockscreen δεν βλέπω τίποτα από ειδοποιήσεις (ούτε καν τη μπάρα του Security app), μόνο τα switches. Όλα αυτά στην Global του nikel. Προφανώς στην κινέζικη μπορεί να είναι διαφορετική η εικόνα.
      τελικά έχεις δίκιο, προσεξα πως και την κουρτινα να κατεβασω με κλειδωμένη οθόνη δεν φαίνονται οι ειδοποίησεις ουτε ολόκληρες η μια πανω απο την άλλη ουτε τα εικονίδια τους το ενα διπλα στο αλλο επάνω
    • εγω γιατι βλεπω ειδοποιησεςι στην Lockscreen..?

αυτα δεν λετε..?
      Images
      • Screenshot_2018-09-13-15-12-38-531_lockscreen.png

450,21 kB, 389×692, viewed 62 times
      • Screenshot_2018-09-13-15-13-31-729_lockscreen.png

136,69 kB, 1.080×1.920, viewed 80 times
    • Διαφήμιση
    • Ναι μολις χτυπησει η ειδοποίηση και ανοιξεις την οθονη πριν την ξεκλειδωσεις φαίνεται η ειδοποίηση όπως στην πρωτη φωτο σου, αλλα οχι τα εικονίδια στην μπαρα.
      αν ξεκλειδωσω και δε την διωξω την ειδοποίηση δεν ξαναφαινεται ενω έπρεπε να φαίνεται μονο το εικονίδιο νομιζω αλλα δεν φαίνεται
      Στην δεύτερη φωτο ξεκλειδωσες?
      Ποια ρομ εχεις?

Έτσι μου έρχεται να ξαναβαλω την 9 για να δω την διαφορά και να καταλάβω τι γίνεται