ναι εχεις δικιο δουλευουν με τον τροπο που προειπα και ναι δεν θα χασεις ειδοποιηση αλλα υπαρχει αυτο το προβλημα (αυτο δεν υπηρχε στην miui 9) δεν φαινονται εικονίδια εφαρμογων και ειδοποιησεων στην μπαρα καταστασης στην lock screen (αν κατεβασεις την κουρτινα φαινονται κανονικα) ...Ο/H BanditGR έγραψε:
Τα lockscreen notifications δουλεύουν. Επίσης δουλεύει το LED της ειδοποίησης. Για τα εικονίδια δεν έχω προσέξει αλλά ειλικρινά με όλα τα προηγούμενα να χάσεις ειδοποίηση απλά δεν παίζει.
αυτο λοιπον διαβασα οτι προσπαθουν να το λυσουν στην xiaomi (λεει οτι καποιοι ινδοι κατι βρηκαν αλλα δεν ειναι επισημο ακομα) μαζι με τα υπολοιπα θεματα (υπαρχουν και εχουν αναφερθει και αλλου προβληματα με σιμ καρτες)
εγω εχω δυο κοσμοτε και δεν αντιμετωπισα προβληματα αναγνωρισης καρτας σιμ ή λειτουργιας ιντερνετ δεδομενων (μονο το δεν υπάρχει καρτα σιμ στην lοck screen αλλα να δουλεύει η καρτα) και εχω δοκιμασει πολλες miui 10 απο 5-6 διαφορετικες ομαδες δημιουργων ρομ (αν τα θυμάμαι καλα και δε μου ξεφευγει κατι miuisu, miuipro, miuiroom, miglobe, miuieu, και φυσικα απο εδω των παιδιων ολες τις εκδόσεις)