Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@demakhs Είσαι καλά; Θα ορκιζομουν ότι το post του @alfalamda με το κράξιμο για το "φυλΛο" ήταν δικό σου... Κι εσύ τίποτα; Το άφησες έτσι; Έλειψα μία βδομάδα από εδώ μέσα και αλλάξατε ρόλους μήπως;
-
Εγω δουλευω σταθερα με 2G και αλλαζω σε 4G μονο οταν ανοιγω δεδομενα για εξοικονομηση μπαταριας
-
Αααα σορρυ δεν παρατηρησα οτι θελει οπωσδηποτε την 800αρα! Εγω παντως που δεν την εχω δεν μου 'λειψε κιολας παντως! Αν δεν κανω λαθος μονο η wind την χρησιμοποιει στο δικτυο της..
-
@Zombie ρε φιλε εγω ξες τι θα σου πω; Αφου κοιταξες που κοιταξες Ελλαδα και μαλιστα στα 204 ευρω οπως λες, γιατι δεν δινεις ακομα 4 να το παρεις απο εδω XIAOMI Redmi Note 4X Οκταπύρηνο 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM - Γκρι Να εχεις ησυχο το κεφαλι σου και πραγματικη εγγυηση 2 χρονια; Το καταστημα αυτο συνεργαζεται με το forum και ειναι 'ξηγημενο 100% απ οτι ξερω! Μπορουν και τα παιδια να σου το επιβεβαιωσουν.
-
@perpetas το ίδιο θέλω να παραγγείλω κι εγώ γι αυτό ρώτησα αν πρέπει να προτιμήσω Μαλαισιανο ή ολλανδικό ταχυδρομείο. Όντως σε 10 μέρες παρελαβες;
-
Μαγκες για το Μαλαισιανο ταχυδρομείο τι ξέρουμε; Χρόνοι κτλ; Σε σχέση με το Ολλανδικό; Τελευταία φορά με Ολλανδικό πάτησε Ελλάδα μεσα σε 6 μέρες από την αποστολή απλά μετά καθυστέρησε άλλες 13 εντός Ελλάδας...Λέτε να το δοκιμάσω το Μαλαισιανο;
-
Παιδια αυτο το δεματακι μου περασε αερας απο το τελωνειο ηταν ενα δωρακι τζαμακι απο το gearbest! Απ οτι βλεπω οι Κινεζοι εβαλαν μονοι τους χωρις να το ζητησω χαρακτηρισμο "commercial items"! Λετε να φταει αυτο που περασε απαρατηρητο;; Επισης αυτο το Priority πανω τι ειναι;
-
@Xstos Γελας αλλά αυτά κυνηγανε !
-
Αερας πέρασε το τζαμακι μου! Γνήσιος σκωληξ και σε σκληρές εποχές!!! 16 μέρες παραλαβή postNL
-
@demakhs Αυτό με τη συγγένεια με τον Μητσοτάκη πρέπει να το κοιτάξεις σοβαρά! Τουλάχιστον να πάρεις το μερίδιο σου από την κληρονομιά..... Σε καμία 50αρια χρόνια που θα μας αφήσει!!! =============== Απρ 3rd 2017, 12:11am =============== Το κλείσιμο από ΚΔ ΘΕΣΣ. τι σημαίνει; Αέρας πέρασα;
-
Το δεματακι μου πάλι τελωνείο εμπλεξε μάλλον έχει δύο μέρες λέει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο, ΚΔ ΘΕΣΣ. Ε δηλαδή 3.5 € δεματακι είναι γιατί του βγάζουν το λάδι τώρα;;;;;;;
-
@bzanios Συμφωνα με αυτα που λες δεν υπαρχει ο λογος υπαρξης του forum οπως και καθε αλλου forum, αφου για να εχουμε αποψη για κατι θα πρεπει να το δοκιμασουμε εμεις! Επισης συμφωνα με αυτη τη λογικα παραγγελνουμε απο το πρωτο καταστημα που θα βρουμε ασχετα απο το τι λεγεται γι αυτο!
-
Παράθεση από Flawless13: “Εχω παρει 3 κινητα απο εκει,τι το κακο εχουν? Απλα πληρωμη μεσω paypal για να εισαι σιγουρος για ολα ” Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το καταστημα αλλα επειδη το εχω ψαξει πολυ τοσοστο forum μας οσο και σε αλλα, το συγκεκριμενο καταστημα κουβαλαει πολλες αρνητικες κριτικες και οχι μονο απο ελληνες πελατες! Εχει κανει κατα καιρους διαφορες λαμογιες!
-
@demakhs Προχωραει ερποντας ρε συ απλα δεν επαναλαμβανω τα αυτονοητα!!