ναι ρε συ το είδα στο dutycalculator .com.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
Με το free registered airmail του Minideal είναι σίγουρο ότι, αν εκτελωνιστεί, θα εκτελωνιστεί από τα ΕΛΤΑ;
Επίσης για DHL Express (28€) ούτε να το σκέφτομαι έτσι; -
dhl express αν θες να δώσεις όσο κάνει το κινητό πάω πάσο. Τα δημόσια ταχυδρομία στα δημόσια. Έτσι πάει.
-
@Zombie ρε φιλε εγω ξες τι θα σου πω; Αφου κοιταξες που κοιταξες Ελλαδα και μαλιστα στα 204 ευρω οπως λες, γιατι δεν δινεις ακομα 4 να το παρεις απο εδω XIAOMI Redmi Note 4X Οκταπύρηνο 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM - Γκρι
Να εχεις ησυχο το κεφαλι σου και πραγματικη εγγυηση 2 χρονια; Το καταστημα αυτο συνεργαζεται με το forum και ειναι 'ξηγημενο 100% απ οτι ξερω! Μπορουν και τα παιδια να σου το επιβεβαιωσουν.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@Zombie ρε φιλε εγω ξες τι θα σου πω; Αφου κοιταξες που κοιταξες Ελλαδα και μαλιστα στα 204 ευρω οπως λες, γιατι δεν δινεις ακομα 4 να το παρεις απο εδω XIAOMI Redmi Note 4X Οκταπύρηνο 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM - Γκρι
Να εχεις ησυχο το κεφαλι σου και πραγματικη εγγυηση 2 χρονια; Το καταστημα αυτο συνεργαζεται με το forum και ειναι 'ξηγημενο 100% απ οτι ξερω! Μπορουν και τα παιδια να σου το επιβεβαιωσουν.
-
Αααα σορρυ δεν παρατηρησα οτι θελει οπωσδηποτε την 800αρα! Εγω παντως που δεν την εχω δεν μου 'λειψε κιολας παντως! Αν δεν κανω λαθος μονο η wind την χρησιμοποιει στο δικτυο της..
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Αααα σορρυ δεν παρατηρησα οτι θελει οπωσδηποτε την 800αρα! Εγω παντως που δεν την εχω δεν μου 'λειψε κιολας παντως! Αν δεν κανω λαθος μονο η wind την χρησιμοποιει στο δικτυο της..
Για το mygad ψηνόμουν και γω αλλά προσπαθώ να τα υπολογίσω όλα στην επιλογή Xiaomi αλλά σε λίγο θα κλατάρω χαχα
-
Και το 3G αν έχει καλό σήμα πετάει.
Δεν το άνοιξα ακόμα εγώ και δεν εχω και παράπονο.
Even dead i will fight. -
Εγω δουλευω σταθερα με 2G και αλλαζω σε 4G μονο οταν ανοιγω δεδομενα για εξοικονομηση μπαταριας
Ο/H Zombie έγραψε:
Γεια σας παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Θα πάρω το Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625 επεξεργαστή.
Αρχικά είχα επιλέξει το Minideal ώστε να μου έρθει από Κίνα με 162€ περίπου, χωρίς έξοδα αποστολής και με registered airmail, ρισκάροντας με το τελωνείο (παρά την επισήμανση του πακέτου με low cost gift που σκόπευαν να κάνουν). Αλλά λίγο το ρίσκο λίγο το 15-45 εργάσιμες ημέρες (!) με έψησαν να δω λίγο πάλι τα σκρουτζομάγαζα.
Το βρήκα τελικά στο youhou.gr με περίπου 204€, ίδιο επεξεργαστή, ευρωπαϊκό φορτιστή, CE πιστοποίηση, official global ROM, την μπάντα Β20 (μου επιβεβαίωσαν με email ότι τη διαθέτει γιατί στην περιγραφή του κινητού στο site τους δεν το γράφουν), 2 χρόνια εγγύηση από το ίδιο το κατάστημα και παράδοση το πολύ σε 3 εργάσιμες.
Πιστεύω παρά τα περίπου 40€ παραπάνω αξίζει, τι λέτε;
Παρτο απο εδώ να ξεμπερδεύεις. Αν ειναι πράγματι η global έκδοση με την b20 είναι καλή τιμή για Ελλάδα.
Όσον αφορά το τελωνείο τα λεφτά που θα δώσεις είναι το λιγότερο αν το τσιμπήσουν. Ο ένας μήνας έξτρα αναμονή μέχρι να ελεγχθεί σίγουρα θα σε τρελάνει.
Μην ακούς τους άλλους έχουν μετοχές στο trackchecker mobile!!!! Τζάμπα να τους το έδιναν εδώ θα προτιμούσαν να το αγοράσουν από Κίνα. Είναι εθισμένοι!!!
Sent from my SM-T320 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα