Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γεια σας παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Θα πάρω το Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625 επεξεργαστή.

Αρχικά είχα επιλέξει το Minideal ώστε να μου έρθει από Κίνα με 162€ περίπου, χωρίς έξοδα αποστολής και με registered airmail, ρισκάροντας με το τελωνείο (παρά την επισήμανση του πακέτου με low cost gift που σκόπευαν να κάνουν). Αλλά λίγο το ρίσκο λίγο το 15-45 εργάσιμες ημέρες (!) με έψησαν να δω λίγο πάλι τα σκρουτζομάγαζα.

Το βρήκα τελικά στο youhou.gr με περίπου 204€, ίδιο επεξεργαστή, ευρωπαϊκό φορτιστή, CE πιστοποίηση, official global ROM, την μπάντα Β20 (μου επιβεβαίωσαν με email ότι τη διαθέτει γιατί στην περιγραφή του κινητού στο site τους δεν το γράφουν), 2 χρόνια εγγύηση από το ίδιο το κατάστημα και παράδοση το πολύ σε 3 εργάσιμες.

Πιστεύω παρά τα περίπου 40€ παραπάνω αξίζει, τι λέτε;
    • Ο/H Zombie έγραψε:

Γεια σας παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Θα πάρω το Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625 επεξεργαστή.

Αρχικά είχα επιλέξει το Minideal ώστε να μου έρθει από Κίνα με 162€ περίπου, χωρίς έξοδα αποστολής και με registered airmail, ρισκάροντας με το τελωνείο (παρά την επισήμανση του πακέτου με low cost gift που σκόπευαν να κάνουν). Αλλά λίγο το ρίσκο λίγο το 15-45 εργάσιμες ημέρες (!) με έψησαν να δω λίγο πάλι τα σκρουτζομάγαζα.

Το βρήκα τελικά στο youhou.gr με περίπου 204€, ίδιο επεξεργαστή, ευρωπαϊκό φορτιστή, CE πιστοποίηση, official global ROM, την μπάντα Β20 (μου επιβεβαίωσαν με email ότι τη διαθέτει γιατί στην περιγραφή του κινητού στο site τους δεν το γράφουν), 2 χρόνια εγγύηση από το ίδιο το κατάστημα και παράδοση το πολύ σε 3 εργάσιμες.

Όλα πολύ καλά κι ώραια αλλά την εγγύηση του γιουχου μη την θεωρεις εγγύηση. Είναι όντως γιουχου.
      Κατα τα άλλα πολύ καλά θα κανεις και θα το πάρεις από εδώ. Γλυτώνεις και την αναμονή και το κουστούμι του ΥΕΔ.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Ακόμα δεν το αγόρασες; Αν αξίζει λέει. Εγώ θα ρίσκαρα Κίνα προσωπικά αν ρωτάς γιατί από πεποίθηση μου αρέσει να ρισκάρω. Τώρα εσύ όπως θέλεις.
      Ε κοίτα, από θέμα κόστους προφανώς και δεν αξίζει. Εγώ για το ρίσκο τελωνείου και για το χρόνο παράδοσης λέω...
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H Zombie έγραψε:

Γεια σας παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Θα πάρω το Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625 επεξεργαστή.

Όλα πολύ καλά κι ώραια αλλά την εγγύηση του γιουχου μη την θεωρεις εγγύηση. Είναι όντως γιουχου.Κατα τα άλλα πολύ καλά θα κανεις και θα το πάρεις από εδώ. Γλυτώνεις και την αναμονή και το κουστούμι του ΥΕΔ.
      Χαχα ok!

=============== Απρ 11th 2017, 3:13pm ===============

Ο/H zisistil έγραψε:

Ρίσκο τελωνείο.........να σου πω..........το πιο πιθανό είναι να δώσεις λιγότερα από 40 ευρώ που είναι η διαφορά στο τελωνείο. Οπότε παρ'το από Κίνα. It's a win-win situation.
      Όντως;; Τόσο λίγο παίζει να είναι το μέγιστο κουστούμι;;
    • Ε ναι ο ΕΛΤΑ δεν βάζει και υπέρογκα τέλη. Ειδικά για 162 ευρώ. Μην ξεχνάς ότι τα ηλεκτρονικά είδη δίνουν μόνο φπα και όχι και δασμούς μαζί. Σκέψου ότι άλλο για mi5 έδωσε 60 ευρώ τέλη. Πόσο μάλλον εσύ που παίρνεις κινητό που κοστίζει πολύ λιγότερο. Εγώ θα το ρίσκαρα και με nl post μάλιστα. Την singpost την έχουν βάλει στο μάτι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Ε ναι ο ΕΛΤΑ δεν βάζει και υπέρογκα τέλη. Ειδικά για 162 ευρώ. Μην ξεχνάς ότι τα ηλεκτρονικά είδη δίνουν μόνο φπα και όχι και δασμούς μαζί.
      Τι να πω ρε γαμ*το... Τελικά δεν είναι τιποτα στάνταρ... Εδώ ο κολλητός που είχε πάρει το Redmi note 3 pro από το Minideal είχε πληρώσει και express courier και με το "low cost gift" δεν τον έπιασαν καν...
    • Ο/H Zombie έγραψε:

Όντως;; Τόσο λίγο παίζει να είναι το μέγιστο κουστούμι;;
      Χλωμό. Πιθανόν παραπάνω θα πάει με τέλη εκτελωνισμού + ΦΠΑ αν το πιάσει τελωνείο γιατί μάλλον θα ψάξουν τιμή αγοράς από Ελλάδα.
      Και απο εδώ θα έχεις γλυτώσει και την αναμονή από Κίνα. Αν το βιάζεσαι χτυπα το τώρα.
    • To normal είναι γύρω στα 40€ τελωνείο.
      Το μέγιστο είναι ανυπολόγιστο. Εγω πχ για ένα τιμονάκι ταχύπλοου έσκασα 350€ στο τελωνείο.
      Αν θέλεις να το ρισκάρεις το ρισκαρεις. Έτσι κι άλλιως δεν έχεις να χάσεις και κάτι.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Μην ξεχνάς ότι τα ηλεκτρονικά είδη δίνουν μόνο φπα και όχι και δασμούς μαζί
      ειναι σιγουρο αυτο;