Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Κατεβασα το δευτερο. Τωρα το αφηνω απλα να κανει τις μετρησεις του για λιγη ωρα και βλεπω που γινεται η μεγαλυτερη χρηση;

• Οχι απ οτι μου λεει το root explorer.. και δεν εχω rootαρει ποτε τηλεφωνο

• Το κατεβασα και πρεπει να το κανω instal as a system app αλλα δεν μπορω γιατι θελει root

• Εγραψα μιση ωρα χωρις χρηση Γιωργο. Και 55% χρηση μπαταριας ειναι απο αναμονη GSM, εχω διαβασει οτι οταν το κινητο ζοριζεται να πιασει 4G και εχει συνεχεις αλλαγες απο 3G σε 4G ξοδευεται πολλη μπαταρια. Αν ισχυει μηπως θα ηταν καλυτερα αν επελεγα μονο 3G δικτυα; Ηδη πηγε 78...

• Παιδια ξερω οτι βγαινω λιγο off οπως ειχατε πει αλλα πρεπει να βρω μια απαντηση. Ειχα διαβασει πριν 2-3 μερες οτι οι μπαταρια καλο ειναι να μην πεφτει κατω απο 20% και να μην περνα τα 80%...το εκανα εβγαλα το κινητο απο τη φορτιση στα 83(η φορτιση κρατησε μονο 45 λεπτα νομιζω) και μεσα σε μιση ωρα χωρις χρηση επεσε στα 79. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο, τι φταιει;

• @apsogos4ever postNL αλλά ισχύει κυρίως αυτό που είπε ο @demakhs

• Δεν ειναι μονο η υπομονη! Μεσα στο 20ημερο μπορει να γινει η ζημια στην οθονη που αν ειχες το τζαμι θα σου κοστιζε μονο 75 λεπτα η υποθεση... Και δεν ειναι 20ημερο, το δικο μου απο gearbest μαζι με μια θηκη εχουν μπει τελωνειο και ειναι εκει 10 μερες...συνολικα απο την παραγγελεια εχουν περασει 36!

• @dhmlaz Οχι φιλε ειναι απλα τυχερος μαλλον που δεν παρουσιαζεται αυτο το προβλημα στο δικο σου.. Δεν εχει να κανει με το Atmos αφου δεν εχει να κανει καν με το ηχειο της συσκευης! Παρ' ολα αυτα κι εγω το εχω απενεργοποιησει γιατι παρατηρησα οτι μου αλλοιωνει την ποιοτητα ηχου..

• @Alex_MLT Ναι ειναι τουμπανακι και δεν θα το αλλαζα ουτε εγω! Ομως εχω ενα θεματακι με την οθονη(δες στην φοτο την κατακορυφη γραμμη και την μικρη διαφορα στην φωτεινοτητα στο πανω μερος της οθονης σε συγκριση με το κατω). Το global το αναγνωριζει ως DOA ομως φοβαμαι να το στειλω και δε θελω να περιμενω. Τα θεματα αυτα δεν φαινονται καθολου και δε με ενοχλουν, για να τα εντοπισω ετρεξα διαφορα τεστ κι εκει ψιλοφανηκαν..φοβαμαι ομως μην μου καει η οθονη γενικα σε κανα 2μηνο και μετα θελει 100 ευε…

• Δεν προοριζεται για εκτος επειδη δεν εχει βγει καν official global ROM γι αυτο παρα μονο Κινεζικη. Τωρα για το αν θα βγει εκτος Κινας απο δω και περα ενα μοντελο που βγηκε στη Κινα τοσο καιρο πριν δεν νομιζω οτι αξιζει να το συζητησουμε... Εκτος βεβαια αν βγει μια καινουρια εκδοση του η οποια θα εχει επιλυσει τα οποια προβληματα και θα κυκλοφορησει παντου..

• Alex κι εγω μια απ' τα ιδια την πισω καμερα δεν την χρησιμοποιω σχεδον καθολου(οχι οτι την μπροστινη την ξεσκιζω αλλα..). Γενικα ομως ειναι ενα ΕΝΤΕΛΩΣ πειραματικο μοντελο για την Xiaomi για τους εξης λογους: 1) Χρησιμοποιει την πρωτη OLED οθονη ως μοντελο της Xiaomi. 2) Ειναι το πρωτο xiaomi με τον fingerprint scanner μπροστα. 3) Ειναι το πρωτο μοντελο στο οποιο η Xiaomi δοκιμασε την χρηση διπλης καμερας. Οποτε ειναι ξεκαθαρα ενα πειραματοζωο.. Γι αυτο δεν βγηκε εκτος Κινας και γι αυτο υπαρχει …

• Το μονο που μπορω να ξεχωρισω και να μοιαζει με ημερομηνια ειναι ενα 2016/11 πανω απο κατι barcodes

• Την εχω απο τις 26/2

• @Gus Αυτο δυστυχως δεν ειναι κατι επιλυσιμο και μοιαζει με κατασκευαστικη ανακριβεια... Δεν υπαρχει κατι σιγουρο παντως επειδη το εψαξα κι εγω λογω του οτι το παρατηρησα στο δικο μου τηλεφωνο! Επισης απ οτι βλεπω το 80% ισως και παραπανω απο τα redmi pro εχουν αυτο το "θεμα"...

• Παράθεση από demakhs: “ξέχασες και τα τρίγωνα-κάλαντα.... ” Με το που ειδα το post του @ktsak πριν καν το διαβασω ολοκληρο κατεβηκα να ψαξω την απαντηση σου... Σιγα μην το αφηνες ετσι

• Εχεις δικιο τους εστειλα! Ακομα και το μισο κοστος της οθονης να μου δωσουν παλι κομπλε ειμαι. Edit: Στην Ελλαδα την αλλαζουν με 100 ευρω συνολο ολα μεσα. Ειναι απο τις ακριβοτερες της xiaomi.

• Πολυ ωραια εκδοχη αυτη ομως δεν πιστευω να το δεχτουν...βασικα οι πιθανοτητες για κατι τετοιο ειναι 90-10%

• Ε ναι τοσο...τι να κανουμε αν εισαι Μητσοτακης σαν εμενα θα τα δωσεις! Απο το να το στειλω ομως να περιμενω 2-3 μηνες να ξαναρθει στα χερια μου και να υπαρχει και το ενδεχομενο να πληρωσω εγω για την επισκευη προτιμω να το κρατησω οπως ειναι και αν προκυψει θεμα να δωσω τα 100 και να το φτιαξω που δε νομιζω να χρειαστει εντος 2ετιας..(μεγαλη μπουκια φαε που λενε )

• Δεν το στελνω μωρε δεν νομιζω να προκυψει κανενα προβλημα.. Και να προκυψει ομως σε κανα χρονο πχ θα του αλλαξω την οθονη αν με συμφερει ή θα παρω αλλο παλι xiaomi.. Δεν αξιζει ουτε τον χρονο ουτε την ταλαιπωρια οταν το προβλημα ειναι κατι τοσο μικρο και αμελητεο! Πλακα πλακα ποσο κανει μια οθονη για redmi pro? Το χει ψαξει κανεις;

• Ναι ομως μου ειπαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην το αναγνωρισουν ως DOA που σημαινει οτι θα μου ζητησουν να πληρωσω επισκευη ή να το στειλουν οπως ειναι πισω.. Το προβλημα που εχει ειναι πολυ μικρο και δε με ενοχλει δεν το βλεπω καν αν δεν προσπαθησω, απλα φοβαμαι μην ειναι η αρχη καποιου μεγαλυτερου προβληματος στην οθονη.. +Οτι εχω διαβασει για περιπτωσεις που δεν το αναγνωρισαν ως DOA οταν εφτασε με τη συνηθισμενη δικαιολογια της υγρασιας και ενω το ατομο πληρωσε για την επισκευη το κινητο εφ…