Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
xiaomi mi max
ΜήνυμαΠαράθεση από thessalonikios: “εμενα ακομα δεν μου ηρθε η MIUI 9 πως λετε οτι της μοιρασατε παντου ” Τι εννοείς? Ποια rom εχει η συσκευή σου?
-
Mi Router
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “την σελίδα που με είχεs πει για την κάμερα που πρέπει να συνδέσω να ανοίξω πόρτες ” Portforward.com Παράθεση από alnikou: “@Bodai μήπως γνωρίζεις πως θα μεταφέρω από το ένα ρουτερ (mi router) στο mirouter3g) σε άλλο τα δεδομένα ” Δεν κατάλαβα την ερώτηση.
-
Παράθεση από turbomiui: “φίλος με nikel έχει το εξής θέμα το οποίο εμφανίστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση της global ρομ 8.5.3.0. ” Γιατί βρε δεν λές στον φίλο σου να γραφτεί στην κοινότητα και να ρωτήσει? Δεν είναι πάνω απο λίγα λεπτά η όλη διαδικασία. Οριστε -> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Login/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Bodai - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΝαι πρέπει να είναι αλλά εγω πριν σου απαντήσω κοίταξα στο Xiaomi MIUI Official Forum και εκει δεν υπάρχει καμία. Τωρα δεν μπορώ να ξέρω ποιος την έφτιαξε αυτη!! Πάντως λίγη προσοχή μήν έχει τίποτα "φυτεμένο" μέσα και σου δημιουργήσει θέματα ..
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Bodai - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “fastboot rom υπάρχει??? ” Και οι fastboot κανονικές Miui rom είναι.. Οπότε αφου δεν έχει Miui δεν έχει και fastboot
-
Mi Router
ΜήνυμαEγω δεν θα σου πρότεινα να αλλάξεις το υπάρχον firmware με όλα αυτά που γίνονται με τα κλειδώματα των διαφόρων συσκευών. Ασε που αν το φλασάρεις ξέχνα την εγγύηση της Infoquest
-
Merge Partitions
Bodai - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΚατεβασε απο εδω -> Xiaomi MIUI Official Forum fastboot για το Mi2s και φλασαρε την, να γίνουν merge τα partitions και μετά προχωράς σε εγκατάσταση του TWRP,Factory Reset και εγκατάσταση της ελληνικης για το Mi2s
-
@vasiliki_g2425 ο η/υ σου έχει το θέμα. Ψάξε προς εκείνη την κατεύθυνση .. Μεχρι τότε .... xiaomi-miui-hellas-5.0_ferrari_V9_XTRV_7.11.16.zip
-
-
Παράθεση από dimathio: “XTRV-ARΩMA 7.11.16. BETA ” Μάλλον έχεις την απλή XTRV και όχι την arΩma. Δες στο ποστ #279 τι πρέπει να βλέπεις.