Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο δια τάυτα όποιος θέλει να κάνει dispute ας κάνει dispute. Διαβάστε τους όρους του paypal κι αποφασίστε. Προσπαθήστε όμως να μη δείτε τα πράγματα από τη μεριά σς αλλά με ψυχρή λογική για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.
-
Παράθεση από arisgkogkas: “Καλά με τα καντήλια που έχουν ακούσει σε mail forum και παντού είναι δεδομένο ότι δεν παίρνω ξανά από αυτούς και έχω οβερ 50 παραγγελίες. Το θέμα δεν είναι ότι έκαναν μαλακια με την μέθοδο, αυτό πες συμβαίνει, εκεί που τρελάθηκα είναι ότι πουλάνε τρελά. Copy paste απαντήσεις σε όλους και υπομονή κτλ. Παραδέξου ότι έκανες μαλακια δώσε πίσω τα λεφτά και ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει από εκεί και πέρα. Θέλω άτομο που έβαλε παραγγελία πριν τις 15 Ιούνη και που να παρέλαβε…
-
Ζήτα refund, χάστο κι αν το τηλέφωνο έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα μετά ξεκίνα το γλύψιμο στο bangood.
-
Στο priority τα πρωοθούν υπογείως μέχρι να φτάσουν Ευρώπη και μετά εμφανίζονται
-
Πιο αναλυτικά = μετρας ποσες εισόδους έχει το σπίτι και αγοράζεις ίσο αριθμο ενσύρματων παγιδεύσεων ή ασύρματων με δυνατότητα τροφοδοσίας με ρεύμα. Τοποθετεις μια εξωτερική σειρήνα κάπου ψηλά κι αν είναι δυνατόν να μη φαινεται καθόλου. (Ή να φαίνεται αν το θέλεις και για αποτροπή). Συνδέεις τη μοναδα του συναγερμου με το σταθερό τηλέφωνο και το προγραμματίζεις να σε παίρνει τηλέφωνο σε πιθανες παραβιάσεις. Αποφεύγεις τα έτοιμα πακετα (εκτός κι αν είναι ακριβως αυτό που θέλεις) και φτιάχνεις το π…
-
Μήτσο προσεχε. Οι αισθητήρες που θα πάρεις να μην τροφοδοτούνται μονο με μπαταρίες. Να έχουν κι επιλογή ρεύματος γιατί θα μπεις με΄σα από τις μπαταρίες. Εγώ τα δίνω και τα 6 με usb και τα καλώδια τα έχω σχετικά κρυμμενα. Σε σπίτι βέβαια είναι άλλες οι απαιτησεις αλλά χρειάζεται προσοχή. Δεν είναι όλα τόσο απλά. Επιπλέον δε χρειάζεται να γεμίσεις το σπίτι αισθητήρες. Μπαλκονόπορτες και κύρια πόρτα εισόδου. Τώρα τα περι καπνού, αντικραδασμικά, χώρου και τέτοια είναι σπατάλη χρημάτων και τζάμπα κόπ…
-
Παράθεση από demakhs: “Για Κινεζικο συναγερμό για το σπίτι ... κανείς... ” Εχω της Kerui στο μαγαζί. Κανένα προβλημα εδώ και 3-4 χρόνια. Μια φορά χτύπησε από κάτι παιδιά που κάναν "πάρτυ" έξω από το μαγαζί και κουνούσαν στόρια και τζάμια. Έχει πολλους αισθητήρες. Αναλόγα την ιδιοκτησία. Απαραίτητα πάντως να πάρεις και μια εξωτερική ασύρματη σειρήνα. Η εσωτερική ειναι για τον λούτσο.