Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Στο δια τάυτα όποιος θέλει να κάνει dispute ας κάνει dispute.
Διαβάστε τους όρους του paypal κι αποφασίστε.
Προσπαθήστε όμως να μη δείτε τα πράγματα από τη μεριά σς αλλά με ψυχρή λογική για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Even dead i will fight. -
-
Ο/H Lito έγραψε:
@longus Τα λεφτά μπήκαν στην στον λογαριασμό σου ή είσαι σε αναμονή;Λογικά πήρες refund στην παραγγελία που έκλεισε 60 μέρες.Λογικά άυριο θα πάρεις και στην άλλη και εγώ με το καλό μεθάυριο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H longus έγραψε:
Ο/H Lito έγραψε:
@longus Τα λεφτά μπήκαν στην στον λογαριασμό σου ή είσαι σε αναμονή;Λογικά πήρες refund στην παραγγελία που έκλεισε 60 μέρες.Λογικά άυριο θα πάρεις και στην άλλη και εγώ με το καλό μεθάυριο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H longus έγραψε:
@Lito Εγώ είμαι αυτός που πήρε το Refund!!!
Περιμένω και μια δεύτερη παραγγελία μου από 2/6/19 που έχω ανοίξει case στο PayPal και θα ενημερώσω πάλι όταν θα έχω νεότερα!!
-
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Ο/H longus έγραψε:
@Lito Εγώ είμαι αυτός που πήρε το Refund!!!
Περιμένω και μια δεύτερη παραγγελία μου από 2/6/19 που έχω ανοίξει case στο PayPal και θα ενημερώσω πάλι όταν θα έχω νεότερα!!
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σταματήστε να ψωνίζετε και μην μας ζαλιζετε... οταν παρα πόλοι απο εμάς απο εδώ επερναν refund αλλα μολις παραλαμβάνε δεν έστελναν τα λεφτά ή το προϊόν πίσω ήταν καλά... επίσης ματα καιρούς μια τι Bangood μια το gearbest λαλακιζονται... απλά δεν παίρνεις απο εκει.. λεφτά δεν θυμάμαι να έχασε κάνεις.. πράγμα που έχει γίνει με Amazon.. με επεξεργαστή τεράστιας αξίας...
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ένταξη ρε φίλε χαλάρωσε, δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο επιθετικός και επικριτικός ταυτόχρονα
-
Καλημέρα σας έχει πάρει κάποιος μικρή action camera (θέλω να την βάλω σε μάσκα θαλάσσης) από Κίνα σε καλή τιμή που να έχει καλή απόδοση???
-
-
Δηλαδή με 40-50 ευρώ που βλέπω είναι πεταμένα λεφτά???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα