Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

@Lito Εγώ είμαι αυτός που πήρε το Refund!!!
      Περιμένω και μια δεύτερη παραγγελία μου από 2/6/19 που έχω ανοίξει case στο PayPal και θα ενημερώσω πάλι όταν θα έχω νεότερα!!

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Στο δια τάυτα όποιος θέλει να κάνει dispute ας κάνει dispute.
      Διαβάστε τους όρους του paypal κι αποφασίστε.
      Προσπαθήστε όμως να μη δείτε τα πράγματα από τη μεριά σς αλλά με ψυχρή λογική για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Even dead i will fight.
    • @longus Τα λεφτά μπήκαν στην στον λογαριασμό σου ή είσαι σε αναμονή;Λογικά πήρες refund στην παραγγελία που έκλεισε 60 μέρες.Λογικά άυριο θα πάρεις και στην άλλη και εγώ με το καλό μεθάυριο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Lito έγραψε:

@longus Τα λεφτά μπήκαν στην στον λογαριασμό σου ή είσαι σε αναμονή;Λογικά πήρες refund στην παραγγελία που έκλεισε 60 μέρες.Λογικά άυριο θα πάρεις και στην άλλη και εγώ με το καλό μεθάυριο.
      Έχει γίνει το Refund , φαίνεται στον λογαριασμό του PayPal, όχι όμως ακόμα στην τράπεζα, λογικά αύριο θα φανούν τα λεφτά. Αυτή η παραγγελία είχε κλείσει εχθές 65 ημέρες μετά την αποστολή, η δεύτερη κλείνει αύριο τις 60. Οπότε πιστεύω το πολύ σε μια εβδομάδα θα έχω νεότερα και για την δεύτερη παραγγελία.

• Ο/H longus έγραψε:

Ο/H Lito έγραψε:

@longus Τα λεφτά μπήκαν στην στον λογαριασμό σου ή είσαι σε αναμονή;Λογικά πήρες refund στην παραγγελία που έκλεισε 60 μέρες.Λογικά άυριο θα πάρεις και στην άλλη και εγώ με το καλό μεθάυριο.
      Έχει γίνει το Refund , φαίνεται στον λογαριασμό του PayPal, όχι όμως ακόμα στην τράπεζα, λογικά αύριο θα φανούν τα λεφτά. Αυτή η παραγγελία είχε κλείσει εχθές 65 ημέρες μετά την αποστολή, η δεύτερη κλείνει αύριο τις 60. Οπότε πιστεύω το πολύ σε μια εβδομάδα θα έχω νεότερα και για την δεύτερη παραγγελία.
      Από ότι διάβασα ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τα refunds για τις παραγγελίες που έχουν αργήσει. Άντε να δούμε.. Λογικά περιμένουν να τελειώσει το 60-65 και μετά κάνουν refund, αφού οι παραγγελίες μας από royal shippments κάπου βόσκουν και προφανώς δεν έχουν ιδέα.
    • Ο/H longus έγραψε:

Περιμένω και μια δεύτερη παραγγελία μου από 2/6/19 που έχω ανοίξει case στο PayPal και θα ενημερώσω πάλι όταν θα έχω νεότερα!!

Τα λεφτά τα πήρες αφού άνοιξες case στο paypal? To κέρδισες και τα πήρες ή από μόνοι τους?
    • Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Ο/H longus έγραψε:

Τα λεφτά τα πήρες αφού άνοιξες case στο paypal? To κέρδισες και τα πήρες ή από μόνοι τους?
      Ύστερα από case στο PayPal, το banggood με κορόιδευε, συμβουλές πχ, περίμενε 2 εβδομάδες... κτλ... Ντροπή τους, τουλάχιστον να παραδεχτούν το λάθος τους και να αποζημιώσει τους πελάτες της, άλλη μέθοδο αποστολής διάλεξαν και με άλλη έστειλαν, και χωρίς να ρωτήσουν πρώτα ή να ενημερώσουν πριν την αποστολή έτσι ώστε η τελική απόφαση να ήταν του αγοραστή. Έχουν να φάνε ΠΟΛΛΆ Refund στο κεφάλι....Ας πρόσεχαν...

• Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Σταματήστε να ψωνίζετε και μην μας ζαλιζετε... οταν παρα πόλοι απο εμάς απο εδώ επερναν refund αλλα μολις παραλαμβάνε δεν έστελναν τα λεφτά ή το προϊόν πίσω ήταν καλά... επίσης ματα καιρούς μια τι Bangood μια το gearbest λαλακιζονται... απλά δεν παίρνεις απο εκει.. λεφτά δεν θυμάμαι να έχασε κάνεις.. πράγμα που έχει γίνει με Amazon.. με επεξεργαστή τεράστιας αξίας...

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
    • Καλημέρα σας έχει πάρει κάποιος μικρή action camera (θέλω να την βάλω σε μάσκα θαλάσσης) από Κίνα σε καλή τιμή που να έχει καλή απόδοση???
    • Διαφήμιση